- 3 Şubat 2022
- 15
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysenurekenn
Kızlarr merhaba.. Cinsiyetimizi henüz öğrenemedik cok merak ediyorum. Bir şey tahmin edebilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkür ederim
En önemli şey sağlık tabii ne olursa mutlu olacağız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fasulye gibi öyle olunca erkek diyorlar..Bende buna dayanarak erkek diyorumKızlarr merhaba.. Cinsiyetimizi henüz öğrenemedik cok merak ediyorum. Bir şey tahmin edebilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkür ederimEn önemli şey sağlık tabii ne olursa mutlu olacağız
Eki Görüntüle 3019225
Bir önceki kontroldeki kesede yuvarlaktı bakalımm inşallah bir sonrakinde öğrenirizzFasulye gibi öyle olunca erkek diyorlar..Bende buna dayanarak erkek diyorum![]()
Fasulye gibi öyle olunca erkek diyorlar..Bende buna dayanarak erkek diyorum![]()
Aaaa gerçekten miiii sadece his mi yoksa bir şey mi gördünüzBenimde içimden kız geçti![]()
Bir önceki kontroldeki kesede yuvarlaktı bakalımm inşallah bir sonrakinde öğrenirizz![]()
Sizce benimki ne :) 12 haftalıkken çekildi bu. Şimdi 15 haftalığımBir önceki kontroldeki kesede yuvarlaktı bakalımm inşallah bir sonrakinde öğrenirizz![]()
15. haftada daha belli olmadı mıSizce benimki ne :) 12 haftalıkken çekildi bu. Şimdi 15 haftalığım
Yok 12 haftadan sonra hiç gitmedim doktora 17 haftalıkken gidicem15. haftada daha belli olmadı mı
Buna kız dedimSizce benimki ne :) 12 haftalıkken çekildi bu. Şimdi 15 haftalığım
17 haftalıkken gidicem yani haftaya. 12 haftalıkken gitmiştim ve sadece tahminde bulunmuştu doktor15. haftada daha belli olmadı mı
kiz gibi gorunuyor hayirlisiyla kucaginiza alin insallah17 haftalıkken gidicem yani haftaya. 12 haftalıkken gitmiştim ve sadece tahminde bulunmuştu doktor