İnşallah canım çok sağolasınTaze transferde catlatma iğnesinin etkisi olabilir diyorlar bir süre böyle idrarda cıkabiliyormus burada okuduklarımdan anladıgım kadarıyla. İnşallah sizin gebelik vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok sağolasınTaze transferde catlatma iğnesinin etkisi olabilir diyorlar bir süre böyle idrarda cıkabiliyormus burada okuduklarımdan anladıgım kadarıyla. İnşallah sizin gebelik vardır
Allah razı olsun, rabbim sizlerinde kucağınıza evlat nasip eylesinBana umut oldunuz Allah bağışlasın yavrunuzu![]()
Tek embriyo canım.2.gün transferi benim inşallah kan sonucum 2 kat artar dua edin hayırlısı olsuntek embriyo transferi mi ?
Kaçıncı gün embriyosunun tuttuğu bile farkediyor değerde. Daha çok yeni olabilir , yarın kan sonucuna göre belli olur. İnş bebeğin seninledir![]()
Tek embriyo ve 2. Gün transferi ise umudunuzu yüksek tutun sizinle kalır diye temenni ediyorumTek embriyo canım.2.gün transferi benim inşallah kan sonucum 2 kat artar dua edin hayırlısı olsun![]()
Merhaba tekrar kan verdiniz miEvet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
Evet verdim canım yarın akşam üstü çıkacak inşallah artarMerhaba tekrar kan verdiniz mi
İnşallah artarEvet verdim canım yarın akşam üstü çıkacak inşallah artar
Sonuç ne çıktı merak ettim siziEvet verdim canım yarın akşam üstü çıkacak inşallah artar
Çıktı malesef 11 çıktı.doktoum ilaçları bırakma bir daha baktır dedi kan testine ama ben kimyasal olduğumu biliyorum yoksa neden düşmeye başlasın çok üzgünüm kalbim acıyorSonuç ne çıktı merak ettim sizi
Sağlık ocağı öyle oluyor canım ertesi gün veriyorİnşallah artarneden o kadar geç çıkıyor ki ? 1 saatte çıkan test
Yaaa çok üzüldüm . Hayırlısı buymuş desem de çok can sıkıcı. Tez zamanda gelsin bebis sizeÇıktı malesef 11 çıktı.doktoum ilaçları bırakma bir daha baktır dedi kan testine ama ben kimyasal olduğumu biliyorum yoksa neden düşmeye başlasın çok üzgünüm kalbim acıyor
Amin canım desteğin için teşekkür ederimYaaa çok üzüldüm . Hayırlısı buymuş desem de çok can sıkıcı. Tez zamanda gelsin bebis size