13 haftalık hamileyim karnıma kızımdan darbe aldım

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.154
5.671
723
kızım hastalanınca acile götürdüm dr kulagına bakmak isteyince oda bana karnıma ayagıyla vurdu..eve gelene kadar agrıdı karnım... o günden beri hareketlerini hissetmedim hiç.. 1 haftadır hafiften hissediyordum 2 gündür hiç kıpırtı falan yok:5:

gecmis olsun canim.
kanaman falan yoksa bi problemolacagini sanmiyorum.
kipirdamasi belki psikolojiktir sürekli kendini dinliyorsun ya kipirdamiyormus gibi hissedebilirsin.
cok huzursuzsan doktoruna git bebisi görünce icin rahatlar.
saglicakla kusagina al:nazar:

12-13. haftalarda bebek hareketlerini hissedemezsin ki,muhtemelen o bağırsak hareketleridir.Endişelenme,inşallah sorun yOktur.Dr'dan randevu al,için rahat etsin.

benim 3.hamileliğim ve 20.haftadan önce hareketleri hissetmen çok zor.bebek değildir o,bağırsak hareketleridir muhtemelen.içiniz rahatlasın diye doktorunuza görünün derim..

Ben de 13. Haftada hissedemeyecegini dusunuyorum.doktorlarin mumkun olabilir dediginden de once.
ayni olay benim de basima geldi. gece kizim karnima vurdu. 14 ya da 15. Haftalarda. Kendi doktoruma gitmedim,kamu sagligina gittim.3-4 gun agridi.
İcini rahatlatmak icin sende yakin bi yere git bence.

o haftalarda bebegini hissedemezsin ki zaten.. ben de kızımdan yumruk yemistim karnıma. bir sey olacagını sanmıyorum ama icinin rahat etmesini istiyosan bi dr ye gorun

13. haftada henüz kemikleşmemiş bir bebeğin hareketleini hissetmenin mümkünatı yok canım kendini boş yere endişelendirmişsin
hem kanama, ağrı vs yoksa ne problem olabilir ki?

biraz fazla abartıyoruz sanki biz kadınlar
bu kadarcık şeyden bu kadar endişelenirsen 9 ayı nasıl bitircen
rahat ol azcık

dayımın oğlu dirseği ile karnıma bastırmıştı, çocuk işte o da 4 yaşında, bende çok korkmuştum ama şükür birşey olmadı, doktora git rahatla bencede :)

1 hafta olmus sen konu acmissin :53: arkadasim bunu yapana kadar keske doktora gitseydin :50:darbe filan tehlikeli seyler. umarim hersey yolundadir ve bebegine birsey olmamistir.

Gittim kızlar hastaneye

Bebeğim iyiymiş, o sancıda suyu az içtiğindendir dedi dr

Back
X