120 ile başladım 70e düşene dek buradayım (:

Kolay gelsin arkadasim nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum lutfen omur boyu nasil besleneceksen oyle bi liste olustur ve vucudunu buna alistir derim bunun tek yoluda bi dokora gitmek insulin direncin ve hipo tiroidin var mi baktirmadiysan bi baktir derim..sonra bi diyetisyenle gorusup sevdigin seyleri uygun sekilde dagittir diyetine ,ben dengesiz buldum listeni ,ve bende senin gibi yapip bu sekilde cok guzel kilolar verdim ama sonra eski duzene donunce fazlasiyla aldim

Kolay gelsin arkadasim nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum lutfen omur boyu nasil besleneceksen oyle bi liste olustur ve vucudunu buna alistir derim bunun tek yoluda bi dokora gitmek insulin direncin ve hipo tiroidin var mi baktirmadiysan bi baktir derim..sonra bi diyetisyenle gorusup sevdigin seyleri uygun sekilde dagittir diyetine ,ben dengesiz buldum listeni ,ve bende senin gibi yapip bu sekilde cok guzel kilolar verdim ama sonra eski duzene donunce fazlasiyla aldim
öyle tabiki gitmek lazım diyetisyene falan... aslında düzenim bu sadece azalttım :)ne istersem yiyorum ama az olarak yiyorum :) diyeti kendime zulum etmiyorum eskiden 3 4 simit yerdim :) şimdi 2 yiyorum öyle veriyorum :D sonuçta yiye yiye aldım bu kiloları :)

akşam yemek yapmadım kocam istedi kumru yap bana dedi bende ona kumru kendimede simit yaptımm
2 adet simit yedim ev yapımı +474 kal
1 adette domates yedim +14 kal
günü 1018 kal ile tamamladım :)

sanırım kimse bana katılmıyor ozaman başlığımı değiştirmekte yarar var... sanırım bu sadece benim günlüğüm olucak :) olsun zayıflayımda oda bna yeter napalım...

Bende 120 civariydim agustos sonu tartiya ciktigimda 120 yi gordum diyet yapmadan 3 gunde sadece ekmk yemeyerek 116 ya dustum sonra iki gunde bol su ile 114,6 yi gordum tam anlamiyla diyetisyen diyetimle basladigimda 114,6 idim simdi 105,6 kiloyum biraz once tartildim :) yaklasik 15 kilo gitti cok sukur ..ve devam ediyorum verebildigim kadar vermek istiyorum yasim 32 boyum 160 senin

Bende 120 civariydim agustos sonu tartiya ciktigimda 120 yi gordum diyet yapmadan 3 gunde sadece ekmk yemeyerek 116 ya dustum sonra iki gunde bol su ile 114,6 yi gordum tam anlamiyla diyetisyen diyetimle basladigimda 114,6 idim simdi 105,6 kiloyum biraz once tartildim :) yaklasik 15 kilo gitti cok sukur ..ve devam ediyorum verebildigim kadar vermek istiyorum yasim 32 boyum 160 senin

Gunaydin destinacım erkenciyim bugün...
ben artık kafayıiyice ttaktım bu kilolara gidecekler artık. Bu saatte bisiklet sürüyorum düşün yani canım. Uykuyu seven ben kilo vermek için uykusuz kalıyorum

Gunaydin tatlim Zaten uykuyu cok sevdigimiz icin sistik :anneadayı: ben hep erken kalkarim ama ogleden sonralari cok uyurdum diyete balayali uyumuyoum aksam erken yatip sabah erken kalkiyorum

Back
X