• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yıl once

Biz öğrenciyken 12 sene once bir kitap bulmam gerekiyordu, ben bir türü bulamamıstım. O da o zaman ağır gripti, bana o bulamadıgım kitabı alıp getirmisti, parasını vermistim kabul etmemisti.Sen derslerine calıs anneni babanı uzme yeter demisti . Eskiden hareketleri boyleydi bana simdi ise yine basım sıkıssa yardımıma kosar diye düşünüyorum canım .

Bu adamı gerçekten seviyorsan eğer bu işe giriş ama çok sevmiş seni bu yazdıklarına bakılırsa.. :KK14:

Onun dışında benim bahsettiğim şimdi yine bakışlarında sana olan aşkı sevgiyi görebiliyor musun?
Yani çok belli etmek istemiyordur belki ama anlar insan o açıdan dedim..
Gerçi adam daha hala reddederken bile sen benim için başkasın demiş..
Hala bişey hissetmese bitti gitti geçti artık o günler demesi gerekti..
Tekrar içindeki o aşkı sevgiyi canlandır adamın öyle gel beraber olalım demeyle olmaz kendini affettir.

Bence konu sahibi daha fazla yaklasmasin bu adama.
Koskoca 2 sene isteseydi zaten iki taraf da adım atardi.
Simdi degisen nedir ki boşa giden 2 sene..

Ben konu sahibinin de bu adami sevdigini dusunmuyorum oyle bir sevgi durumu ne metinde ne alt metinde gözükmüyor.

Adam da bunu hissedip uzak duruyor olabilir.

Bence konu sahibi daha fazla yaklasmasin bu adama.
Koskoca 2 sene isteseydi zaten iki taraf da adım atardi.
Simdi degisen nedir ki boşa giden 2 sene..

Ben konu sahibinin de bu adami sevdigini dusunmuyorum oyle bir sevgi durumu ne metinde ne alt metinde gözükmüyor.

Adam da bunu hissedip uzak duruyor olabilir.
2 senedir endiselerim vardı çünkü , ya reddederse diye , etti zaten

Son düzenleme:
Bu adamı gerçekten seviyorsan eğer bu işe giriş ama çok sevmiş seni bu yazdıklarına bakılırsa.. :KK14:

Onun dışında benim bahsettiğim şimdi yine bakışlarında sana olan aşkı sevgiyi görebiliyor musun?
Tekrar içindeki o aşkı sevgiyi canlandır adamın öyle gel beraber olalım demeyle olmaz kendini affettir.
Çok durgun çok sessiz ama bana bakarken bazen gülümsüyor

Bugün iş yerine gittim. Yanda cafe vardı oraya geçtik. "benim hislerim sana karşı çok yoğun "dedim, "10 küsür sene önceki ben değilim artık" dedim "daha olgunum daha sağlıklı kararlar alıyorum "dedim, "senin gibi kimse beni sevmedi " dedim , "eğer sen de istersen seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum" dedim. Sonra sordum gerçekten 23 yaşındaki o kızı seviyor musun diye ?

Cevabı şöyle oldu; Şu an yaptığın çok yanlış, 23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım. Bana yakışmaz, sen bir zamanlar hayatımda cok onemli bir parçaya sahiptin ama ben sensizliğe alıştım, seninle ilgili uzun zamandır hayal kurmuyorum. Hayal kurmamaya alıştım. X i ( o kızı yani ) gerçekten seviyorum, masum ve olgun düşüncelere sahip. Bu pazar ailemle tanıştıracağım. Benimle ilgili hislerini lütfen bastırmaya çalış, gerekirse uzman desteği al. Sen beni reddedip eski kocana gittiğin an, eski beni öldürdün dedi . Boşver dedi ve gülümsedi . .

Bu pazar da benim doğum günüm, 12 kasımda o kızı ailesiyle tanıştıracakmış. Onun o kız için kullandığı masum kelimesi canımı cok yaktı . Ben masum değil miyim yani ? Galiba unutmam gerek.

