13 aylık kızım ve olmayan adet!!!

niyeben...

Sen bana bakma, ben baktığın yönde olurum...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.251
764
333
Kızlar hala adet olmadım dün doktora gittim emzirirken olunmaması normal dedi yine de bir ilaç verdi. Sorum şu bir yılı aşkın karnımda şişkinlik var kilolarım pek gitmedi,stresim çok. Kilomun tamamını veremedim.
Adet olunca o karnım daha düZelir mi rahat kilo vermeye başlar mıyım?

Adet görmeye başlayınca o şişlik de gidecek kilolarda. Doktor doğru demiş emziren annelerin çoğu geç adet oluyor. Stres yapma canım

Ben ilk adetimi oğlum 18.aylikken oldum ,ve kilolarimı ve daha fazlasını da verdim ,diyetisyene gittim.Karnın çok inmeyecek bence mucize beklememek lazım
Bir dahiliye uzmanına görünmenizi,tiroid antikorlariniza ve İnsülin değerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim.Hayatinizdan.şekeri ve paketli gıdaları.cikartın zayıflarsınız zamanla

Ben ilk adetimi oğlum 18.aylikken oldum ,ve kilolarimı ve daha fazlasını da verdim ,diyetisyene gittim.Karnın çok inmeyecek bence mucize beklememek lazım
Bir dahiliye uzmanına görünmenizi,tiroid antikorlariniza ve İnsülin değerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim.Hayatinizdan.şekeri ve paketli gıdaları.cikartın zayıflarsınız zamanla
Canım ben troid hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. Tabi dümdüz bir karna sahip olamam ama bu hali öyle sinir bozucu ki. Sanki üç dört aylık hamile gibiyim inşalllsh olurum en kısa zamanda. Doktor ilaç verdi

Canım ben troid hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. Tabi dümdüz bir karna sahip olamam ama bu hali öyle sinir bozucu ki. Sanki üç dört aylık hamile gibiyim inşalllsh olurum en kısa zamanda. Doktor ilaç verdi
İlaç kullanıp vücut dengeni bozmanı hiç tavsiye etmem,göbeğin adetle çok ilgisi yok ,bence bir diyetisyene git sana uygun bir beslenme planı çıkarsın ,emziriyorsan da çok güzel kilo verirsin,o zaman gidiyor göbek merak etme ,sezeryan göbeği felan diyorlar ya hep bende hiç birşey kalmadı.hepsi şehir efsanesi :)

Kızlar hala adet olmadım dün doktora gittim emzirirken olunmaması normal dedi yine de bir ilaç verdi. Sorum şu bir yılı aşkın karnımda şişkinlik var kilolarım pek gitmedi,stresim çok. Kilomun tamamını veremedim.
Adet olunca o karnım daha düZelir mi rahat kilo vermeye başlar mıyım?
Sana motivasyon olacaksa sonuç da bu ,ben de hashimato luyum ilaç kullanıyorum

Eklentiler

• _20170424_035231.webp
    _20170424_035231.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 57
Süpersin canım özel bir şey yaptın mı ben hala emziriyorum kıZımı . Diyetle sütüm kesilmez mi.darısı başıma☺️
Yok canım ben diyetisyen eşliğinde verdiğinden,ihtiyaclarima göre diyet düzenledi hep.Evde de pilates yaptım kimi zaman oğlumla dışarıda oynadım yürüdum.
Emzirme de var tabi büyük kalori kaybı da ordan var.Emzirirken vermek daha kolay

Yok canım ben diyetisyen eşliğinde verdiğinden,ihtiyaclarima göre diyet düzenledi hep.Evde de pilates yaptım kimi zaman oğlumla dışarıda oynadım yürüdum.
Emzirme de var tabi büyük kalori kaybı da ordan var.Emzirirken vermek daha kolay
İnşallah ben de veririm canım

Back
X