GripIn, Bozuk ve Blackrose82 beni arkadas listenize eklerseniz cok sevinirim, sanirim sizler de Ufuk Bey in eserleriniz, mumkunse fotograflarinizi gormek isterim.
Blackrose Ufuk Bey in hep iyi haberlerini okuduktan sonra senin mesajin beni korkuttu, herkesin icinde acaba doktor guzel yapiyor da benimkini yapacagi gun bir ilhalm eksikligi yasar mi doktor da guzel olmazsa benimki diye korkuyor icin icin![]()
cnmm ben 3 ay doktor arastrdım ufuk beye ameliyat olmadan bisürü doktorla görüştüm ve en gercekci olanı güven vereni ufuk beydi. bi yılda 200 den fazla ameliyat yaptım ama hiç revizyon ameliyatına ihtiyac duymadım dien doktorlarda oldu ve hemen eledim böle söliyen doktorları cnk bi gercek var hiçbi doktor bunun garantisini veremez. 100 de 10 gibi bi ihtimal var her hasta için ikinci bi ameliyat riski. ufuk beyle görüştüğümde ilk sorumda bu olmustu gayet gercekçi bi şekilde revizyona ihtiyac duyulan hastalrımda oluo demişti. ben doğal bi burun istedim yüzüme uyumlu beni değiştirmicek sadece kusurlu yerlerinn düzelmesini istedim. ve ameliyattan snra cidden simdi bakıorumda simam değişmedi burnum küçüldü düzeldii hokka gibi bi burnum yok ölede bi burun istememiştim zatenn. ufuk bey daha doğal duran yüze oturan sırıtmayan burunlardan yana . herseyden önce cok cokk ilgili bi doktor ve güven verio zaten git görüş ne demek istediğimi anlıcaksın.. kusursuz bi burna sahip diilim ama bidaha olsam yine ufuk beye olurdum amelyatımı. .