12 yıl once

Ay hala yapışkan gibi adamın yanına gitmek nedir ya? İyi konuşmuş, çocuklarım nerede büyümeli sence, seni de evlendirelim vs vs. Yarın da git yanına, bu sefer de bir psikiyatrist önersin

Bana karşı ne hissediyor sizce ?

Banlanmışsınız da neyse söyleyeyim gene de. Hiçbir şey hissettiğini sanmıyorum, sadece sizden bir tür intikam aldığını düşündüğünden mutlu olmuş o kadar. Yani zamanında mutsuz etmişsiniz, şimdi sizin de mutsuz olduğunuzu görmek onu sevindirmiş, önceden tereddütü varsa da artık sizi tamamen geride bırakabilir.

Nolur bu konu gercek olmasin ya. Bi kadinin kendini bu kadar yamamaya calistigina inanamiyorum. Hem de yillar sonra hala adamin sevgisinin olabilecegini dusunuyor. 12 yilda 12 kere asik olmustur ya hu. Adamin nispet yapabilecegine bile inanmiyorum. Bunca yildan sonra nispet yapacak kadar bile umursamaz.

KOnunun sahte olabileceğini düşünmüyorum ama konu sahibi arkadaş ciddi derecede takıntı yapmış , takmış kafaya bir Başak burcu uğraşıp duruyor

Karakteri çok sağlam ve çok çalışkan, genç yaşında 2 ev alıp birisini anne babasına veriyor diğerinde de kendine ayırıyor. Vefa duygusu cok yuksek

Hala karakteri sağlam ve iyi bir adam diyorsun bu adama..
Adam sana ''Yuva kurmak seninde hakkın'' demiş. Lütfetmiş haspam.
Sen cinayet mi işledin hırsızlık mı yaptın da tepeden bakıp yarım ağızla evlenmek senin de hakkın diyor.
Sağol ya deseydin bari..

Bak adamın gözünde sen ''dul kadın'' sın. Bu sıfat onun gözünde kötü birşey.
Seni reddedebilir çok normal ama zihniyeti ve bakış açısı da kötü bu adamın hala ne demeye
iş yerine gidip görüşüyorsun.
Evleniyormuş zaten yakında artık arkadaş kalalım gibi saçma durumlara da son verin bence
tamamen iletişiminizi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…