- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ben sizi 1000 salavat topiginde gördüm çok motivasyon oluyordum bi topik açıp salavat düzeni oturrsakmi şuan çok ihtiyacım varrdevamı
Ya hayy ve ya Rauf yaşam enerjisini yükselten bildiğim 2 Esma. Acin telefondan inşirah suresi dinleyin. Bir de evin içinde bol bol vakıa açın dinleyin okuyunArkadaşlar kötüyüm baya ferahlık İçin dua istiyorum
Tamam hemen yapacağım bugün içimi daraltan şeyler var korku var umarım geçer rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesinYa hayy ve ya Rauf yaşam enerjisini yükselten bildiğim 2 Esma. Acin telefondan inşirah suresi dinleyin. Bir de evin içinde bol bol vakıa açın dinleyin okuyun
Rabbim maddi manevi tüm dertlerinize şifa versinBen sizi 1000 salavat topiginde gördüm çok motivasyon oluyordum bi topik açıp salavat düzeni oturrsakmi şuan çok ihtiyacım varr
Hangi burcsunuz? Yengeç balık su grubu falan miTamam hemen yapacağım bugün içimi daraltan şeyler var korku var umarım geçer rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin
Sizi vakıa yasin topiginde görmüştüm ilk siz neler okuyorsunuz genel olarak?Rabbim maddi manevi tüm dertlerinize şifa versinbu aralar başka okumalarım var diğer okumaları bitiremem diye dua gruplarına katılamıyorum .Yunus duasını çokça okuyun bir de Ya fettah esmasını okuyun
yunus duası ,fetih ,rahman ,vakia suresi okuyorum zamanım oldukçaSizi vakıa yasin topiginde görmüştüm ilk siz neler okuyorsunuz genel olarak?
BoğayımHangi burcsunuz? Yengeç balık su grubu falan mi
Burcunuzun esmalarina da bakım mutlaka.Boğayım
Yaa o şekilde var mı hiç bir bilgim yok nereden bakabilirim ?Burcunuzun esmalarina da bakım mutlaka.
ben baktım atayım sizeYaa o şekilde var mı hiç bir bilgim yok nereden bakabilirim ?
Ben 41 adet dinleyebildim işteyim çalışırken.Karia süresiyle feraha erin okudukça iciniz eriyecek. Her türlü iş için de 100 kere okunuyor.
Yapacağım bunları daben baktım atayım size
EL-VEHHÂB (اَلْوَهَّابُ)14-
ER-REZZÂK (اَلرَّزَّاقُ)308
EL-BÂSİT (اَلْبَاسِطُ)72-
EL-LATÎF (اَللَّطِيفُ)129-
EL-HASÎB (اَلْحَسِيبُ)80
bunlar bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?