bu açıklamayı ufuk bey yapmış sanırım doğal görünsün diye tepecik yapıorum diye..ama gerçekten doğal olan yani ameliyatsız kendi öz burnu olan ve güzel olan burunlara baktığımda hafif bi tepecik var sanki :) ama bence de gerek yok, bütün hastalarına yapıyor mu ki acaba merak ettim..ben bir çok hastasını inceledim ama hepsinde o tepecikten yoktu..bence kişinin yapısından da kaynaklanıyordur..bakalım eğer bende de varsa..gerçekten hocanın stili bu :)
simdi su tepecik meselesi yanlis anlasilmasin, iyice aciklayayim kizlar

ben ufuk beye bendeki tepecikten bahsettim ve hala gecmedigini ama alismaya calistigimi soyledim.
ufuk bey de o tepecik dediginiz sey burun dogalligini kaybetmesin diye( ski slop deformity_kayak pisti ) aslinda bizim istedigimiz bir sey aciklamasini yapmisti.
yani biz tepecik yapiyoruz falan demedi bana, aynen yukarida yazdigim aciklamayi yapti.
eger bu konu kafanizi bu kadar kurcaliyorsa ufuk beyin kendisine sorun yani burasi bu konuya cevap arama yeri degil bence cunku bu tepecik meselesini ne kadar yorumlamaya calissak ta doktorlar kadar mantikli bir aciklama yapamayiz soyle soyle diye...
ki goruldugu uzere de yapamiyoruz zaten, doktorlar bilir biz nerden bilecegiz...
o kadar egitimi bosuna almiyorlar o yuzden bu konu hakkindaki sorularimizi ve yorumlarimizi doktorlara iletirsek daha uygun olur diye dusunuyorum.
bu konuyu doktorlara sorarsaniz mantikli cevaplar alacaginizdan eminim.
bilemiyorum belki de benim burnuma cidden boyle bir sey gerekliydi ve o bu nedenle yapildi...
hersey bir yana tekrar soylemek istiyorum ki ben gercekten ufuk beyin stilini cok begeniyorum, cok dogal burunlar yapiyor ki bu burun ameliyatlarinda en cok istenilen sey.
burnumu bu sekilde de cok begeniyorum, bazen keske soyle olsa keske tepecigim olmasa falan diye triplere girdigim oluyor evet sonra geciyor cunku boyle gayet iyi, mukemmel burun yok uyuyanguzel diyorum ve sukrediyorum :81:
bir kez daha ameliyat olmayi dusunmuyorum cunku kendimi suan cok seviyorum ve begeniyorum.
ufuk beye de tekrar tesekkur ediyorum:)
hic bir estetikli burun mukemmel degil kizlar bunu unutmayin ve kendinizi biraz rahatlatin

eger burnunuzu begenmiyorsaniz bazi unlulerin kotu estetikli burunlarina bakip sukretmek te diger yontemler arasinda. bknz: fahriye evcenin burun ucu
tabii ki istediginiz her konuyu burada birbirinize danisip burada konusabilirsiniz buna kimse laf soyleyemez fakat beniim onerim bu tur anlamadigimiz konulari doktorlarimiza danismak
sevgiler kisceler insallah hepiniz dunyanin en guzel burunlarina sahip olursunuz ve hic sikinti yasamazsiniz