• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yıl once

Teşekkür ederim darisi isteyen herkese. Ama bu duruma kolay gelmedik. Biz nikahimizdan önce 1 sene ayni evde yasadik ögrenci eviydi her sey ikinci el esyalardi pek de esyamiz yoktu zaten. Yatak odasında halimiz bile yoktu. Nikahlandik esim yedek subay olarak cok iyi puani olmasina ragmen ankara izmir tercih edebilecek olmasina ragmen sirf daha cok para kazanmak icin sirnaki tercih edip askere gitti. Ve cok karisik zamanlardi. Geldigi gün daha hic dinlenmeden akşamına kina gecemiz 2 gün sonra dugunumuz oldu.

Sirf evim esyam tam olsun diye ben istememe ragmen. Velhasili kelam ask öyle lafla seviyorum demekle olmaz. Fedakarlik karşılıkli olacak ki bir kiymeti olsun.

Ben sizi anlıyorum ama beyfendiyi daha cok anliyorum. Siz de vazgecin bu sevdadan yipratmayin daha fazla kendinizi. Eminim siz de yeniden mutlu bir yuva kuracaksiniz cocuklariniz olacak ama bu beyfendiyle degil. Allah inşallah gönlünüze göre bir es cikartir karsiniza.
Güzel temennilerin icin cok tesekkur ederim canım. Her sey kısmet belki Allah kalbine sıcaklık verir, bana eskiden duydugu hisleri yeniden duyar

Şunu merak ettim.
Farzedinki 12 yıl önce siz onu seviyordunuz,
Ama o sizi istemedi ve gitti başkasıyla evlendi.
Sonra anlaşamadı boşandı,
12 yıl sonra karşına çıktı ve sevdigini söyledi ne düşünürdün ?
Ve...
(Evlilik yolunda gitseydi bu kişiyi görsen bile umurunda olmazdı bence)

10 küsür sene önce kabul etseydim teklifini, sence yine duygusu zamanla azalır mıydı canım
Aliskanlik olurdu sevgi olurdu.Ama oyle saf duygular kalmazdi.O genc erkeklerde oluyor genelde.Ama sana bir kirginligi olmazdi.Simdi var.Oyuzden gonlu gecmis dogal olarak.

Dün mesajlaştık, ben duygularımı bastırmaya çalışacağımı yazdım.Hayatında mutluluklar diledim. Teşekkür etti, darısı başına dedi, ondan sonra içindekileri döktü, beni 10 sene önce neden tercih etmediğinin farkındaydım dedi, o zamanlar geleceğim belirsizdi, sana pek zaman ayıramıyordum, part time calısıp okuyordum, eski kocan gibi aileden zengin değildim, aileme yük olmamak için çalışmalıydım. o zamanlar 20 lerimin başındaydım, seninle tertemiz bir hikaye kurmak istemiştim, isteseydim o yaşlarda önüme çıkan kıza yazardım ama benim icin sadece sen vardın eskiden.Öyle 10 kızla 20 kızla yatayım egomu arttırayım gibi bir niyetim de yoktu. Sadece seninle yuva kurmak istemiştim. Senden sonra hayatıma bir sürü kız girdi, neden böyle oldu cevaplayabilir misin yok cevaplayamazsın. 10 sene önceki ben yokum artık dedi.Hayata aynı gözle aynı açıdan bakamıyorum, 12 sene önce hayatıma hiçbir kız girmemişti aşık olduğum ilk kız yani seninle tertemiz bir hikaye yazmak istemistim ama simdi o kadar cok yazı var ki defterde bir sürü kız, beynim allak bullak.benim defterim 12 sene öncesi gibi tertemiz bomboş değil şimdi dedi Dost olarak hayatımda her zaman yerin var bunu unutma dedi .

Konuşma böyle bitti , bunu yorumlaycak biri var mı ?

Dün mesajlaştık, ben duygularımı bastırmaya çalışacağımı yazdım.Hayatında mutluluklar diledim. Teşekkür etti, darısı başına dedi, ondan sonra içindekileri döktü, beni 10 sene önce neden tercih etmediğinin farkındaydım dedi, o zamanlar geleceğim belirsizdi, sana pek zaman ayıramıyordum, part time calısıp okuyordum, eski kocan gibi aileden zengin değildim, aileme yük olmamak için çalışmalıydım. o zamanlar 20 lerimin başındaydım, seninle tertemiz bir hikaye kurmak istemiştim, isteseydim o yaşlarda önüme çıkan kıza yazardım ama benim icin sadece sen vardın eskiden.Öyle 10 kızla 20 kızla yatayım egomu arttırayım gibi bir niyetim de yoktu. Sadece seninle yuva kurmak istemiştim. Senden sonra hayatıma bir sürü kız girdi, neden böyle oldu cevaplayabilir misin yok cevaplayamazsın. 10 sene önceki ben yokum artık dedi.Hayata aynı gözle aynı açıdan bakamıyorum, 12 sene önce hayatıma hiçbir kız girmemişti aşık olduğum ilk kız yani seninle tertemiz bir hikaye yazmak istemistim ama simdi o kadar cok yazı var ki defterde bir sürü kız, beynim allak bullak.benim defterim 12 sene öncesi gibi tertemiz bomboş değil şimdi dedi Dost olarak hayatımda her zaman yerin var bunu unutma dedi .

