Ben listede değilim fakat iki arkadaş için okudum.C cansu_tr 83
A almasy 83 okudu
stanki 83 okudu
Edanur86 mazeretli
Snigurucka mazeretli
Butterfly465 83
A Adelka 83 okudu
birumut58 pasif
mavibahar100 83 okudu
M Maviruya30 87 okudu
U umuut19 83 okudu
yumiti 83 okudu
denizinmavisi 83 okudu
S sendemibrutus 83 okudu
Dua sırasi M Maviruya30 arkadaşımızda @ansu_tr vebirumut58 arkadasimizin sayilari eksik tamamlamak isteyen var mi
Sağolasın canımCanım geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah.Canım transfer oldum ama abdestlenemedim hala listeden çıkarma ama pasif duruma al olur mu. Bi kaç güne düzelirim
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah rabbim hayırlı sonuçlar versin tez vakitte Bebişlerimize kavuşuruzDUAM: Rabbim girdigim bu tüp bebek tedavisindyolunda kolayından sağlıkla ve hayırla tez zamanda bebegimi nasıp etsin kucağıma.
İnşallah canım inan kendimden çok sana dua ediyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bende epeydir uğraşıyorum hatta doktorum tüp bebek diyordu bu ay da klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi adet olunca gel dedi pek ümitli değildik ama şükür şuanlık herşey normal gibi daha çok yeni olduğu için bişey söyleyemiyor hayırlısı diyorum inşallah sağlıklı devam eder sende bana dua et lütfenM Maviruya30 ayyyyyyyy nasıl mutlu oldum..Inşallah sağlıklı hamilelik olur.Rabbim sağlıkla ve hayirla kucağına almanı nasip etsin.Büsraaaa dogalmı ? Tüplemi..Sende bana dua et neolur.Hamişlarin duası kabul olunur.Benim tek embriyo var.Bidaha bulunursa transfer yapılacak tutunsun bana sımsıkı bırakmasın.
İnşallah canım inan kendimden çok sana dua ediyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bende epeydir uğraşıyorum hatta doktorum tüp bebek diyordu bu ay da klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi adet olunca gel dedi pek ümitli değildik ama şükür şuanlık herşey normal gibi daha çok yeni olduğu için bişey söyleyemiyor hayırlısı diyorum inşallah sağlıklı devam eder sende bana dua et lütfen
Aaaa ne kadar sevindim Rabbim hayirli evlat olmasını nasip eder.insallahOkudum canım Allah kabul etsin inşallah rabbim hayırlı sonuçlar versin tez vakitte Bebişlerimize kavuşuruz
Bende ilk sizinle paylaşmak istiyorum şükür şuan 3 haftalık hamileyim ama daha yeni olduğu için sağlıklı olup olmadığı belli değil inşallah sağlıkla kavuşurum dualarınızı bu yönde okursanız sevinirim
Amin canım çok saol darısı tüm isteyenlere inşallahAaaa ne kadar sevindim Rabbim hayirli evlat olmasını nasip eder.insallah
Çok geçmiş olsun canım. Listeyi@yumiti düzenleyince başlamak istediğimi yazdım. Allah razı olsun.
C cansu_tr 91
A almasy 91
stanki 91
Edanur86 mazertli
Snigurucka mazeretli
Butterfly465 91
A Adelka 91
birumut58 pasif
mavibahar100 91
M Maviruya30 91
U umuut19 90
yumiti 91
denizinmavisi 91
S sendemibrutus 91
Dua sırasi U umuut19 arkadaşımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?