Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13. Haftaya girmiş bulunuyorum bu zamana kadar mide bulantısı çok nadir yaşamıştım ama prilam kullanıyordum o geçiriyordu çok rahattım ama şuan zirve oldu kusma başladı yemek yiyemiyorum napıcam ben yaşayan var mı ne kadar devam edicek bu
13. Haftaya girmiş bulunuyorum bu zamana kadar mide bulantısı çok nadir yaşamıştım ama prilam kullanıyordum o geçiriyordu çok rahattım ama şuan zirve oldu kusma başladı yemek yiyemiyorum napıcam ben yaşayan var mı ne kadar devam edicek bu
Ah kuzum ah ben 5 buçuk ay olana kadar kustum erkek çocuğu kusturuyor çok fazla diye biliyorum benim bebeğimde erkek 38 haftadayım ama baktinki zayıflamaya başladın direk doktora git bulantı hapı verirler
Ah kuzum ah ben 5 buçuk ay olana kadar kustum erkek çocuğu kusturuyor çok fazla diye biliyorum benim bebeğimde erkek 38 haftadayım ama baktinki zayıflamaya başladın direk doktora git bulantı hapı verirler
Benimki 14 haftaya kadar sürdü. Bulandığımda birkaç kaşık limon suyu içiyordum. Çok faydası oluyordu. Onun haricinde tuzlu krakeri ara ara atıştırın aç bırakmayın kendinizi
Ben de o haftalarda akşamları iki tane Prilam alıyordum ve çok iyi gelmişti. Doktorum eğer prilam yetmezse başka daha etkili ilaçlar olduğundan bahsetmişti. Doktorunuza sordunuz mu belki ilacınızı değişir.