12000 ihlas .

Çikma çıkma çabuk ilerler insallah elimden gelen gayreti göstermeye çalışıyorum olmadı okumayanlari kendim çıkarıcam listeden

Hanımlar artık gerçekten çok yoruldum mazeretiniz olabilir okuyamayacagim diyebilirsiniz anlayışla karşılarım çünkü dünyevi işler bitmiyor ama her defasında ikaz etmekten yoruldum bana kalsa ben günde 300 e tane ihlas okurum 3 kişiyle de bu listeyi devam ettiririm ilk sıra kendimin okumayan yada haber vermeyen kişileri direkt olarak liste dışı yapacağım sonra yok efendim benim haberim yoktu denilmesin bilginize sevgiler

Yok sikinti cikmaz bende
O zaman şöyle yapalım bı kişiyi çıkardım listeden eksik bı okuma var 111 tane ihlas okur musun benim adıma hayırlısıyla anne olmak için . Daha sonra listeye eklerim hayırlı akşamlar . Seni tanımıyorum gelen okurum diyor sonra bı kişiye okuyor sonra ne gelen var ne giden anca milletin peşinden kostur. O yüzden ilk olarak öyle tepki verdim

yok canim önemli değil simdi senin yerine niyetlenip okuyorum öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…