13+1 yoğun kanamayla düşük riski olanlar moral olalım birbirimize 🙏🏼

Didem5834

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
105
103
103
36
Merhaba güzel anneler benim ilk gebelik hikayem ne yazıkki 8. Haftada bebeğimin kalbinin durmasıyla bitti 8 ay sonra tekrar hamile kaldım herşey çok güzel gidiyordu ta ki bir gece yarısı aşırı kanamayla uyanana kadar ve gebeliğim12+4 dü. Apar topar hastaneye gittik bebek iyi ama suyunda azalma var dediler hastanede yattım taburcu oldum fakat hala risk altındasın diyorlar benim gibi olan bebeği kurtulan anneler nolur umut ışığı olun bana

Ben yaşamadım ama zaten ilk 3 ay herkeste risk olur. Senin durumun biraz daha riskli bol bol dinlen hatta mümkünse ayağa hiç kalkmamaya çalış.
Poponun altına bir yastık desteğiyle ayaklarını yüksek bir yere kaldır sürekli.
Çok geçmiş olsun sağlıkla tutunsun yavrucağın.

Hiç kalkmıyorum tuvalet dışında ama ne biliyim işte şu içimdeki ya kaybedersem şüphesini bir türlü atamıyorum üstümden teşk ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın işh

Hiç kalkmıyorum tuvalet dışında ama ne biliyim işte şu içimdeki ya kaybedersem şüphesini bir türlü atamıyorum üstümden teşk ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın işh
Canım düşük riskini atlatmana az kalmış şu dönemleri bi atlat Allahın izniyle hiçbir şey kalmaz

Şu cümle bile öyle umutlar yeşertiyorki insanın içinde allah razı olsun işh herşey güzel olur
Umutsuzluğa kapılacak hiçbir şey yok Çünkü. Içindeki tüm kötü düşünceleri at stres çok fena bir şey olmayanı oldurur Allah korusun.
Hayırla tutunsun sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…