13 aylık oğlum anneyle yatmak istiyor lütfen yardım edin

nergis123

***60***
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
313
344
53
arkadaşlar oğlum kendi yatağında hemen uyanıyor yanımıza alınca uyuyor ve sürekli beni emmek istiyor mamasını içiriyorum tok olsa bile beni emerek uykuya dalıyor uyuyunca yatağına koyuyorum hemen uyanıyor önceden böyle değildi 3gündür böyle alışkanlık yapacak diye korkuyorum lütfen bana tavsiyelerinizi söyleyin

Canım benim kızımdada aynı sorun vardı ama gündüzleri çok uyudugundan oluyordu sende ona dikkat et istersen

Canım benim kızımdada aynı sorun vardı ama gündüzleri çok uyudugundan oluyordu sende ona dikkat et istersen

cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim oğlum gündüzleride çok uyumuyor önceden gündüzleri parça parça 1 saat toplam 2 saat uyurdu şimdi uyuyunca yarım saat sonra kalkıyor bugün iyiydi ama çok şükür 1,5 saat uyudu ama gece beni hiç uyutmadı yine o göğsümde uyuyor ama ben göğsümün uçları acıdığı için uyuyamıyorum çok emince:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu konuda bence hic moralini bozma erkek cocuklar anne kokusuyla uyumayi daha cok seviyorlar 2 yasa kadar ayni yatakta yatmasi sorun degil bence daha guzel uyudugu icin bende 18aylik oglumu hala uykuya dalana kadar emzirip yavasca cikariyorum ucunu sonra lansinoh krem suruyorum

Bebekli hayat zor ama muhtesem birsey en cok fedakarlikta annelerin iste.. Allah bize de yavrularimizada saglik sihhat versin.

Bu konuda bence hic moralini bozma erkek cocuklar anne kokusuyla uyumayi daha cok seviyorlar 2 yasa kadar ayni yatakta yatmasi sorun degil bence daha guzel uyudugu icin bende 18aylik oglumu hala uykuya dalana kadar emzirip yavasca cikariyorum ucunu sonra lansinoh krem suruyorum

Bebekli hayat zor ama muhtesem birsey en cok fedakarlikta annelerin iste.. Allah bize de yavrularimizada saglik sihhat versin.

çok teşekkür ederim canlarım benim korkum önceden böle şeyler yapmıyordu acaba bi sıkıntısı mı var bir yeri falan mı agrıyorda sürekli emmek istiyor huysuzlanıyor diye

arkadaşlar oğluma yatarken ağrı kesici içiriyoruz içirmediğimizde çok sık uyanıp kıvranıp ağlayıp duruyor ama geceleri böyle oluyor gündüzleri sakin şimdi 6 tane dişi var 4 üstte 2 altta üst köpek dişlerinin yeri beyazlaşmış acab sırayı takip etmeden çıkabilir mi dişler

hastalık zamanlarında bile çok çok mecbur kalmayınca verilmesi sakıncalı olan şeyi her gece mi veriyorsunuz. ilaçla uyumaya alışmış çocuk yazık..

hastalık zamanlarında bile çok çok mecbur kalmayınca verilmesi sakıncalı olan şeyi her gece mi veriyorsunuz. ilaçla uyumaya alışmış çocuk yazık..
canım bulunduğumuz ilçe bir dağın başı doktor yok merkeze de herzaman gidilmiyor çocuk gecenin bir yarısı avaz avaz bağırıp kıvranıyor çaresizlikten veriyorum
Canım oğlun ilgi çekmek için böyle yapıyor heralde böyle alıştırma derim sonra zorlanırsın

canım cevap verdiğin için teşekkürler

Back
X