13 gun gecti :(

Nisanise

Rabbim Ol derse olur hayırlısı olur hem de ☺️
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
611
298
53
Kızlar merhabalar bir yıllık evliyim . Bu ay adetim tam 13 gun gecikti 4 gun gectiginde kan testi yaptim 0.35li bisey cikti . Tarlusal ilac kullanicaktim icim rahat etmedi sanki adet olucakmisim gi kasiklarima ara ara btar tarzda agri giriyor bazen tek tarafli oluyor istahimda acildi . Aslinda bir bebis istiyorum ama umutlanmakta istemyorum sizlerde boyle olan oldumu yardimci olursaniz sevinirim

Bazen gec döllenme olabiliyormus yarin gidicem zaten doktora ama bilemedim hamilelik belirtisi olabilrmi bunlar sizce

Belki cidden adet için aprı vardır
Bilemeyiz
Kanına baktır bikaç gün sonra
Allah gönlüne göre versin
Tesekkur ederim hayirlisi hamile olan bir kac tanidigimdan bu sekilde agrilar duyunca umutlandim yarin tekrar baktirayim bi

yumurtlama zamanlı önemli ama normalde beta hcg. ise o değer düşük bana göre. 3 haftada 0-50 arası 4 haftada 5 olması laızm en az sizin zaten normal koşullarda 4 hafta olması lazım. ama idrar testine göre de bir ihtimal geç ovulasyından hamile gibi gözüküyor. acile git şimdi bir saatte anlarsın:)

5ten yüksek bir değer gerekmiyor mu gebelik için?

Hele ki 4 gün gecikmeyle yüksek bir değer olurdu.

Bazen kan da yaniltiyormus bir kac ayri doktora gidin diyorlar ama bilemiyorum neyse yarin ola hayrola zaten olucam galiba

Ne heyecanli yaaa, benim hic 2 gunden fazla gecikmedi. Umut etmek bile guzel bence.
Istiyorsaniz insallah gebesinizdir hayirlisiyla..
Mahvettin kız beni gece gece :( Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar merhabalar bir yıllık evliyim . Bu ay adetim tam 13 gun gecikti 4 gun gectiginde kan testi yaptim 0.35li bisey cikti . Tarlusal ilac kullanicaktim icim rahat etmedi sanki adet olucakmisim gi kasiklarima ara ara btar tarzda agri giriyor bazen tek tarafli oluyor istahimda acildi . Aslinda bir bebis istiyorum ama umutlanmakta istemyorum sizlerde boyle olan oldumu yardimci olursaniz sevinirim

Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım, İstanbul'un en iyi özel hastanelerinden birinde bölüm Başkan'ı bugun yarın Regl olacaksınız, Dedi. Ve ben iki hafta sonra test yaptığımda + çizgisini gördüm. İlaç almayın, Türkiye'de satılıyor ise prdictor early alıp bakın. Hakkı'mızda hayırlısı olsun.

Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım, İstanbul'un en iyi özel hastanelerinden birinde bölüm Başkan'ı bugun yarın Regl olacaksınız, Dedi. Ve ben iki hafta sonra test yaptığımda + çizgisini gördüm. İlaç almayın, Türkiye'de satılıyor ise prdictor early alıp bakın. Hakkı'mızda hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim sizdede olacak gbi belirtiler oluyormuydu peki sanki adet olacakmisim gibi hih diyorum bugun olucam gene yok olmuyorum derken 13 gun oldu ...

Tesekkur ederim sizdede olacak gbi belirtiler oluyormuydu peki sanki adet olacakmisim gibi hih diyorum bugun olucam gene yok olmuyorum derken 13 gun oldu ...
Ben aynı durumdaydım, üstelik her gün ped ile gezmekten alerji bile oldum :)))

Testi almanızı öneririm.

Merhabalar.. iki kere hamilelik geçirmiş biri olarak hamileligin ilk belirtisi adet olacakmis gibi agri olmasidir. Her an sokulecekmissin gibi mi derler ne derler :KK48: ama bir turlu olamassin her an olmussun gibi lavabo ihtiyacı hissedersin. Bi de gogus agrisi.. yumurta dollendigi andan itibaren gogusler sute hazirlar kendini.. gogus agrisida bu yuzdenmis.:anneadayı:
Insallah hamissindir ama 13 gun geçmesine ragmen degerin cok dusuk geldi bana... kan testi yaptir bence yarin. Haber et:KK9:

Tesekkur ederim hayirlisi hamile olan bir kac tanidigimdan bu sekilde agrilar duyunca umutlandim yarin tekrar baktirayim bi

hamileyseniz idrardan anlaşılır,13 gün bayağı uzun bir süre.hamileyken benimde adet sanıcısı gibi sancılarım göğüslerimde de bir gerginlik ,hassasiyet, şişkinlik olmuştu.

Back
X