44 gün önce preeklemsi denilen rahatsızlığımdan dolayı 29+5 günlük doğum yaptım, kızım şuan solunum cihazına bağlı ve oturduğum ilden farklı bir ilde küvezde .... yaşadığımız ilde boş küvez olmadığı için helikopter ambulansla götürülmüş , sürekli sık sık göremiyorum tabi, benim gibi sorun yaşayanların yazılarını okudukça bebeklerine kavuşanlar için çok sevindim umarım Rabbim kızımı bana ,bize bağışlar,şuan sabırla iyileşmesi için dua ediyorum ,sabretmek çok zoorrr ama elimden bişey de gelmiyor dua etmekten başka , en azından solunum cihazından hayırlısıyla bir çıksa , sanki yavaş yavaş şifasına kavuşacak gibi geliyor bana ....doktorlar da doğru düzgün bişey demiyorlar , aranızda bebeği solunum cihazında bağlı kalan varmı,varsa ne kadar süre kaldı acaba ?
10 yıl sonra gelen mucizem , Rabbim bir mucize daha nasip et ne olur evladıma ve şifa bekleyen tüm bebeklere şifa eyle .....Amin.
sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine allahım uzun ömürler versin benimde kızım 24 haftalık doğdu.106 gün yoğun bakımda kaldı75 gün solunum cihazında kaldı ama şu anda çok iyi maşallah hiç umudunu yitirme senin kuvvetli durman çok önemli dualarını eksik etme allahtan başka sığınacağımız kimse yok rabbam bize mucizesini gösterdi inşallah şifa bekleyen herkeze gösteriri