Bugün iş yerine gittim. Yanda cafe vardı oraya geçtik. "benim hislerim sana karşı çok yoğun "dedim, "10 küsür sene önceki ben değilim artık" dedim "daha olgunum daha sağlıklı kararlar alıyorum "dedim, "senin gibi kimse beni sevmedi " dedim , "eğer sen de istersen seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum" dedim. Sonra sordum gerçekten 23 yaşındaki o kızı seviyor musun diye ?

Cevabı şöyle oldu; Şu an yaptığın çok yanlış, 23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım. Bana yakışmaz, sen bir zamanlar hayatımda cok onemli bir parçaya sahiptin ama ben sensizliğe alıştım, seninle ilgili uzun zamandır hayal kurmuyorum. Hayal kurmamaya alıştım. X i ( o kızı yani ) gerçekten seviyorum, masum ve olgun düşüncelere sahip. Bu pazar ailemle tanıştıracağım. Benimle ilgili hislerini lütfen bastırmaya çalış, gerekirse uzman desteği al. Sen beni reddedip eski kocana gittiğin an, eski beni öldürdün dedi . Boşver dedi ve gülümsedi . .

Bu pazar da benim doğum günüm, 12 kasımda o kızı ailesiyle tanıştıracakmış. Onun o kız için kullandığı masum kelimesi canımı cok yaktı . Ben masum değil miyim yani ? Galiba unutmam gerek.

Dediği şeylerden onun sizi masum görmediği çok belli. Bir de istesem kullanabilirdim bile demiş bence daha fazla zorlamayın.

Son gelişmeyi yorumlar mısın canım

Son gelişmeyi yorumlar mısın canım, yine reddetti

Iyi de ablacim, sana ne dedim...gidip acik acik konusmicaksin dedim. Yavas yavas adamin aklina kendini sokcaksin dedim :) Acikca bir sey demeden flort etcektin o kadar. Yavas yavas taktikli gitcektin. Simdi isleri biraz berbat etmissin sanki .

Iyi de ablacim, sana ne dedim...gidip acik acik konusmicaksin dedim. Yavas yavas adamin aklina kendini sokcaksin dedim :) Acikca bir sey demeden flort etcektin o kadar. Yavas yavas taktikli gitcektin. Simdi isleri biraz berbat etmissin sanki .
Ya bence rahat bıraksın adamı. İstemiyor işte. Öbür kızı da seviyorum demiş. Bi yandan adam gibi konuşuyor onu üzemem diye ama öbür yandan konu sahibiyle neden hala görüşüyor hayatında biri varken anlamadım. İki türlü de bulaşmasın bence.

Ben şunu anlamadım, zamanında sevmemiş reddetmiş diye konu sahibi kötü olmuyor bence.
Yaş farkı, yaşanılan girilen ortamlardan alınan tecrübeler insanı zamanla daha farklı, doğru düşüncelere, duygulara götürüyor.
Sevemediyse sevemedi zorla sevemezdi ya.
Hani umut verip kullanıp yok istemiyorum dediyseniz ayrı ama sırf o seviyor üzülmesin diye birlikte olamazdınız yani.
Ayrıca bence orada size masum değilsiniz dememiş, o kızın sevdiği bir özelliğini belirtmiş gibi geldi bana. İstesem seni kullanırdım lafı da çok gereksiz ve itici geldi ama neyse.
Şuan görüştüğü biri varsa çekilmelisiniz, onun da böyle konuşmaması lazım sizinle ama duyguları bitmiş değil gibi. Yaş farkı da iğrenç değil ayrıca, eskisi gibi sevmediği istemediği için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.
Ve o kadar kırılmış, o acıya üzüntüye katlanıp bu duruma alışmış insan aynı şeylerin olma ihtimalinden elbette kaçar, çok normal, bir şeyler sönmüş artık. Biriyle görüşüyorken zorlayın diyemiyorum açıkçası bu hoş olmaz ama hayatında biri olmadığı zaman size yönelmesi için onu kendinize inandırmanız lazım, onun size yaptıklarının bir kısmını o da sizden görmeli gibi geliyor bana.
Son olarak bana daha çok mantıken etkileniyormuşsunuz gibi geliyor...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Ya bence rahat bıraksın adamı. İstemiyor işte. Öbür kızı da seviyorum demiş. Bi yandan adam gibi konuşuyor onu üzemem diye ama öbür yandan konu sahibiyle neden hala görüşüyor hayatında biri varken anlamadım. İki türlü de bulaşmasın bence.

