• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 gündür gecikmem var hamile olabılırmıyım

Hayır. Yalancı pozitif olabilir umutlanmak istemedim hemen. 1 2 gün sonra bir test daha yapacağım o da pozitifse kan vermeyi düşünüyorum. Kırmızı çizgiyi görmeden istemedim. Varsa bile kimyasala dönebilir. Üzülmek istemiyorum
Anladım canım.Ben days doktor marka test yaptım geçen ay anında kıpkırmızı ikinci çizgi çıkmıştı.Acile gidip kan vermiştim aynı gün.Negatif çıkmıştı.O yüzden kan verdin mi diye sordum.

İkinci çizgi görünüyor canım.Teste göre hamilelik var bence.Yarın başka bir marka alıp yap mutlaka.O da pozitif çıkarsa kan verirsin
İnşallah yalancı değildir. 2 gün önce de peçeteye gelen kahverengi akıntım oldu sonrasında bunu görünce yerleşme miydi acaba diye biraz umutlandım. İnşallah umudum boşa gitmez

Yok sabah sabah ağrıyla uyandım. Günlerce gelmeyen adetim test pozitifleşince geldi 😅 ya yalancıyı ya da kimyasal oldu bilmiyorum artık 😂 diğer aya kısmet
Artık testlere güven olmuyor.Ben de adetim epey gecikince test yapmıştım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkmıştı.Kan negatif.Duphastonla adet oldum bu ay.Hayırlısı olsun her şeyin.Ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz?

Artık testlere güven olmuyor.Ben de adetim epey gecikince test yapmıştım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkmıştı.Kan negatif.Duphastonla adet oldum bu ay.Hayırlısı olsun her şeyin.Ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz?
1.5 sene oldu. İlk hamileliğin kimyasal oldu. Ondan sonra çocuk istediğimizi anladık sonra da bir daha olmadı

Back
X