Geçmiş olsun size de17 hafta olmasi gerekirken gelişimi 15.haftada kalan bebeğimi kaybettim suyu bitti bizdeki sıkıntı kalp hastalığı ve kromozom bozukluğuydu.. Doktorum teste gerek yok dedi sizi bulmus şansizlik dedi. Normalde pıhtılaşma testi yaptırılır dusuklerden sonra ama ben zaten igne kullandığım icin gerek duymadı doktorum. 1 ay korun sonra birak korunmayi dedi rahmin durumuna göre söylüyo. Korunmadim bu ay ama düzene girmedi adetim 10 gün sonra tekrar geldi 2 3 gün düzensizlik geçince inş hamielik olur ve ins bu kez saglikla kucagima alirim
Ozel muayanesi vardı doktorumun. Ultrasonda gördü beyin yapısını ve kalbini inceledi kalbinin etrafı su topluydu yavrumunGeçmiş olsun size dekalp hastalığı ve kromozom bozukluğu olduğunu nerden anladılar peki. Özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?
İnşallah en kısa zamanda tekrar çocuğunuz olur ve kucağınıza alırsınızOzel muayanesi vardı doktorumun. Ultrasonda gördü beyin yapısını ve kalbini inceledi kalbinin etrafı su topluydu yavrumun
Ins Hepimiz cnm ins.. Doktorun korunma süresi hakkında bişey dedi miİnşallah en kısa zamanda tekrar çocuğunuz olur ve kucağınıza alırsınız
Salı günü bir daha gideceğim kontrole. O zaman soracağım. Bir de genetik sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Rahim filmi falan mı çektirsem diye düşündüm bir de. Internette en az 3 ay bekleyin falan diyor aslındaIns Hepimiz cnm ins.. Doktorun korunma süresi hakkında bişey dedi mi
Teşekkür ediyorum. Gece çok agrım oldu zaten son 2 gün kanamam olmuştu biraz. Öyle olunca doktora gittik. Doktor ultrasonda göremeyince parca düşürdün mü diye sordu. Bende hayır dedim. Ama düşmüş işte bir aletle aldı. Sonra da kürtaj oldumBaya büyüktür o Bebek kendi kendine ni düştü canım cok geçmiş olsun
Yapisiklik ihtimali varmış kurtajda ama bende beklicem zaten rahmin toparlanması 3 5 ayı bulurSalı günü bir daha gideceğim kontrole. O zaman soracağım. Bir de genetik sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Rahim filmi falan mı çektirsem diye düşündüm bir de. Internette en az 3 ay bekleyin falan diyor aslında
MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIK BEBEĞİMİN KALBİ DURDU GENETİĞE GÖNDERDİK. SİZİN GENETİKTEN SONUÇ NE GELDİ ? SONRADAN ÇOCUKLARINIZ OLMUŞ NE GİBİ ÖNLEMLER ALDINIZ NELER YAPTINIZ ?Yapisiklik ihtimali varmış kurtajda ama bende beklicem zaten rahmin toparlanması 3 5 ayı bulur
Ben bebeğimi genetiğe yollamadım doktorum ultrason bulgularindan kromozom bozukluğu var dedi, evet çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum, kromozom bozukluğu tekrar eden bisey değil dedi doktorum tekrar etmedi çok şükür.. Kaybettiğim kızımda kullandığım ilaçlari kullandim, düşük önleyici iğne fitil, pıhtılaşma için iğne, bağışıklık için ilac..MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIK BEBEĞİMİN KALBİ DURDU GENETİĞE GÖNDERDİK. SİZİN GENETİKTEN SONUÇ NE GELDİ ? SONRADAN ÇOCUKLARINIZ OLMUŞ NE GİBİ ÖNLEMLER ALDINIZ NELER YAPTINIZ ?
Allah uzun ömürler versin çok sevindim. Bağışıklık için kortizonmu yoksa vitaminmi verdi doktorunuzBen bebeğimi genetiğe yollamadım doktorum ultrason bulgularindan kromozom bozukluğu var dedi, evet çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum, kromozom bozukluğu tekrar eden bisey değil dedi doktorum tekrar etmedi çok şükür.. Kaybettiğim kızımda kullandığım ilaçlari kullandim, düşük önleyici iğne fitil, pıhtılaşma için iğne, bağışıklık için ilac..
Bağışıklık için ilac kullandım yaklaşık 3 4 ay, kaybettiğim kızımda bide serum alıyordumAllah uzun ömürler versin çok sevindim. Bağışıklık için kortizonmu yoksa vitaminmi verdi doktorunuz
Serum bende aldım 3 defa. İlaç ne verdi ?Bağışıklık için ilac kullandım yaklaşık 3 4 ay, kaybettiğim kızımda bide serum alıyordum
Prograf ismiSerum bende aldım 3 defa. İlaç ne verdi ?
ONU BENDE KULLANDIM.Prograf ismi
Genetik sonuç çıktı mıONU BENDE KULLANDIM.
DAHA 1 HAFTA OLDU ÇIKMADI. HAFTAYA KONTROLUM VAR SORACAĞIM ÇIKTIMI DİYE ?Genetik sonuç çıktı mı
Ultrason bulgulari nasıldı pekiDAHA 1 HAFTA OLDU ÇIKMADI. HAFTAYA KONTROLUM VAR SORACAĞIM ÇIKTIMI DİYE ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?