Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yanilma payi olmaz canim. Oglumda bana 12 haftalikta erkege benziyor dedi bir hafta sonra kesin erkek dedi.merhaba hanımlar bebeğim için 13+1 de büyük ihtimalle erkek dedi inanmak istiyorum sizce doğrumudur yanılma payı nekadardır 13 haftada
Hangi şehirdesiniz sizCok yanilma payi olmaz canim. Oglumda bana 12 haftalikta erkege benziyor dedi bir hafta sonra kesin erkek dedi.
GaziantepHangi şehirdesiniz siz
İnşallah öyledir bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız içinO haftalarda net görünmüyorsa hiç yorum yapmıyor doktorlar genelde. Büyük ihtimal erkek dediyse büyük ihtimal öyledir
Ay güzel dr ne dediyse çıkmış umarım benimde oğlum olucaktır gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta sonra kontrolüm 16+5 te gidicem bakalım ne dicekBana da %90 kız demişti doktorum 16.haftada net kız dedi şükür kızım doğdu![]()
O zaman daha net der İnşaAllah gönlünüzden geçtiği gibi olurAy güzel dr ne dediyse çıkmış umarım benimde oğlum olucaktır gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta sonra kontrolüm 16+5 te gidicem bakalım ne dicek
Çok teşekkür ederim.Bana da 12.haftada erkek bebekle uyumlu demişti, sonra 14'te kesinleşti erkek olduğu canım. Yanılma payı azdır diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Bana da 12.haftada erkek bebekle uyumlu demişti, sonra 14'te kesinleşti erkek olduğu canım. Yanılma payı azdır diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.