masallah laikacim hic morarmamissin![]()
mosmor olurum die düşünmüştümmm allahtann hiç morluğum olmadı cnm yaaaaaaaaa birazcık şişliğim kaldı oda yanaklarıma indi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah laikacim hic morarmamissin![]()
canım bence bu kişiden kişiye değişiyo ben 12de ameliyata girdim çıktığımda 3bcuktu ve aksam 9da ayağa kalkabildim bünyeyle alakalı benim damarlarım bile ipinceymiş :) doktor bebek iğnesi taktı serumu verirken eehehe :ecrin_bebek:
aaaaaaaaaaa ama seninameliyatın daha ağırdır cnm ya hem estetik hemde nefes alma problemi vardı sende di mii cnkk benm cok kolay gecti ameliyat snrası
albüme ilk gün resimlerimi koydum su alçı cıksın burnumun güzell olduğunu göriim bi bisürü kycamm insallahhh cnmmm kemer mi kaldı düşük mü oldu sorunu ne burnunun[/QU
benim burnum düştü ayrıca ödem oluştu...o kadar doğal bi hale geldi ki ameliyat olduğumu hiç kimse anlamıyo...hatta eski burnum daha iyidi cnm![]()
albüme ilk gün resimlerimi koydum su alçı cıksın burnumun güzell olduğunu göriim bi bisürü kycamm insallahhh cnmmm kemer mi kaldı düşük mü oldu sorunu ne burnunun[/QU
benim burnum düştü ayrıca ödem oluştu...o kadar doğal bi hale geldi ki ameliyat olduğumu hiç kimse anlamıyo...hatta eski burnum daha iyidi cnm![]()
kapalı operasyonla mı yaptırmıstın ameliyatınııı cnmmm
laika maşallah hiç morarmamışsın ve dikkatimi çekti ben ameliyat olduğumda alçı vardı çok zorlanmıştım hatta...ama seninki daha farklı..sanırım alçı yok...
evet cnmmm öle eski alçılardan diil ben ameliyattan cıkar cıkmaz nefes almaya basladım silikonlu tampon vardı hiç morarma olmadı şiştim sadece suan şişliklerimde yok denicek kadar az .. sen kapalı operasyon mu olmustun cnmmm ameliyatını
evt cnm benim kapalı teknikle olmuştu ege ünide olmuştum..doktorumda çok iyi bir doktordu sözde o zamanda çok araştırmıştım..forumda uyuyan güzel var onun resimlerini gördükten sonra cesaretim arttı...eminim seninde çok güzel olmuştur...darısı başıma...
nası oldun cnm banajların alındımı?iyisindir umarım...
cnmm alçım alındı bandajlarım cuma çıkıcakk daha şişim bayyaaa yüzüm gözüm indi ama alçı cıkıncaaa böleee narinn kibar görünüodu bikaç saat içinde şişti bayaa endişelenmiorum allahtann. bu siteee sayesindeee okadar bilgilendim kiiii burdaaaa neler yasıcağımı bilmekk cok rahatlatıcı. şiişceğinii bilmeseydimm eyvahh burnumm domates gibi olmus die korkucaktımm:) biraz daha toplanmayı bekliorumm koyucamm resmimi hemencikkk
cnmm alçım alındı bandajlarım cuma çıkıcakk daha şişim bayyaaa yüzüm gözüm indi ama alçı cıkıncaaa böleee narinn kibar görünüodu bikaç saat içinde şişti bayaa endişelenmiorum allahtann. bu siteee sayesindeee okadar bilgilendim kiiii burdaaaa neler yasıcağımı bilmekk cok rahatlatıcı. şiişceğinii bilmeseydimm eyvahh burnumm domates gibi olmus die korkucaktımm:) biraz daha toplanmayı bekliorumm koyucamm resmimi hemencikkk
laika cım zaten o kadar güzel bi kızsın ki yeni burnunla daha daha dahada güzel olacağına eminim bekle izmir afet laika geliyorrrrr :1hug:
ay hayırlı olsuuunn benmde dün herseyim çıktı tamponlarım atellim ve dikişlerim alındıı sadece küçük bantlar yapıştı. yandan bakınca cok güzel ama önden bakınca şişlerden yamuk yumuk :)
benm dikişlerim alınmadıı eriyen dikiş mii alıncak mı nolcak bilemedim ben yaaa ama eriyo benm burnumdakiler sankii. benmde alçıdan snra şişti baya ilk cıktığı gibi diil dediğin gibi yandan bazı yerler şiş bazı yerler düz tam seklini çözemiorumm ve sanki durmadan şişio:) dikişler cıkarkenn acıdı mı yaaa cnk dikişlerin yanındaa kan var acıcakmıs gibi gelio alınırken.. ameliyatı oldum hersey gecti dikişten korkuorumm cidden var bi anormallik bende:)
canım çok üzgünüm ama benim gözümden yaş geldi ohaoldumsmile 4 5 tane falan dikiş vardı ama bi tanesinin üstünde dediğin gibi kan kabuk yapmıştı onu çıkarırken ağladım o kabuğun üstüne krem sür canım doktor verdiyse yumuşatır o. vermediyse cok kötü CADIARZU