13+6 da bacak arasından cinsiyet tahmini

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Selam kızlar. Bugün cinsiyet için kontrolümüz vardı. Doktor erkeğe benzetti ama emin olamadı. 1 hafta sonrasına çağırdı tekrardan. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Eklentiler

• 151C8E1E-4FAD-42C5-9141-01BFF8406035.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 334
  • 9BAD56F6-BE7A-4553-B468-08EF9A7EF63A.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 252
  • 544A80DB-70B9-4E1E-BECA-05698A2CB4AC.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 257
Ben 11+0 da aynı böyle gördüm canım bacakları olduğu gibi açıktı ve bana kesin erkek dedi. Sen 13+6 da bu görüntüye doktor erkeğe benzetti ama emin olamadı diyorsun, acaba benimkide ihtimal miydi sadece tereddüt ettim

Ya bizim doktor bacakları çapraz duruyor. Bir tahminim var ama siz haftaya yine gelin dedi. Ben de tahmininiz ne hocam dedim. Erkek gibi dedi. Sonra biraz daha baktı. Evet evet erkek ama haftaya görüşelim tekrar dedi. O yüzden sormak istedim

Anladım canım, hayırlısı olsun bakalım kızı erkeği önemli değil tabi ama insan merak etmiyor değil tabi ki :)

Bana kesin erkek dediler aynı çıkıntıyı bende görüyorum erkek bence canım hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar

Eklentiler

• C3BB5FB9-781D-41D8-98C8-FA21DF75A4F4.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 252
Bana kesin erkek dediler aynı çıkıntıyı bende görüyorum erkek bence canım hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar
Çok teşekkür ederim. Sizin çıkıntıyı tam göremedim ben. Kızda da erkekse de hayırlısı neyse o olsun

Ay ciddi misin????? Böyle bsey yaşasaydım şok olurdum sanırımmmmmm. 11 haftalıkkenki çıkıntı çok değil miydi acaba?
Canım şokun şokunu yaşadım, o çıkıntıyı görmesem belki kıza inanmak daha kolay olurdu bildiğin kocaman bir çıkıntı vardı hem de ara boşalmış ama çıkıntı falan yok şimdi

Benim de erkek dedi doktor ama anneme hiçbir şey almıyoruz 1 ay daha bekleyelim dedim bunu yazarken kıza döndüğünü bilmiyordum şokla okudum benimki de her an dönebilir desene
Canım valla kesin diyene kadar bir şey almayın annem bir sürü alışveriş yaptı mavi mavi
Biz çok net görmüştük gerçekten hala şaşkınlık içindeyim o gördüğümüz şeyin pipi olmamasına
Bugün bir gittik ki anaaaaa bacak arası boş bir şey yok çok ilginçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…