• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12000 ihlas .

durkan durkan 125 adet
C cansu_tr 125 adet okudu mazeretlendim
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 125 adet
kedisevgisi kedisevgisi 125 adet
A almasy 125 adet okudu
stanki stanki 125 adet okudu
Edanur86 Edanur86 125 adet okudu
Snigurucka Snigurucka
Butterfly465 Butterfly465 mazeretli
A Adelka 125 adet

Edanur86 Edanur86 arkadaşımızın duasına geçtik
Adım SEVİM
Duam:
Rabbim bana en kısa zamanda salihlerden,sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Canim sıra bana geldi sanirim duam "En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evladimin olması"

Canlar bugün doktora gittim tiroiti dusurmustum ilaçla şimdi insülin testi yaptıracağım daha sonra yumurta takibi yaptırıp çatlatma ignesi olacağım 3 gün klomen kullanacağım ve inofolic kullanacağım bakalım hayırlısı Rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah

Canlar bugün doktora gittim tiroiti dusurmustum ilaçla şimdi insülin testi yaptıracağım daha sonra yumurta takibi yaptırıp çatlatma ignesi olacağım 3 gün klomen kullanacağım ve inofolic kullanacağım bakalım hayırlısı Rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah
Allah hakkınızda hayırlı sağlıklı güzellikler nasip etsin.

Inşallah canım Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hepimizin kucaklari dolsun inşallah :dua:

Tirod icin brezilya cevizini arastirmani oneririm.
Dogal selenyum kaynagi,triodi duzenliyor diye okumustum.
Gunluk iki tane yemek yetiyormus

Back
X