Bu saatten sonra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olur.

Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.

Son düzenleme:
Bu saatten onra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olut.

Arti o istesem kullanirdim lafina ben cevap verirdim, yavas ol haci sen kimi nereye kullaniyorsun diye. Kullanma lafi konu sahibesinin bosanmis olmasindan geliyor bence. Adam hic burda anlatildigi gibi matah bir tip degil bence, dul kadin diye takilan klasik les, Turk erkegi iste.
Ben de son mesajdan sonra öyle düşündüm. O da bi garip, değişik bi tip. Konu sahibi uzak dursun bence.

Bu saatten onra olmaz aten artik, 2 kere net sekilde git diyen adama yapismak olut.

Hmm evet aslında.. Görüştüğü kıza "masum" demesiyle bağlantı olabilir gibi geldi şuan.
Değerli biri olarak görüyorum seni yoksa kullanırdım gibi olmuş.
Ardından gelen "Bana yakışmaz" lafını iyiye yormak için çok uğraştım bu cümleyi hiç masumlaştıramadı gözümde, öyle olsa lafını bile etmemeliydi.

O köprünün üstünden çok sular akmış demek ki. Birine karşı ne kadar yoğun duygu hissedersen hisset eğer unutma yoluna girmişsen istesen de olmuyor. Benim vardı biri çok üzdü ilgilenmedi, kendimi değersiz hissettirdi vardı ama yoktu. Arardım ulaşamazdım sorsam seviyordu ama göremedim. Ben de vazgeçtim canım yandı unutmaya başladım zor oldu başta sonra alıştım arada bir kaç yıl geçti bu sefer o değişmişti. Eskideki ben gibiydi o arıyordu o soruyordu buluşma istekleri ondan geliyordu, aramayan sormayan buluşmaları erteleyen ben olmuştum. Yapamadım bir şeyler gitmişti içimde ve bitti sırf bana inat başkasıyla aniden evlendi ki kendi öyle söylüyor doğru da. Ben evlendiğini duyduğumda hiç üzüntü duymadım hatta rahatladım sürekli kafamı karıştırmayacak demiştim. O yüzden bence yoluna bak derim söylemiş zaten o başka yola girmiş çok yapabıleceğin bir şey yok şu noktada.

Eğer ben isteseydim sana ümit verip, seni başka amaçlar için kullanabilirdim ama bunu yapmayacağım.

Bu ne demektir?
Yani seni kullanmayı kendinde hak görüyor ama yapmadı diye erdemli insan falan mı oluyor?
Şu cümleyi sana kurdu ve sen orda kavga çıkarmadan oturup devamını dinledin mi?

Ben o kızı sevdiğine inanmıyorum bu adamın. Eğer o kızı sevseydi bir zamanlar da olsa aşık olduğu
ve şu anda da kendisini sevdiğini ve birlikte olmayı teklif eden kadını reddetse de arkadaş kalalım
diyerek sizinle görüşmezdi.. Böyle bir şeyi kim kabul edebilir bulur?
Hangi sevgili bunu duysa delirmez? :işsiz:

Ayrıca sevgilisinin başkasını reddederken şu sözleri söylediğini duyan hangi insan kırılmaz ve bunu
normal karşılar.. En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim. ''Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi. ''

Bence o da mantıklı karar vermeye çalışıyor ve mantığı da bu kızı gösteriyor. Sana kırgın ve
onunla mutlu olacağına inanıyor.

23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu böyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. Şu laftan sonra bence asıl kıza yazık yani.

Neyse iş artık ciddiye binmiş bir kaç gün sonra kızı ailesiyle de tanıştıracakmış zaten
ama hareketleri de sözleri de o kıza saygısızlık bence..

Back
X