Valla bu yazilari okuyunca bence de duyguları bitmemis. Ama sindiremiyor gezip tozup donmenizi. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Yani kısaca büyü bozulmuş artık diyor. :işsiz: Senin beni tercih etmemeni sindiremiyorum diyor.
Unutamıyorum diyor ama hala seni seviyor bu adam.. ama affedemiyor da..
Aklında fikrinde sen olmasan sen mutluluklar diledikten ve o da teşekkür ettikten
sonra sana daha bunları yazmazdı.

En son siz zaten bir cafede görüşmüştünüz son kararını vermişti diğer kızı ailesiyle tanıştıracaktı niyeti ciddiydi ve senle arasında asla bu yönde bir şeyin artık kesinlikle olamayacağını çok net belirtmişti..

Neden hala mesaj atıp da aynı şeyleri söyleyip duruyor? O kıza yazık değil mi?
Hala beynim allak bullak diyor. Be adam sevgilin var sevgilin nasıl beynin allak bullak oluyor. :oha:

Ha birde kızı bırakıp travma yaşatamam demişti bu adam saf mı kötü mü anlamadım kızı sevmezken
evlenirse kız daha mutsuz olacak.

Sevilmediğini görecek ve kızı daha çok mutsuzluğa ve travmaya sokacak.
Belki kendini seviliyor zannediyor kız.. hala kaçtır aynı şeyleri söylüyor bu adam sana..

Aslında bunları sana değil kendini ikna etmek için seni içinden atmak için
sürekli kendine tekrarlayıp duruyor.. ama şu an yaptığı o kıza ihanet..
Yazdığı mesaja bak kızı ailesiyle tanıştırdı ve hala seninle görüşüyor ki yazdığı mesajı sevgilisi
görse seven bir kadınsa kahrolur yani.. ne bekliyor ki anlamıyorum senin ikna etmeye
çalışmanı mı?
Bilmiyorum sen bu adamı ne yapıp edip ikna et bişeyler yap o zaman çünkü
bu gidişle aradaki başka 3.şahıslar zarar görecek, olan onlara olacak.
hala seninle mesajlaşıyor.

Ama dikkat et sen iyi bir insan filan diyorsun ama geçende başkası olsa kullanabilirdi
seni filan demişti sen öyle demek istemedi filan demiştin..
yani aklı sende olsa da sevse de zihniyeti böyle sen dul kadınsın ailem istemez gibi filansa öyle farklı bir bakışı varsa senle birlikte olup sonra iş'i ciddiye bindirme ve evlenmeye gelince bırakıp gider mi bunu da iyi düşün.
Zaaf gösterme sen gel dese hemen koşacak gibisin çünkü uyanık ol.

En iyi sen tanıyorsun bu adamı çok iyi birisi diyorsun ama bak kendi bile değiştim diyor.

Yallah başka kapıya demiş. Adam seni dost olarak yani arkadaş görüyorum demiş daha ne desin?

Adam sana diyorki çok hayatımdan hayır ben anlamıyorum bunu bir adam yapsa linç edilir burda şimdi ne bu yapılan aradan 12 sene geçmiş adam sana hayır demiş ve hayatında biri var neden bu ısrar küçük elinden oyuncak alınmış çocuk gibi davranma o zaman bırakıp gitmişin şimdi hayatını kurmuş bir insana aaa o olmadi sıra sende demek çok sacma

Konuyu baştan sona okudum tabi sadece konu sahibinin yorumlarını. Önceden de yazmışım açılmak isteseydi açılırdı adım atma diye ve beklenen son. Israrla yanaşmaya devam ediyor ve değerini düşürüyorsun. Adam artık seni istemiyor, bunu kabullen ve önüne bak

Doyumsuz akrep kadını başak erkeğini boşuna hırs yapma.
Başak erkeği kafasına koyduğunu yapacaktır.
Başak bir kere aşığım dediyse aşıktır.
Sen o vakit aşkını redetmişsin daha sen kendini kessen sana geri dönmez seni sallamaz.
Şu an onun kafasına yatan o masum kız.

