kızlar benim gibi sürekli akıntısı gelerek doğum yapan var mı???
progestan vermedimi doktorun sen dinle doktorunu yat dinlen bol bol aklına kötü şeylerde getirme korkma lütfen iyi şeyler düşün gerekirse evini pislik götürsün önemli olan bebeğin yat dinlen ayaklarını dik iş yapma gerekirse için rahat etmiosa uzman bi doktora görünebilirsin çok doktor gezersen de kafan karışır ama en önemlisi moralini yüksek tut
verdi canım progestan kullanıyorum ama artık bir aydır çok bunaldım hiç bi değişiklik yok hergün akıntım geliyor :)
canım benim arlkadaşım 9 ay adet olur gibi kanaması oldu pedle 9 ay geçirdi ama sapasağlam doğdu velet kötü düşünme sen çok araştırma da ağrın sızın yoksa ilaçlarını kullan yat dinlen bol bol
ağrım yok çok şükür pazarteside işe tekrar başlıcam dua edin benim içindoktorumun bir tanesi bebek rahim azına 4cm uzaklıkta buda iyi bir değer korkma düşmez dedi ve kullandığım progestanın yan etkisi akıntıymış diğeride akıntı düşük tehlisedir ölü gibi yatcaksın diyor ama yatmaylay geçseydi bir aydır geçerdi geçmiyor
arkadaşın 9 ay yattı mı canım?
dur iyi bi haber vereyim bebeğin kız:)
bir kaç kişide gördüğüm ve kızıma hamileyken yaşadığım kahverengi akıntılardan sonra,
kim kahverengi akıntı dese kız bebek diye düşünüyorum.
cinsiyeti belli oldumu?
kırmızı ve pembe akıntı tehlikeli diye biliyorum.
Canim benimde 9.haftamda basladi kanamalarim. 5 gün hastanede yattim sonra sürekli koyu kahveringi kanamalarim oldu.Progestan kullandim ve sürekli yattim sadece yattim doktorum kanamadan sonraki 4 hafta cok önemli dedi, sadece yat dedi ve progesteron verdi. Acik kirmizi kanamalar cok önemli ama koyu kahverengi ve koyu kivamli olursa korkma demisti doktorum sonra 12.haftama kadar koyu kahveringi akintilar devam ediyordu ki bir gece yine duru kipkirmizi cok siddetli kanamam basladi ve 26. haftama kadar devam etti 1-2 gün kirmizi 4-5 gün koyu. 1hafta hastanede 1 hafta evde sürekli petle gecti günlerim...Sonunda 26. haftamda erken dogum yaptim sezeryanla...Canim sakin ise gitme yat dinlen 4 hafta cok önemli koyu renkli akintilardan korkma sakin ol ve korkma...Sana tavsiyem sakin bir süre daha ise gitme ve bol bol yat en azindan bir kac hafta daha canim insallah hersey güzel olacak üzme kendini...
merhaba kızlar
9 hafta hamileyken gece birden kanamam geldi ve hastanede yattım şimdide sürekli kahverengi ve sarı akıntılarım oluyor gitmediğim doktor kalmadı kimisi hiç yerinden kalkma ölü gibi yat kimiside bi sorun yok normal işine bile gidebilirsin diyor kıslar çok bunaldım lütfen yardım edin benim gibi hamileliği geçen var mı???((
Canim iyi olmana sevindim. Benim 9. haftamda olan ilk kanamamda düsük riski coktu %50 düsebilir dediler dört hafta cok riskliydi.12.haftadan sonrakinde düsük riski yoktu ama erken dogum riski baslamisti öglede oldu 26. haftada erken dogum yaptim 1 ay yasadi bebegim ve kaybettim malesef...doktorum 12. haftada banada demisti belki doguma kadar kanamalar sürebilir bebek saglikli ve yatmaktan baska care yok diye 6. aya kadar progestan kullandim baska yapabilecek hic bir sey yok dediler...benim sorunum sol alt kasik kismimda plasanta 6cm civarinda rahimden ayrilmis ve o kisimda sürekli kanama yapiyordu...Kendine dikkat et canim...kıslar bugun riskli gebeliklerde uzman olan bi doktora gittim benim plesantam rahimime yakın olduğu için akıntılarım oluyormuş, düşük riskim yokmuş istesen düşüremezsin normal hayatına işine devam edebilirsin dedi :)) akıntılarım 6. ayımın sonuna kadar devam edecekmiş bunu bi hastalık olarak görme normal hayatına devam et dedi
canım senin için doktor ne demişti o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?