13 aylık bebek ve atarax

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...

Ben 16 17 yaslarında uyuyamıyordum doktor bana bu ilacı yazdı.
Sonra cevremde bu ilacı kullanan bir kaç kişi de varmıs gösterdiğimizde şaşırmışlardı doktor sana bunu ne akla hizmet verdi diye bende bir iki kere kullandım beni uyutmadı ama acayip sersmeleştrmişti ve aptallaştırmıştı. Önermiyorum yani

O ilaç cok agır bir ilaç kesinlikle kullanmayın. Kızınız kaç yaşında bu arada
İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.

İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.

13 aylık bir bebek için bence agardır siz genede doktora bi sorun

içirme yazık günah ya ben uyku şurubu diye bitkisel bişey vardı onu aldım day-night diye bi şuruptu, verdim çocuk gene uyumadı burnunda et var diye bi ağır bi şuruba başlamıştı doktorumuz ataraks gibi ben onu kullandım uyudu ama yazık dedim vicdanım el vermedi çok ağır yazık kullanmasın ben vazgeçtim aynı senin anlattığın gibi büyüdü şimdi bi nebze iyi dışarı çıkar parkta yor bakalım nasıl olacak

merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
eczanelerde uyku icin gece caylari satiliyor bebeklere özel denediniz mi?

İlaç kullanma bence uyku ilacı neticede. Gelişimini olumsuz etkiler. Uyuturdunuz belki ama çocuğun algıları olumsuz yönde etkilenir.

Atarax ı bazen doktorlarda veriyor çocuklara
Şöyle söyleyeyim, ben şurubundan bir yemek kaşığı içtiğim zaman tüm gün uyuyorum ve uyandığımda sersem gibi geziyorum
Ayrıca yan etkilerinde migren var, çok uykuya ihtiyacım olduğu zaman hafta sonu ayda bir falan bir kaşık alıyorum sabah erkenden uyanmamak için. Ama çocuk için bence çok ağır, kardeşimin gittiği çocuk doktoru yeğenime verdi bu ilacı, uykusu düzene girene kadar 15 gün kullan dedi ama kullanmadı kardeşim.

içirme yazık günah ya ben uyku şurubu diye bitkisel bişey vardı onu aldım day-night diye bi şuruptu, verdim çocuk gene uyumadı burnunda et var diye bi ağır bi şuruba başlamıştı doktorumuz ataraks gibi ben onu kullandım uyudu ama yazık dedim vicdanım el vermedi çok ağır yazık kullanmasın ben vazgeçtim aynı senin anlattığın gibi büyüdü şimdi bi nebze iyi dışarı çıkar parkta yor bakalım nasıl olacak
İnan günlük parka götürüyoruz. Hatta dün 1,5 saat parkta yürüdü,düştü,oynadı ama yok yok...

Bence kullanma benım kızımda senınko gıbıydı neler denedım olmadı banads atarax kullan dedıler asla kullanmadım buyudukce duzeldı.. oyle sakınlestırıcı tarzı ılacların çocuklara verılmrsı taraftarı degılım ben ama yınede sen bır doktorunla konus sor.

Bence kullanma benım kızımda senınko gıbıydı neler denedım olmadı banads atarax kullan dedıler asla kullanmadım buyudukce duzeldı.. oyle sakınlestırıcı tarzı ılacların çocuklara verılmrsı taraftarı degılım ben ama yınede sen bır doktorunla konus sor.
Ne kadarlıkken düzeldi peki... bende kullanma taraftarı değilim...

Uyku saatine yakın sıcak bir duş aldırsanız belki onuda denemissinizdir ama fikir olsun diye söyledim. Birde uyanık olsa bile geceleri ışığı açmayın.

İnan günlük parka götürüyoruz. Hatta dün 1,5 saat parkta yürüdü,düştü,oynadı ama yok yok...

Bu uykusuz çocuk olayı çok fena, yeğenimde böyleydi
15 dk kestirip bütün gün, bütün gece ayaktaydı, kardeşim çok zorluk çekti
Şimdi 5,5 yaşında daha yeni uykusu bir düzene girdi ama ilaç kullanmadı kardeşim , doktoru vermesine rağmen kıyamadı. Bir de kan değerlerine baktırın bebeğinizin, demir eksiliği de çocuklarda uykusuzluk yapıyormuş

Back
X