Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin![]()
daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin![]()
nedeni bilinmeyen inferilite dendi.herşey normal görünüyordu.1.tüpbebek denemem adana ankara tüpbebekte yapıldı.sonraki 2 denemem seyhan başkentte yapıldı.araştırma merkezi ama hiç araştırılmadı neden tutmadığı.en son mersin üniversitesinden prof saffet dilek laparoskopi yaptı ve karın içinde yapışıklık var o yüzden tutmuyor dedi.oluruna bıraktık maddi manevi yıkım oluyordu her başlangıç.geçen hafta canım dolmayı çok istiyordu annemden yapmasını istedim ablamda aşmı eriyon canım deyince baktım günüm 10 gün geçmiş.umutsuzca bir test aldım ve o annnn çift çizgi hayal gibiydi.hatta eşime 14 şubat süprizi yapayım dedim ama dayanamadım.hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim.allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.