- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Selam kızlar. Bugün cinsiyet için kontrolümüz vardı. Doktor erkeğe benzetti ama emin olamadı. 1 hafta sonrasına çağırdı tekrardan. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Teşekkür ederimErkek gibi benim bebişe benziyor onun da böyleydi doktor erkek dedi![]()
Ya bizim doktor bacakları çapraz duruyor. Bir tahminim var ama siz haftaya yine gelin dedi. Ben de tahmininiz ne hocam dedim. Erkek gibi dedi. Sonra biraz daha baktı. Evet evet erkek ama haftaya görüşelim tekrar dedi. O yüzden sormak istedimBen 11+0 da aynı böyle gördüm canım bacakları olduğu gibi açıktı ve bana kesin erkek dedi. Sen 13+6 da bu görüntüye doktor erkeğe benzetti ama emin olamadı diyorsun, acaba benimkide ihtimal miydi sadece tereddüt ettim![]()
Anladım canım, hayırlısı olsun bakalım kızı erkeği önemli değil tabi ama insan merak etmiyor değil tabi ki :)Ya bizim doktor bacakları çapraz duruyor. Bir tahminim var ama siz haftaya yine gelin dedi. Ben de tahmininiz ne hocam dedim. Erkek gibi dedi. Sonra biraz daha baktı. Evet evet erkek ama haftaya görüşelim tekrar dedi. O yüzden sormak istedim![]()
Aynen. Hemen alışveriş yapmak istiyorum. O yüzdenAnladım canım, hayırlısı olsun bakalım kızı erkeği önemli değil tabi ama insan merak etmiyor değil tabi ki :)
Çok teşekkür ederim. Sizin çıkıntıyı tam göremedim ben. Kızda da erkekse de hayırlısı neyse o olsunBana kesin erkek dediler aynı çıkıntıyı bende görüyorum erkek bence canım hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar![]()
Annemler falan bir sürü yaptı bile eğer değişirse maviş maviş giyer artıkAynen. Hemen alışveriş yapmak istiyorum. O yüzden![]()
4 doktorda kesin erkek dedi bunu videodan alıntı yaptım o yüzdendir belki hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim. Sizin çıkıntıyı tam göremedim ben. Kızda da erkekse de hayırlısı neyse o olsun![]()
Annemler falan bir sürü yaptı bile eğer değişirse maviş maviş giyer artık![]()
Ay 4 farklı doktora mı gittiniz? Ben de başka bi doktora daha gitmeyi düşünmüştüm4 doktorda kesin erkek dedi bunu videodan alıntı yaptım o yüzdendir belki hayırlısı olsun![]()
İlk çocuk olunca heyecanlı oluyormuş insan ikinciyi Allah nasip ederse böyle olmam heraldeAy 4 farklı doktora mı gittiniz? Ben de başka bi doktora daha gitmeyi düşünmüştüm![]()
Canım doktordna çıktım %90 kız dedi, bacak arası boştu resmen şoktayımben de hemen alışveriş yapmak istiyordum da doktor öyle deyince bi geri durdum
![]()
Ay evet evet. İlk çocuk heyecanı ve acemiliği farklı oluyormuşİlk çocuk olunca heyecanlı oluyormuş insan ikinciyi Allah nasip ederse böyle olmam heralde![]()
Ay ciddi misin????? Böyle bsey yaşasaydım şok olurdum sanırımmmmmm. 11 haftalıkkenki çıkıntı çok değil miydi acaba?C
Canım doktordna çıktım %90 kız dedi, bacak arası boştu resmen şoktayım![]()
Canım şokun şokunu yaşadım, o çıkıntıyı görmesem belki kıza inanmak daha kolay olurdu bildiğin kocaman bir çıkıntı vardı hem de ara boşalmış ama çıkıntı falan yok şimdiAy ciddi misin????? Böyle bsey yaşasaydım şok olurdum sanırımmmmmm. 11 haftalıkkenki çıkıntı çok değil miydi acaba?![]()
Benim de erkek dedi doktor ama anneme hiçbir şey almıyoruz 1 ay daha bekleyelim dedimAnnemler falan bir sürü yaptı bile eğer değişirse maviş maviş giyer artık![]()
Canım valla kesin diyene kadar bir şey almayın annem bir sürü alışveriş yaptı mavi maviBenim de erkek dedi doktor ama anneme hiçbir şey almıyoruz 1 ay daha bekleyelim dedimbunu yazarken kıza döndüğünü bilmiyordum şokla okudum
benimki de her an dönebilir desene