12 yıllık evliyim bundan sonra değişir mi?

superisi034

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
17
6
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 12 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır bu konuda tartışıyoruz ama bir adım yol alamadım. Ben mi abartıyorum önemli bir durum mu değil mi anlamış değilim. Cinsellik sonrası adam kalkıp tv izlemeye sigara içmeye veya herhangi yaptığı birşeye dönüş yapıyor. Cinsellik sonrası sarılma filan yok. Benim çok ağırıma gidiyor bu durum. İyilikle güzellikle veya kavgayla hiçbir şekilde çözemedim. Çok terlediğini filan söylüyor ama kendimi kötü hissediyorum 40 yaşıma geldim neredeyse hala aşamadım. O kadar soğudum ki yıllardır. İlk adımı asla ben atamıyorum çoğunlukla istemiyorum da zaten. Oda zaten 10 yıldır 15 günde bir istiyor sanki son noktaya gelmişte yaklaşıyor gibi kendimi kötü hissediyorum. Terapiyi filan önerdim hiç yanaşmadı. Evliliğimizin ilk 3 yılı ön sevişme bile yoktu onu aştık ama aşana kadar bunun önemli birşey olup olmadığını önce ben idrak edip kabullenene kadar sonra onu kabullendirene kadar mahvoldum. Hayır eğitimli biriyimde. İlk cinsellik deneyimimde eşimle oldu o yüzden biraz baştan tepki koyamadım. İçimdeki boşluğun öfkenin sebebini bulmam zaman aldı. Yüzde sekseninde rol yapmak zorunda kalıyorum.2. çocuğada hamileyim. Bu boşluk bu kötü hissetme morelimi bozmuyor değil hatta abartmak gibi olmasın neden daha önce boşanmadığıma bile kızıyorum. Boşansam çocuk için yeniden evlenmek isteyecektim. İkincide kazara oldu ama iyiki olmuş tabi Allah yavrularımı bana bağışlasın beni onlara o ayrı. Hamilelik hormonlarından demeyin uzun zamandır hep bir boşluk hep bir yalnızlık içindeyim. Kendim terapiye de gittim uzun süre 2 yıl. Doktorun dediği şu karşı tarafın düzeltebileceği birşey bu sizinle.ilgili değil. Adam bu konuda sağır. İnanın sırf bunyüzden 6 ay birlikte olmadığımda oldu sabretti. Başka biri filan yok. Ayrıca birde ilk çocuktan sonra 4.5 yıldır aynı odada ama ayrı yataklarda uyuyoruz. Çocuğun özel bir problemi var apnetik nöbet geçiriyor eşim ilk başta rahat uyuyamadığı için ayrı odada yatmak istedi 1 sene kadar sürdü bu ve benim bumdurum çok zoruma gidince bende ayrı uyumaya devam ediyorum yani aynı odadayız ben çocukla o kendi yatağında yatıyor. Daha önce evlilik yapmamış uzun birliktelik yaşamamış genç arkadaşlardan ricam kırıcı yorum yapmamaları belki hiç yapmamaları. Sevgilerimle...

Değişmez arkadaşım.Zor bir durum bu.Aranızda birşeyler eksilmis yada hiç tamamlanmamış.

Ne diyeyim bilemedim. Eşiniz bu konuda bayağı vurdumduymaz davranıyor. Bana da hiç değişir gibi gelmedi. Hayırlısı olsun çok dua edin. Allahtan ümit kesilmez

Bu konuyu okuyunca kendi durumumu irdeledim. Bizimkisi bu kadar uzun süreli bir ilişki değil ama durum aynı. Psikolojim bozuldu. Sürekli aklımda bu durum var. Artık tek derdim bunu kafamdan atmak atabilmek

Cinsel birliktelik sonrası kalkıp duş alın birlikte ve odanın nevresimini değiştirin. Sonra sarılın ve uyuyun. Bu şekilde sorununu çözmüştü bir arkadaş.

Çocuğunuz için de geçmiş olsun. Şimdi onunla yatıyorsanız bu da ciddi bir soğukluk demek zaten. Bir de 2. ye hamileymişsiniz. Nasıl idare edeceksiniz iki çocuğu? Yardımcı alma şansınız var mı?

Zaten ayrı yatma arata soğukluk girmesine sebep oluyor.. eşinizi böyle kabul edin kafanıza takmayın büyütmeyin 15 günde bir size yaklaşması evet sizi seviyor istiyor geliyor buna yorun bu davranışı.. muhtemelen orgazm da olmuyorsunuz uzun süre değil mi bunun içinde önerim var ama burdan yazmak istemiyorum

Sarılma konusuna çok takılmayın bence biz de bitince uykumuz yoksa kendi işimize bakıyoruz. Ön sevişmeyi eşim de bilmiyordu zamanla anladı

Cinsel birliktelik sonrası kalkıp duş alın birlikte ve odanın nevresimini değiştirin. Sonra sarılın ve uyuyun. Bu şekilde sorununu çözmüştü bir arkadaş.

Çocuğunuz için de geçmiş olsun. Şimdi onunla yatıyorsanız bu da ciddi bir soğukluk demek zaten. Bir de 2. ye hamileymişsiniz. Nasıl idare edeceksiniz iki çocuğu? Yardımcı alma şansınız var mı?
maalesef yok alamam

Back
X