13 haftalık düşük yapanlar

ygmrvl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
11
1
16
32
Arkadaşlar merhaba,
3 hafta önce 13+2 günlükken düşük yaptım.
Hafif kanamam vardı 1 gün önce doktora gittiğimde bebek 14+3 günlük gözüküyordu. Kalp atışı vardı. Ancak gece çok agrım oldu ve hastaneye gittiğimizde bebek düşmüştü. Genetik test istedik sonuçların çıkmasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta doktora tekrar gideceğim onunla da görüşeceğim bu konuyu. Ancak size de sormak istedim bu durumu yaşayan var mı içinizde? Baktığımda hep daha küçük haftalarda düşükler görüyorum. Siz ne yaptınız korunmayı ne zaman bıraktınız? Ne gibi testler yaptırdınız? Kaç ay sonra hamile kaldınız? Yardim eder misiniz?

17 hafta olmasi gerekirken gelişimi 15.haftada kalan bebeğimi kaybettim suyu bitti bizdeki sıkıntı kalp hastalığı ve kromozom bozukluğuydu.. Doktorum teste gerek yok dedi sizi bulmus şansizlik dedi. Normalde pıhtılaşma testi yaptırılır dusuklerden sonra ama ben zaten igne kullandığım icin gerek duymadı doktorum. 1 ay korun sonra birak korunmayi dedi rahmin durumuna göre söylüyo. Korunmadim bu ay ama düzene girmedi adetim 10 gün sonra tekrar geldi 2 3 gün düzensizlik geçince inş hamielik olur ve ins bu kez saglikla kucagima alirim

Geçmiş olsun size de kalp hastalığı ve kromozom bozukluğu olduğunu nerden anladılar peki. Özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?

Geçmiş olsun size de kalp hastalığı ve kromozom bozukluğu olduğunu nerden anladılar peki. Özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?
Ozel muayanesi vardı doktorumun. Ultrasonda gördü beyin yapısını ve kalbini inceledi kalbinin etrafı su topluydu yavrumun

İnşallah en kısa zamanda tekrar çocuğunuz olur ve kucağınıza alırsınız
Ins Hepimiz cnm ins.. Doktorun korunma süresi hakkında bişey dedi mi

Baya büyüktür o Bebek kendi kendine ni düştü canım cok geçmiş olsun

Ins Hepimiz cnm ins.. Doktorun korunma süresi hakkında bişey dedi mi
Salı günü bir daha gideceğim kontrole. O zaman soracağım. Bir de genetik sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Rahim filmi falan mı çektirsem diye düşündüm bir de. Internette en az 3 ay bekleyin falan diyor aslında

Baya büyüktür o Bebek kendi kendine ni düştü canım cok geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum. Gece çok agrım oldu zaten son 2 gün kanamam olmuştu biraz. Öyle olunca doktora gittik. Doktor ultrasonda göremeyince parca düşürdün mü diye sordu. Bende hayır dedim. Ama düşmüş işte bir aletle aldı. Sonra da kürtaj oldum

Yapisiklik ihtimali varmış kurtajda ama bende beklicem zaten rahmin toparlanması 3 5 ayı bulur

Yapisiklik ihtimali varmış kurtajda ama bende beklicem zaten rahmin toparlanması 3 5 ayı bulur
MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIK BEBEĞİMİN KALBİ DURDU GENETİĞE GÖNDERDİK. SİZİN GENETİKTEN SONUÇ NE GELDİ ? SONRADAN ÇOCUKLARINIZ OLMUŞ NE GİBİ ÖNLEMLER ALDINIZ NELER YAPTINIZ ?

MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIK BEBEĞİMİN KALBİ DURDU GENETİĞE GÖNDERDİK. SİZİN GENETİKTEN SONUÇ NE GELDİ ? SONRADAN ÇOCUKLARINIZ OLMUŞ NE GİBİ ÖNLEMLER ALDINIZ NELER YAPTINIZ ?
Ben bebeğimi genetiğe yollamadım doktorum ultrason bulgularindan kromozom bozukluğu var dedi, evet çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum, kromozom bozukluğu tekrar eden bisey değil dedi doktorum tekrar etmedi çok şükür.. Kaybettiğim kızımda kullandığım ilaçlari kullandim, düşük önleyici iğne fitil, pıhtılaşma için iğne, bağışıklık için ilac..

Allah uzun ömürler versin çok sevindim. Bağışıklık için kortizonmu yoksa vitaminmi verdi doktorunuz

Allah uzun ömürler versin çok sevindim. Bağışıklık için kortizonmu yoksa vitaminmi verdi doktorunuz
Bağışıklık için ilac kullandım yaklaşık 3 4 ay, kaybettiğim kızımda bide serum alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…