12 yıl sonra gelen mucizem ( kinder süprizim)

Alaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
113
0
96
46
İçel Mersin
daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin:64:

inş. güzel bir hamilelik dönemi geçirir ve kinder süprizini:) kucağına alırsın canım...:emir_bebek:

canım co cok tebrık ederım başkent topiğini sen açmıssın ve dedımkı
bu kız nerelerde acaba konuyu görünce çok sevindim diğer 3unu başknettemı yaptırmıstın canımm bu doğal yollmaı oldu allahım kucağınada almayı nasıp etsın amınn

daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin:64:

tebrikler güzel rahat bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.yavrunuza sağlıkla kavuşun:71:.geçirdiğiniz süreyi ve yaşadıklarınızı bizimle paylaşırsanız umut ışığı,moral kaynağı olursunuz bize.sevgiler:nazar:

:nazar:gözünüz aydın rabbim kucagınıza almayıda nasip eylesin

süperrr , süperr, bak oluyormuş demekki, çok güzel bir haber bugün benim moralim bozuktu , bu çok iyi geldi:)) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah canım:),

peki sorun neydi bu kadar sene sen de uğraştın? nerde oldu denemeler?, bu hamiliek doğal mı oldu yoksa tüp mü gene? e tabi binlerce soru var aydınlatırsan sevinirim:))

sevgiler tekrar,

Gözlerim doldu okuyunca ,
yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorummmm...

şükürler olsun rabbime bize umut oldun,sağlıkla kavuş yavruna..

Son düzenleme:
Kinder süprizin hayırlı olsun canım benim.. Allah tamamına erdirsin bundan sonraki süreçte kendine çok dikkat et bol bol dinlenmeye çalış tüm dualarım bu yolda emek sarf eden arkadaşlarıma Allahım dualarımızı kabul etsin....

canı hayırlı olsunn darısı başımıza artıkk:( bi de sorunun kimden ve neyden kaynaklı olduğunu da yazarsan bize daha çok ışık olucaksınnn

Nedeni bilinmeyen inferilite dendi.Herşey normal görünüyordu.1.tüpbebek denemem Adana Ankara tüpbebekte yapıldı.sonraki 2 denemem Seyhan Başkentte yapıldı.Araştırma merkezi ama hiç araştırılmadı neden tutmadığı.En son Mersin üniversitesinden Prof Saffet Dilek laparoskopi yaptı ve karın içinde yapışıklık var o yüzden tutmuyor dedi.Oluruna bıraktık maddi manevi yıkım oluyordu her başlangıç.geçen hafta canım dolmayı çok istiyordu annemden yapmasını istedim ablamda aşmı eriyon canım deyince baktım günüm 10 gün geçmiş.Umutsuzca bir test aldım ve o annnn çift çizgi hayal gibiydi.Hatta eşime 14 şubat süprizi yapayım dedim ama dayanamadım.Hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim.ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.

nedeni bilinmeyen inferilite dendi.herşey normal görünüyordu.1.tüpbebek denemem adana ankara tüpbebekte yapıldı.sonraki 2 denemem seyhan başkentte yapıldı.araştırma merkezi ama hiç araştırılmadı neden tutmadığı.en son mersin üniversitesinden prof saffet dilek laparoskopi yaptı ve karın içinde yapışıklık var o yüzden tutmuyor dedi.oluruna bıraktık maddi manevi yıkım oluyordu her başlangıç.geçen hafta canım dolmayı çok istiyordu annemden yapmasını istedim ablamda aşmı eriyon canım deyince baktım günüm 10 gün geçmiş.umutsuzca bir test aldım ve o annnn çift çizgi hayal gibiydi.hatta eşime 14 şubat süprizi yapayım dedim ama dayanamadım.hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim.allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.

hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin rabbim tez vakitte bizede nasip etsin amin

Back
X