?????

Qivircigim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
31
12
3
29
Arkadaşlar dün dis için filim cektirdim ve tabloda hamileler ve suphesi olan girmesin diye yazi okudum yapıda .. hiç şüphem yoktu eve geldim test yaptım pozitif cikti etrafımda sordum dediler radyasyon etkisi kotu olur cocuk için engel olur acaba bu durum başından geçen oldumu çok endişeliyim yarın doktora gidecem sabaha kadar uyuyamadim sıkıntıdan şimdiden teşekkürler..

Doktorunuza bu konudan bahsedince mutlaka inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Radyasyonsuz ortam kalmadı tabi o ortamda ki daha yüksektir

Kaç haftalık

Doktorunuza bu konudan bahsedince mutlaka inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Radyasyonsuz ortam kalmadı tabi o ortamda ki daha yüksektir
Evt yarın ilk işim bu durumun konusacam giderken iki kere filim cektirdim bir hafta arayla sanirim ikisde radyasyon arka dış ve ön disler için çok endişe icindeyim

Evt yarın ilk işim bu durumun konusacam giderken iki kere filim cektirdim bir hafta arayla sanirim ikisde radyasyon arka dış ve ön disler için çok endişe icindeyim
Olmaz inşallah arkadaşım hamile olduğunu bilmeden göz ameliyatına girmişti bu kadar küçük olunca bişi olmaz bence

Gecmis olsun ablam.rotgen çekilmişti adet söktürücü icmisdi o ay hamilemis doktor bile engeli olur demisdi sapsaglam doğdu 12yasinda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…