• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gec

bykadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar merhaba bir yıldan fazladır çocuk istiyorz 6
ay tedavi gördm olmadı biraz sıkıldm bunaldm en son bıraktm her şeyi doğal yolla denedik şuan 4. Aym fakat şuan 17 günlük gecikmem var
10. Günde kan verdm 0,1 çıktı
Bu sbaah bebe time markasının idrar testini yaptm negatif çıktı
Ama akıntm çok fazla ve adet olamıyorm
Bu arada pcos hastasıyım düzenli âdet görmüyorm ama en fazla 2-3 gün sarkıyordu adetm ya da erken oluyordu siz böyke bi durum yaşadınız mı geç döllenmeyse eğer kaçıncı günde öğrendiniz yardımcı olur musunuz

Inositol önermedi mi doktorunuz. Tekrar yumurtlamanızı takip edin bence onu yakalayabilirsiniz.

Kızlar merhaba bir yıldan fazladır çocuk istiyorz 6
ay tedavi gördm olmadı biraz sıkıldm bunaldm en son bıraktm her şeyi doğal yolla denedik şuan 4. Aym fakat şuan 17 günlük gecikmem var
10. Günde kan verdm 0,1 çıktı
Bu sbaah bebe time markasının idrar testini yaptm negatif çıktı
Ama akıntm çok fazla ve adet olamıyorm
Bu arada pcos hastasıyım düzenli âdet görmüyorm ama en fazla 2-3 gün sarkıyordu adetm ya da erken oluyordu siz böyke bi durum yaşadınız mı geç döllenmeyse eğer kaçıncı günde öğrendiniz yardımcı olur musunuz
Pcos hastası iseniz inositol takviyeleri kullanın. Faydasını göreceksiniz. Muhtemelen yumurtalamaniz gecikmiş. Doğal gebelik düşünmeniz normal. Bunun için takviyeler almanız gerek. Sadece folik asit ile olmaz. Ya da gerçekten doğal gebelik istiyorsanız pcostan kaynaklı bir diyetisyen ile devam etmenizi öneririm. Ben pcos değilim. Bu arada.

Pcos hastası iseniz inositol takviyeleri kullanın. Faydasını göreceksiniz. Muhtemelen yumurtalamaniz gecikmiş. Doğal gebelik düşünmeniz normal. Bunun için takviyeler almanız gerek. Sadece folik asit ile olmaz. Ya da gerçekten doğal gebelik istiyorsanız pcostan kaynaklı bir diyetisyen ile devam etmenizi öneririm. Ben pcos değilim. Bu arada.
Çok teşekkür ederim 🙏🙏❤️

Merhaba size danışabilir miyim 20 gün oldu hala adet oömadım ama 4 gün önce kahverengi akıntım oldu bu sbaah pembe damarlı kan şeklinde akıntım oldu kan verdm negatif rahim duvarın kalınlaşmış dedi adet söktürücü de verdi ama sizce kullanmalı mıyım

Merhaba size danışabilir miyim 20 gün oldu hala adet oömadım ama 4 gün önce kahverengi akıntım oldu bu sbaah pembe damarlı kan şeklinde akıntım oldu kan verdm negatif rahim duvarın kalınlaşmış dedi adet söktürücü de verdi ama sizce kullanmalı mıyım
Kesinlikle kullanmayın. Zaten sökülmeye başlamış. Nadir de olsa 15 gün gecikmem de bile kullanmadım. Adet her türlü gelir. Hap ile adet olanlar kullanabilir. Ama kendisi adet olan kullanmamalı. Rahim kalınlaşinca gebelik olmayınca dökülüyor zaten.

Kesinlikle kullanmayın. Zaten sökülmeye başlamış. Nadir de olsa 15 gün gecikmem de bile kullanmadım. Adet her türlü gelir. Hap ile adet olanlar kullanabilir. Ama kendisi adet olan kullanmamalı. Rahim kalınlaşinca gebelik olmayınca dökülüyor zaten.
Çok teşekkür ederim sağolun bi yazı okurum bi gebelik düşünen kadın 20. Gine kadar yaptığı tahlillerde hep negatif 25. Ginde pozitifi görmiş tek umudum şuan öyle bişi olması
Şuan bile böyke toz pembe şeklinde akıntım var umarım geç döllenmedir

Bu arada kusuruma bakmayn düzgün yazamamışım yeni fark ettm hızlı yazdm gönderdm umarım anlaşılırdır🙏

Çok teşekkür ederim sağolun bi yazı okurum bi gebelik düşünen kadın 20. Gine kadar yaptığı tahlillerde hep negatif 25. Ginde pozitifi görmiş tek umudum şuan öyle bişi olması
Şuan bile böyke toz pembe şeklinde akıntım var umarım geç döllenmedir
Siz pcos olduğunuz için her şey olabilir gözü ile bakmanız gerek. Çünkü gebelik sonucunuz çok geç çıkabilir. Öyle hemen tarlusal kullanılmamalı. Her doktor tarlusalı dayıyor. Bir keresinde 9 gün adet gecikmem olmuştu. Dr hemen tarlusal verdi. İçmedim. 11. Gün adet oldum. Rahim kalınlaşmış demişti. Kalınlaşma rahime tarlusal verilmesi çok saçma . O zaten dökülme zamanına ya da gebelik zamanına girmiş demektir.

Back
X