Okudum Allah kabul etsinC cansu_tr 112 adet
stanki 111 adet
Snigurucka 111 adet
Butterfly465 111 adet
A Adelka 111 adet
birumut58 111adet
M Maviruya30 111 adet
yumiti 111 adet
S sendemibrutus 111 adet
durkan 111 adet
Yeni liste bu şekilde canlar benim duam hayırlısıyla anne olabilmek .
Çikma çıkma çabuk ilerler insallah elimden gelen gayreti göstermeye çalışıyorum olmadı okumayanlari kendim çıkarıcam listeden
Ne mesajı attın canım şimdi tekrar baktım özel mesajlara göremedim
C cansu_tr 112 adet
stanki 111 adet okudu
Snigurucka 111 adet okudu
Butterfly465 111 adet
birumut58 111adet
M Maviruya30 111 adet okudu
yumiti 111 adet
S sendemibrutus 111 adet
durkan 111 adet okudu
Yeni liste bu şekilde canlar benim duam hayırlısıyla anne olabilmek
A Adelka en son 1 Şubat'ta girmiş siteye onu listeden çıkardım onun sayısı şuan eksik sorun değil ben okurum şuan amacım listeyi oturtmak
Bende gelebililir miyimC cansu_tr 112 adet
stanki 111 adet okudu
Snigurucka 111 adet okudu
Butterfly465 111 adet
birumut58 111adet
M Maviruya30 111 adet okudu
yumiti 111 adet
S sendemibrutus 111 adet
durkan 111 adet okudu
Yeni liste bu şekilde canlar benim duam hayırlısıyla anne olabilmek
A Adelka en son 1 Şubat'ta girmiş siteye onu listeden çıkardım onun sayısı şuan eksik sorun değil ben okurum şuan amacım listeyi oturtmak
Gelebilirsin ama okuyup sürekli haber vereceksen gel yoksa gelme bu ara liste yüzünden sıkıntı yaşıyorumBende gelebililir miyim
Yok sikinti cikmaz bendeGelebilirsin ama okuyup sürekli haber vereceksen gel yoksa gelme bu ara liste yüzünden sıkıntı yaşıyorum
O zaman şöyle yapalım bı kişiyi çıkardım listeden eksik bı okuma var 111 tane ihlas okur musun benim adıma hayırlısıyla anne olmak için . Daha sonra listeye eklerim hayırlı akşamlar . Seni tanımıyorum gelen okurum diyor sonra bı kişiye okuyor sonra ne gelen var ne giden anca milletin peşinden kostur. O yüzden ilk olarak öyle tepki verdimYok sikinti cikmaz bende
yok canim önemli değil simdi senin yerine niyetlenip okuyorum öyleyseO zaman şöyle yapalım bı kişiyi çıkardım listeden eksik bı okuma var 111 tane ihlas okur musun benim adıma hayırlısıyla anne olmak için . Daha sonra listeye eklerim hayırlı akşamlar . Seni tanımıyorum gelen okurum diyor sonra bı kişiye okuyor sonra ne gelen var ne giden anca milletin peşinden kostur. O yüzden ilk olarak öyle tepki verdim
cansu tr nin yerine okudum
Allah razı olsun canım.Allah kabul etsin inşallah.cansu tr nin yerine okudum
Cümlemizden canımAllah razı olsun canım.Allah kabul etsin inşallah.
Abla sen okudun mu başka anlamadım ona göre kendi eksigimi okumaya başlayacağımAllah razı olsun canım.Allah kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?