13 günde 4,5 kilo verdim

Kerimecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
251
0
96
35
İzmir
:1: bende inanamadım ama oldu.üstelik spor da yapmadım.yıllardır diyet yapıyorum.sürekli kilo alıp veriyorum.anladım ki bu iş beyinde bitiyormuş.ben çok az yiyorum.sabah bir yumurta veya bir parça peynir ve 2-3 zeytin.öğlen yeşillik,çorba.akşam yoğurt ve meyve.inanın hiç açıkmıyorum.sürekli sıvı tüketiyorum.2bardak yeşil çay.gün boyu şekersiz çay.akşamlari 1.5 Lt suya 1çay kaşığı karbonat karıştırıp yatana kadar içiyorum.benim yöntemim bu oldu ve süre içinde pazarları herşeyi yiyorum.bu arada spora başlıyorum termal eşofman siparişi verdim sabahları 45 dk yürüyeceğim bakalım neler olacak.birbirimize destek olacak sürekli burada olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Yazdım yukarı:)

valla canım özellikle pazarları herşeyi yiyorum demen süper olmuş. bu tip diyetlerde diyeti bozunca kilolar geri gelebiliyor çünkü. onun içinde benim uzmanlardan duyduğum şey 1 yada 2 gün haftanın belli günleri kendini serbest bırakmak. ayrıca vücut alışmadığı için o diyete kilo verme de durmuyormuş. harikasın valla =)

Bu gün sabah peynir çay ve bir mercimek köftesi,öğlen okulda pasta günü olduğu için sadece 4 çeşit hamur işînden tattım.akşam ıspanak yemeği ve yoğurt.2yeşil çay.limon damlatılmıs su gün boyu içeceğim:)

Evet önemli olan diyeti sürdürebilmek.eskiden yediklerimi düşünürsem bunlar devede kulak.işte bu yüzden herşeyden biraz tadıp nefsimi köreltiyorum:)işim gereği haftada 3 gün pastalarla haşır neşirim.sadece tatmakla yetiniyorum;)

Son düzenleme:
:1: bende inanamadım ama oldu.üstelik spor da yapmadım.yıllardır diyet yapıyorum.sürekli kilo alıp veriyorum.anladım ki bu iş beyinde bitiyormuş.ben çok az yiyorum.sabah bir yumurta veya bir parça peynir ve 2-3 zeytin.öğlen yeşillik,çorba.akşam yoğurt ve meyve.inanın hiç açıkmıyorum.sürekli sıvı tüketiyorum.2bardak yeşil çay.gün boyu şekersiz çay.akşamlari 1.5 Lt suya 1çay kaşığı karbonat karıştırıp yatana kadar içiyorum.benim yöntemim bu oldu ve süre içinde pazarları herşeyi yiyorum.bu arada spora başlıyorum termal eşofman siparişi verdim sabahları 45 dk yürüyeceğim bakalım neler olacak.birbirimize destek olacak sürekli burada olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Maşallah yaa :) boyun ve kilon kaç ??

Back
X