13 haftalık düşük yapanlar

MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIK BEBEĞİMİN KALBİ DURDU GENETİĞE GÖNDERDİK. SİZİN GENETİKTEN SONUÇ NE GELDİ ? SONRADAN ÇOCUKLARINIZ OLMUŞ NE GİBİ ÖNLEMLER ALDINIZ NELER YAPTINIZ ?
Bende ayin 14 unde 13 haftalik bebegimi kaybettim bende kadin dgum hastanedinde ki acildeki doktor olmayan doktorlar patalojiye ornek gonderdiler ama ben dayanamayip kendi druma ozele gittim doktorum mjayene ettgnde icerdr parca kaldgini soyledi dusugun sebebini anlayamadik hic bir sekilde genetik test yaptirdim ve kan pihtilasmasi oldgunu ogrendik ve tedaviye gonderdik ben miniğimi goremedim bile yani doktor hastanede dustugunu soyledi ama goremedim

AH CANIM BENİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. HANGİ HASTAHANEDE OLDUN KÜRTAJI ? GENETİĞE GÖNDERMEK İÇİN BİKAÇ DÜŞÜĞÜN OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE GÖNDERDİLER YADA SEN İSTERSEN HAFTA İÇİ İSE İŞLEM YİNE GÖNDERİYORLAR ZEYNEP KAMİLDE. EŞİMLE BİZDE YAPTORDIK GENETİK TEST BİR SORUN YOKTU. PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEDE KULLANDIM YİNEDE GEBELİĞİ DEVAM ETTİREMEDİK. BEN ŞUNU ANLADIM BEBEK SAĞLIKLI DEĞİLSE GELİŞİMİ DEVAM ETMEYİP BİR YERDE KENDİNİ SONLANDIRIYOR ASLINDA ERKENDN OLMASI BİZİM İÇİN DAHA İYİ NORMAL DOĞUM VEYA SEZARYENLE ÖLÜ DOĞUM YAPMAK DAHA AĞİR TRAVMA YAŞAYACKTIK VE YENİDEN HAMİLE KALMA DURUMUMUZU 1 VEYA 2 SENE ERTELEMEK ZORUNDA KALACAKTIK. CANIM GÖRSEN PSİKOLİJİN BOZULACAKTI BENDE GÖRMEDİM HERGÜN AĞLIYORUM AMA EŞİM GENETİĞE GÖTÜRDÜ ELİNDE ADAMIN PSİKOLİJİSİ BENDEN DAHA BOZULDU O GÜN AĞLAMIŞ SÜREKLİ ANNESİNİN YANINDA. BİZ NE KADAR ÖNELM ALSAKTA YARADANIN BİÇTİĞİ ÖMÜR O KADARMIŞ ELİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR.

Biz bursa yuksek ihtisasda oldu ama kurtaj yapmadilar icerde parca yok dediler kendi doktorum muayene ettigi zaman icerde parca oldgunu gordu bende kendimi toparlayamiyorum agliyorum surekli uykularim boluk borcuk esimde iyi dgl farkindayim ama veren allah aliyor malesefki

13 AYLIK OLUNCA KENDİLİĞİNDEN OLSADA KÜRTAJ YAPILIYOR ZEYNPE KAMİLDE İÇERDE KALAN OLMASIN DİYE. UMARIM SANA BİR ZARARI OLMADAN ALINDI. ÇOK ZOR YAŞADIĞIMIZ TOPARLAYACAĞIZ AMA YENİDEN HAMİLE KALACAĞIZ İLK 4 AYA KADAR KENDİMİZİ ZORLAMADAN UZANIP DİNLENEREK GEÇİRELİM. BEN İŞTEN ÇIKACAĞIM HAMİLE KALIRSAM BAKALIM UMARIM BU SEFER SONUCA ULAŞIRIZ. DESTEK OLUN BİRBİRİNİZE ÇIKIN GEZİN TEMİZ HAVA ALIN KAFANIZI DAĞITIN. ŞUAN YENİ OLDUĞU İÇİN ACIMIZ BÜYÜK AMA HAYAT BU GİDENİ GERİ GETİREMİYORUZ. CANIM. ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ.

Bizde cok sasirdik kurtaj yapilmamasina ama iste hereey nasip kismet yani rabbim bir daha ki seferde elimizi bos cevirmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…