okudum kuzum
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah. Olumlu güzel sonuçlarını aliriz inşallahC cansu_tr 87 adet
Tavuk_suyu_ 83
kedisevgisi 83
A almasy 83
stanki 83
Edanur86 83
Snigurucka 83
Butterfly465 83
A Adelka 83
birumut58 83
mavibahar100 83
M Maviruya30 83
Yeni liste bu şekilde . Dua sırası ilk bende . Duam şuan 6 tane yumurtam var cumartesi kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi vurulacagim tahminim çoğul gebelik olabilir bana içimden ikiz geçiyor hep bakalım nasip yumurtalarımin oluşması ve çatlaması için dua eder misiniz
1000 olarak okuyoruz 12000 i tamamlamak zor oluyorBu 12000 ihlas suresini anneme kendim bi dileğim için yaptırmıştım 2 hafta geçmeden allahın izniyle gerçekleşti dileğim aynı şekilde yakın arkadaşımın hepsi yaptı hepsini in de dileği gerçekleşti
İşte bende anneme yaptırmıştım burada okuyanlar da daha hevesli yapsın diye yazdım ama inanın hiç olmayacak artık umudumu kestiğim bir dileğimdi çok şükür ki kabul oldu kaç kere denendi ama ben 12 gün içinde yapılması gerektiği için öyle yaptırmıştım1000 olarak okuyoruz 12000 i tamamlamak zor oluyor
Doğrudur canım . Yer Gök dua ile oyle derler . Dua gibisi yokİşte bende anneme yaptırmıştım burada okuyanlar da daha hevesli yapsın diye yazdım ama inanın hiç olmayacak artık umudumu kestiğim bir dileğimdi çok şükür ki kabul oldu kaç kere denendi ama ben 12 gün içinde yapılması gerektiği için öyle yaptırmıştım
Okudum canımC cansu_tr 87 adet
Tavuk_suyu_ 83
kedisevgisi 83
A almasy 83
stanki 83
Edanur86 83
Snigurucka 83
Butterfly465 83
A Adelka 83
birumut58 83
mavibahar100 83
M Maviruya30 83
Yeni liste bu şekilde . Dua sırası ilk bende . Duam şuan 6 tane yumurtam var cumartesi kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi vurulacagim tahminim çoğul gebelik olabilir bana içimden ikiz geçiyor hep bakalım nasip yumurtalarımin oluşması ve çatlaması için dua eder misiniz
Okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inşaallah.C cansu_tr 87 adet
Tavuk_suyu_ 83
kedisevgisi 83
A almasy 83
stanki 83
Edanur86 83
Snigurucka 83
Butterfly465 83
A Adelka 83
birumut58 83
mavibahar100 83
M Maviruya30 83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?