Senin gibi doyumsuz hırslı akrep kadınını 12 sene evvel başkasıyla evlendiği gün öldürmüş. Üstüne toprak atmış. Hatta kemiklerini yakmış küllerini rüzgara doğru üfürmüştür.

Doyumsuz akrep kadını başak erkeğini boşuna hırs yapma.
Başak erkeği kafasına koyduğunu yapacaktır.
Başak bir kere aşığım dediyse aşıktır.
Sen o vakit aşkını redetmişsin daha sen kendini kessen sana geri dönmez seni sallamaz.
Şu an onun kafasına yatan o masum kız.

Senin gibi doyumsuz hırslı akrep kadınını 12 sene evvel başkasıyla evlendiği gün öldürmüş. Üstüne toprak atmış. Hatta kemiklerini yakmış küllerini rüzgara doğru üfürmüştür.
Başak erkeği, hiç mi geri dönmez ? Bana karşı çok merhametliydi.

Yani kısaca büyü bozulmuş artık diyor. :işsiz: Senin beni tercih etmemeni sindiremiyorum diyor.
Unutamıyorum diyor ama hala seni seviyor bu adam.. ama affedemiyor da..
Aklında fikrinde sen olmasan sen mutluluklar diledikten ve o da teşekkür ettikten
sonra sana daha bunları yazmazdı.

En son siz zaten bir cafede görüşmüştünüz son kararını vermişti diğer kızı ailesiyle tanıştıracaktı niyeti ciddiydi ve senle arasında asla bu yönde bir şeyin artık kesinlikle olamayacağını çok net belirtmişti..

Neden hala mesaj atıp da aynı şeyleri söyleyip duruyor? O kıza yazık değil mi?
Hala beynim allak bullak diyor. Be adam sevgilin var sevgilin nasıl beynin allak bullak oluyor. :oha:

Ha birde kızı bırakıp travma yaşatamam demişti bu adam saf mı kötü mü anlamadım kızı sevmezken
evlenirse kız daha mutsuz olacak.

Sevilmediğini görecek ve kızı daha çok mutsuzluğa ve travmaya sokacak.
Belki kendini seviliyor zannediyor kız.. hala kaçtır aynı şeyleri söylüyor bu adam sana..

Aslında bunları sana değil kendini ikna etmek için seni içinden atmak için
sürekli kendine tekrarlayıp duruyor.. ama şu an yaptığı o kıza ihanet..
Yazdığı mesaja bak kızı ailesiyle tanıştırdı ve hala seninle görüşüyor ki yazdığı mesajı sevgilisi
görse seven bir kadınsa kahrolur yani.. ne bekliyor ki anlamıyorum senin ikna etmeye
çalışmanı mı?
Bilmiyorum sen bu adamı ne yapıp edip ikna et bişeyler yap o zaman çünkü
bu gidişle aradaki başka 3.şahıslar zarar görecek, olan onlara olacak.
hala seninle mesajlaşıyor.

Ama dikkat et sen iyi bir insan filan diyorsun ama geçende başkası olsa kullanabilirdi
seni filan demişti sen öyle demek istemedi filan demiştin..
yani aklı sende olsa da sevse de zihniyeti böyle sen dul kadınsın ailem istemez gibi filansa öyle farklı bir bakışı varsa senle birlikte olup sonra iş'i ciddiye bindirme ve evlenmeye gelince bırakıp gider mi bunu da iyi düşün.
Zaaf gösterme sen gel dese hemen koşacak gibisin çünkü uyanık ol.

En iyi sen tanıyorsun bu adamı çok iyi birisi diyorsun ama bak kendi bile değiştim diyor.
Aşık mı bana sence canım

Aliskanlik olurdu sevgi olurdu.Ama oyle saf duygular kalmazdi.O genc erkeklerde oluyor genelde.Ama sana bir kirginligi olmazdi.Simdi var.Oyuzden gonlu gecmis dogal olarak.
Bunu diyorum aynen.Dedigim gibi soylemis adam.

Hayir sevgi yok artik kizlar.Adamin sozleri net.Seni severken ilktin.Yogundun.Araya baska kizlar girdi.Kafam karisti zaman gecti, sen siliklestin. Artik sen yoksun orda diyor.Nerenizle anliyonuz kizlar:KK39:

Başak erkeği, hiç mi geri dönmez ? Bana karşı çok merhametliydi.
Zaman gectikce bu erkeklerde eski masumiyetler cok kalmaz degisebilir.Merhameti belki kisiliginden belki askindandi.Zamanla herkes gibi degismis.

Back
X