kızlarrrrrrrrrr! ameliyatımı oldum..koca şiş bi suratım ve morluklarım var..grip geçirio gibiyim sanki :S gözlerimden de durmadan yaş gelio senin ki gibi UyuyanGüzel :) ben hastane kaldım..iyi ki de kalmışım..dün gece narkozun etkisiyle sanırım 5 kez falan çıkarttım afedersiniz..hiç bi şede yiyemedim mide bulantısından..şimdi yiyebiliorum çok şükür evimdeyim..biraz ağrım var ..grip gibiyim işte kısacası :) ama geçici bi süreç olduğu için sabredioruz işte..burnuşuma gelince daha tam anlayamadım ama doğal bi burna benzeyecek gibi..istediğim boyutta olcak inşala..gerçi şu an baya bi şiş olması lazım değil mi?
ben size bi şey sorcam kızlar..hocaya sormayı unuttum..burun spreyini ne zamandan itibaren kullanmaya başlayabiliyormuşuz..şu an burnuma hiç bi şe sokasım yok ya :S içi dolu tabi rahat nefes alamıyorum..aslında burnumu çekince hava girio ama ben ağızdan almayı tercih ediyorum..ne zaman kullanmaya başladınız siz spreyi?
canım geçmiş olsun öncelikler gerçekten bünyeden dolayı farklı etkiler olabiliyor neyse ki atlatmışsın. ilk spreyi tamponlardan sonra kullandım ben, dikişler alındıktan sonra da deniz suyunu kullanıyorum. pazartesi günü burnumun üzerindeki bantlar da alıncak benim tamamen rahatlıcam sanırım