• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 gün gecikme pcos

Oncelikle hayirli olsun rabbim saglikla kicaginiza almayi nasip etsin cok sevindim 🥰Kan testi ile mi öğrendiniz öncesinde gebelik testi yaptınız mı yaptıysanız negatif mi pozitif mi gördünüz ne kadar gecikmeniz oldu detaylıca yazarsanız sevinirim ben hala adet olmadım testlerim negatif çıkıyor yarın kan vericem sizin mesajınızı görünce heyecanlandım 😀

Ayyy kızlar bana da bir akıl verin ya son reglim 16 ocak pcosluyum ama son 4-5 aydır gayet düzenliydi bu ay 15 gün geciktim ve bel ağrım akıntım var kan versem mi yoksa biraz daha mı beklesem

Ayyy kızlar bana da bir akıl verin ya son reglim 16 ocak pcosluyum ama son 4-5 aydır gayet düzenliydi bu ay 15 gün geciktim ve bel ağrım akıntım var kan versem mi yoksa biraz daha mı beklesem
Merhabalar regli oldunuz mu sonucunuz nedir acaba ? Bende gecikmenin 9.günündeyim testler negatif

Kızlar merhaba benimde reglim iki gün gecikti kan testi negatif ne olacak ne kadar süre beklemeliyim bilmiyorum sizler sanırım iki hafta kadar beklemişsiniz böyle bir şey nasıl oluyor anlamadım 🥺 yani geç döllenme ötesi bir şey gibi bir şey ne zaman doktora gideyim ya da tekrar test yaptırayım

14. Günü öğrendim yazmıştım yabi 14. Günü pozitif gördüm,önceki günlerde yoktu zaten p yüzden geç döllenme oldu yoksa pozitifi 3. Günü görsem 14. Güne kadar neden bekleyeyim ki
Test öncesi belirtileriniz neydi acaba bende geç döllenmeden şüpheleniyorum ilk gecikme günü kan verdim negatif çıktı şimdi bir haftanın dolamasını bekliyorum ama içten içe fe hissediyprum çok tuhaf bi hal aldı

Back
X