Gebeliğe Hazırlık ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Renaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
34
4
1
26
Arkadaşlar merhabalar yedı aydır evlıyım ılk dört ay korundum daha sonra bıraktım yumurtlama gunlerımı herseyımı takıp edıyorum ama hamıle kalamıyorum lutfen yardımcı olun doktor da sıkıntın yok yumurtalıkların gayet ıyı dedıne yapmalıyım yardımcı olun bana lutfenb

En iyi cevap
Arkadaşlar merhabalar yedı aydır evlıyım ılk dört ay korundum daha sonra bıraktım yumurtlama gunlerımı herseyımı takıp edıyorum ama hamıle kalamıyorum lutfen yardımcı olun doktor da sıkıntın yok yumurtalıkların gayet ıyı dedıne yapmalıyım yardımcı olun bana lutfenb
Eşinizde kontrol olsun. Ama en önemlisi stres yapmamanız yaparsanızda olmaz
Eşinizde kontrol olsun. Ama en önemlisi stres yapmamanız yaparsanızda olmaz

En iyi cevap
Gebelik düşünüyorsaniz folik asite baslamanizi önermedi mi doktorunuz? Sağlıklı düzenli beslenin çevreyi silin kafanizdan. Baski kuranlarla bir süre gorusmeyin.. bebek olacak düşüncesiyle birliktelik yasamayin

Eşinin de doktora görünmesi gerek....sadece seninle olmuyor maalesef...ha inşallah sağlıklıdır sonrası takdiri ilahi 🤲🏻

Adetınız gectyse test yapın. Umarm gebelık vardır.

Adet olursan da adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başlayıp günaşırı olacak şekilde beraber olun ( bir sonraki adet donemine kadar).
Ve daha 3 ay olmus normal hemen İlk denemede olacak dye brsey yok.

Adetınız gectyse test yapın. Umarm gebelık vardır.

Adet olursan da adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başlayıp günaşırı olacak şekilde beraber olun ( bir sonraki adet donemine kadar).
Ve daha 3 ay olmus normal hemen İlk denemede olacak dye brsey yok.
Tamam öyle yaparım teşekkür ederim . Peki adet sancısı cekıyor hamıle kalan var mı

Adet belirtileri ve gebelik belirtileri cok yakındır.
Ben adet olcam sanırken hamile oldgmu ogrenmstm. Umarm seninde oyle olur dıyelım
Bugün test yaptım ama testte cokkk hafıf silik çizgi çıktı bende umursamadım sonra da sabahtan berı pembemsı bır lekelenme var ve adet krampları ama olamıyorum başka herhangı belırtım yok sızce ne yaomakıyım

Back
X