13 ekimde ameliyat oluyorum. Ameliyat sürecim burada :)

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Arkadaşlar 13 ekimde ameliyat olacağım ben de. Biraz korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok tabi.
Hem deviasyon olacağım hem de estetik. Burnumda bir yamukluk var ve ayni zamanda hafif de kemerli. Devlet hastanesinde olacağım ve öncesi ve sonrası toplamda 2 gün yatacağım hastanede. İnşallah ameliyat olunca da öncesi sonrası paylaşacağım. Devlet hastanesi düşünenlere de fikir olur inşallah.

Canım ben devlet hastanesinde oldum cok ta memnunum 6 saatt ameliyatim sürdü. 1 hafta hastanede kaldım benim için zorlu bir süreçti. Ama atlattım çok şükür bu şubatta 2 yılım dolacak . Hiç bu sorun yok çok şükür.

Darısı bana inşallah o zaman hafiften burnum tıkalı 2 gündür ama umarım ameliyat gününe kadar geçer de ertelenmek zorunda kalmaz. Ben 2 gün kalacakmışım ama 2 tane pijama takimi alayim diyordum yanıma. Yeter heralde dimi bi burun ameliyati sonuçta.

Yeter canim pijama takımı ama bol bol peçete al yanına benim burnum çok kanama yaptı bir cop kovasi kadar peçete attim. Eğer gripsen erteliyorlar bana sakin grip olma demişlerdi. En soruda buz koymak ve tamponları çıkması. Allah yardimcin olsun canım.

Peçete hic aklıma gelmemişti söylediğin iyi oldu valla. Grip değilim şuan ama ara ara burnum tıkanıyor gibi. Ama bugün daha iyiydim mesela. Yarına geçer diye umut ve tahmin ediyorum ben de en çok tampon kısmından korkuyorum şahsen

Bugün hastaneye yatış yaptım. Yarin sabah 8 9 gibi ameliyat olacağım. Dua edin kızlar çok korkuyorum
Ameliyattan çıkınca boşa korkmuşum diceksin.Sıfır ağrı hiç bi şekilde ağrı yok sadece tamponlardan dolayı bi kaç gün ağzından nefes almak zorundasın herşey güzel olur umarım şimdiden geçmiş olsun 6 ay önce oldum gelecek aya revizyonum var boşa hiççççç korkma :)

Neden revizyon oluyorsun

Çıktım kızlar ameliyattan. Şuan hic ağrım yok. 4 saat sürmüş ameliyatım. Bu atele dışardan bakınca sanki yamuk duruyor ama yamuk değildir değil mi burnum? Çünkü ameliyat öncesinde yamukluk vardı.

Neden revizyon oluyorsun
Narkozu almadan önce doktorum henüz gelmemişken hemşireler bişey söylemeek istiyormusunuz dediler sadece burnumun ucu çok kalkık olmasın dedim.Burnumun ucuna dokunmasın dedi demişler.Yalnış anlaşılma yüzünden tekrar ameliyat oluyorum malesef.Doktorumun bi kabahati yok yani.

Ayy çok uzuldum kötü olmuş

Kızlar bugün 3. Günüm. Daha ilk defa hafif bi ağrım oluştu gibi ama önemsiz o da. Kaç gün boyunca dik yatmak lazim acaba? Bir de serum verdiler bana şırınga ile burnuma sıkmak için ama çok tıkalı olduğu için sıktığım serum da hep dışarı akıyor.

Ben 2 hafta hafif yatay şekilde oturarak uyudum.Bu uyuma şekli ödemeleriniz için çok önemli.Süreyi kısaltıp atmanıza yardımcı olcak.Tamponlardan dolayı geri çıkıyordur siz damlatmaya devam edin.

Ben 2 hafta hafif yatay şekilde oturarak uyudum.Bu uyuma şekli ödemeleriniz için çok önemli.Süreyi kısaltıp atmanıza yardımcı olcak.Tamponlardan dolayı geri çıkıyordur siz damlatmaya devam edin.
Teşekkür ederim. Bir gözüm neredeyse kapanmıştı sislikten ama buz koyunca neredeyse indi ama tabi yüzüm top gibi şuan serumu da sıkıyorum sürekli bilmiyorum bir faydası olacak mi ama dışarı aktığı için. Ben yine de sıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…