- 27 Ekim 2023
- 29
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi yigithamza4949
-
%80 kıza benziyor dedi ama daha erken dedi 1 ay sonra tam belli olur dedi.benimde içime hep erkek doğuyorBana kız gibi geldi ama doktorunuz bi yorum yapmadı mı
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin%80 kıza benziyor dedi ama daha erken dedi 1 ay sonra tam belli olur dedi.benimde içime hep erkek doğuyor
Hayırlı olsun sizin bebişte.rabbim sağlıklısını hayırlısını versin cumlemizinkineHayırlısı olsun sağlıkla gelsinbenim de bir oğlum var ikinciye hamileyim bakalım ne olacak cinsiyet doktorum oğlumda 12 haftalık söylemişti ama kızı daha geç söylüyorlar galiba
Tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun önceliğimiz o bizimdeSağlıkla kucağınıza almanız çok daha güzel bir duygu kız yada erkek olmasından kaybettiğinde dayanamıyor insan çok özlüyor
Kesinlikle ErkekEki Görüntüle 3324792 Eki Görüntüle 3324792 Hanımlar öbür konuda yapamadım istediğim resmi yeni konuda deniyim dedim sizce cinsiyeti nedir.13+4 haftalık
Neden güldünüz ki acaba.Kesinlikle Erkek
Neden gülmemek mi gerekiyor??? Bu nasıl bir soru??Neden güldünüz ki acaba.
Hayır yani tabiki gulebilirsiniz. ama dalga geçer gibi oldu sanki ondan.kusura bakmayin.Neden gülmemek mi gerekiyor??? Bu nasıl bir soru??
bnada bksnKesinlikle Erkek
Neden dalga geçeyim bende hamileyim benimde ultrason resmim var aynı böyle kız yazmışlar ona güldüm kesinlikle erkek dedim kötü bir niyetle değilHayır yani tabiki gulebilirsiniz. ama dalga geçer gibi oldu sanki ondan.kusura bakmayin.
Canım bu çok minik anlamadım biraz daha büyük anlayabiliyorum 12 haftalık falanbnada bksn
Hmm tskr saol dha 9 hftligiz ozmn atrmCanım bu çok minik anlamadım biraz daha büyük anlayabiliyorum 12 haftalık falan
Allah tamamına erdirsin inşallahNeden dalga geçeyim bende hamileyim benimde ultrason resmim var aynı böyle kız yazmışlar ona güldüm kesinlikle erkek dedim kötü bir niyetle değil
Senin bebişin cinsiyeti belli mi kaç haftalık şuandaNeden dalga geçeyim bende hamileyim benimde ultrason resmim var aynı böyle kız yazmışlar ona güldüm kesinlikle erkek dedim kötü bir niyetle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?