- 19 Aralık 2024
- 386
- 60
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersemErkek bebek bu![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Nasıl durmuş anne karnında nasıl rahat şekle bakbüyük ihtimalle kız canım
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Evet bu bir kizCok belli saglicakla gelsin şeker
![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Erkek bebek bu![]()
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Bencede kiz gibi ama kizlarda yanilma payi olabiliyor sonradan da gosterebiliyor
Merhaba ben hic anlamamki maalesefMerhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Tam net degil ama eger nubuysa erkek
Sağlıkla büyütün kıza benziyor.Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?
sonuc ne oldu11+2 günlük doktorum dün kıza benzettim dedi ama kesin konuşmadı ne kdar eminsiniz dediğim de yüzde 51 dedi :)) sonra kalkarken dalga geçti hatta sen kendine kız ismi bul falan diye sizce ne
Bakarmisiniz kizlar 13 haftalik
Benim bebeğim de erkek mi sizce? Tahminde bulunur musunuzErkek bebek bu![]()
Pek anlamam ama bacak ortası düz görünüyor. Bacakları kapatıyor da olabilir. Doktor söylemedi mi bişey.genelde söylerler.
16.hafta da söyleyeceğim dedi ama ben daha var diye anlayan varsa bir tahmin almak istedimPek anlamam ama bacak ortası düz görünüyor. Bacakları kapatıyor da olabilir. Doktor söylemedi mi bişey.genelde söylerl
Hayırlısı olsun. Sağlıklaalın kucağınıza. Başka görüntü var mı. Bazı arkadaşlar 10.12 haftalık olanları nubdan tahmin ediyorlar16.hafta da söyleyeceğim dedi ama ben daha var diye anlayan varsa bir tahmin almak istedim![]()
Hayırlısı olsun. Sağlıklaalın kucağınıza. Başka görüntü var mı. Bazı arkadaşlar 10.12 haftalık olanları nubdan tahmin ediyorlar
Kıza benzettim ya. Benimki tahmin. Çocuklarımınkinden yürüdüm inşallah gönlünüzdeki olur.