12000 ihlas .

Ben listede değilim fakat iki arkadaş için okudum.
Liste tekrar başa dönünce katılmak istiyorum.

yumiti Allah razı olsun listeyi duzenlemissin sağolasın teşekkür ederim . Hala yatıyorum sırt ağrısı çekiyorum ciğerleri usutmusum .
durkan canım okumuşsun ağzına sağlık liste bitince ekleyecegim seni merak etme

DUAM: Rabbim girdigim bu tüp bebek tedavisindyolunda kolayından sağlıkla ve hayırla tez zamanda bebegimi nasıp etsin kucağıma.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah rabbim hayırlı sonuçlar versin tez vakitte Bebişlerimize kavuşuruz
Bende ilk sizinle paylaşmak istiyorum şükür şuan 3 haftalık hamileyim ama daha yeni olduğu için sağlıklı olup olmadığı belli değil inşallah sağlıkla kavuşurum dualarınızı bu yönde okursanız sevinirim

M Maviruya30 ayyyyyyyy nasıl mutlu oldum..Inşallah sağlıklı hamilelik olur.Rabbim sağlıkla ve hayirla kucağına almanı nasip etsin.Büsraaaa dogalmı ? Tüplemi..Sende bana dua et neolur.Hamişlarin duası kabul olunur.Benim tek embriyo var.Bidaha bulunursa transfer yapılacak tutunsun bana sımsıkı bırakmasın.

İnşallah canım inan kendimden çok sana dua ediyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bende epeydir uğraşıyorum hatta doktorum tüp bebek diyordu bu ay da klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi adet olunca gel dedi pek ümitli değildik ama şükür şuanlık herşey normal gibi daha çok yeni olduğu için bişey söyleyemiyor hayırlısı diyorum inşallah sağlıklı devam eder sende bana dua et lütfen

Ederim canım tabiiki etmezmiyim..Inşallh sımsıkı tutunur annesini birakmaz.Rabbim büyük emeklerimizi boşa çıkartmaz insallh.

Aaaa ne kadar sevindim Rabbim hayirli evlat olmasını nasip eder.insallah

Çok geçmiş olsun canım. Listeyi@yumiti düzenleyince başlamak istediğimi yazdım. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…