- 19 Aralık 2024
- 386
- 60
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersemErkek bebek bu![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Nasıl durmuş anne karnında nasıl rahat şekle bakbüyük ihtimalle kız canım
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Evet bu bir kizCok belli saglicakla gelsin şeker
![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Erkek bebek bu![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Bencede kiz gibi ama kizlarda yanilma payi olabiliyor sonradan da gosterebiliyor
Merhaba ben hic anlamamki maalesefMerhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Tam net degil ama eger nubuysa erkek
Sağlıkla büyütün kıza benziyor.Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
sonuc ne oldu11+2 günlük doktorum dün kıza benzettim dedi ama kesin konuşmadı ne kdar eminsiniz dediğim de yüzde 51 dedi :)) sonra kalkarken dalga geçti hatta sen kendine kız ismi bul falan diye sizce ne
Bakarmisiniz kizlar 13 haftalik
Benim bebeğim de erkek mi sizce? Tahminde bulunur musunuzErkek bebek bu![]()