Cok tatlisiniz azimli gordum sizi daim olur insallah. Ramazan da -2 iyi bir rakam kendinizi tutmaniz gereken saatler kisitli oldugundan cok zorlanmayacaksiniz diye düşünüyorum. Yeterki beyninizi ikna edin gerisi kolay. Basarilar diliyorum..
Tamam mrblar ben de azimli gördüm sizi benim kilomda 103 başarılar dilerim yeter artık bu kilolardan çektiğimiz bende sizinle benzer hikayeyi paylaşıyorum. Hayatımın bir döneminde 122 kiloyu görmüştüm bol su ve sporla 83 kadar düştüm fakat evlilik hayatı ve Doğum sonrası 110 ü tekrar gördüm inişli çıkışlı kızım şuan 2 yaşında ve ben 103 kiloyum bazen ona yetişemesek beni çok üzüyor bu yüklerden kurtulmamın zamanı geldi diyetisyen e başladım sadece geçen ay 3 kilo verebildim motivasyonumuzu düşürmemek ve kaybetmemek lazım bu sefer başaralım inş sizi de takip edeceğim kolay gelsin
günayddınn bana,ve yolu buraya düşenlere
bugün diyetin 12,günü..geride bıraktıgım 11 günün sonucunda 129,3ten bu sabah itibariyle 125,7ye indim..
ne iyi,ne kötü,,daha çok olabilirdi aslında ama 1 mayısla birleşen 3 günlük tatilin çokta diyet modunda oldugunu söyleyemeyeceğim..
dolayısıyla 11-3 8 günde vermısım bunu:)
11 günde 4 kilo mu verdiniz
yok 8 günde..
11 günün 3 günü diyet yapmadım yedim
Bence sectigin iki cesitten yarimsar dilim yiyebilirsin kucuk bir kase de salata yedin mi aksam da yogurt ve yagsiz salata ile atlatirsin ohh miss hayati kendimize zehir etmeye gerek yokyarın misafirim var illaki bişeyler yapmam lazım ama ağırlık salata olacak..ve öğlen yenir zaten akşam öğününü atlayıp günü kurtarabilirim sanki:)
O 3 gün de yemeseniz demek ki 7 kg falan gidicek :))) ama sağlıksız kilo verimi bu haberiniz olsun ayda 2 ya da 3 kilo doğrusu. Bu verdiğiniz kilolar sporu ve diyeti bıraktığınız an kat kat geri gelicek. Ama yine de güzel. Naptiginizi merak ettim doğrusu
Bence sectigin iki cesitten yarimsar dilim yiyebilirsin kucuk bir kase de salata yedin mi aksam da yogurt ve yagsiz salata ile atlatirsin ohh miss hayati kendimize zehir etmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?