13 haftalık hamileyim ve bu çorba içilir mi

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Hanımlar, canım çok yalancı işkembe çorbası çekti tavuklu olanından, hamileyim sizce zararlı mıdır ?

Çorba bu: ama ben yumurta eklemedim

Bilimsel bırsey diyemem ama canın cok cektı ise 2 3 kasık ye gecer o kadarı da bısey yapmaz diye dusunuyorum. Can cekmesı Baska bısey mis ben hıc yasamadım nerdeyse dogurcam

Banada mantıksız geldi ama işte şu internet kafamı karıştırdı sonuçta yoğurtda tavukta sağlıklı şeyler
Tabiki oyle saglikli seyler. Benim ikinci gabeligim suan. Yani sigara alkoldur zararli olan. Bir de dusugu tetikleyen birkac bitki. Yemek niye zararli olsun

çok tatlısınız. Daha yeni hamileliğiniz bi kaç hafta sonra istahınız açıldı mı zararlı faydalı demeden gömersiniz her şeyi işkembe sakatat olduğu için riskli. Tavukla yapıldığı için sakıncası olmaz ama tavukların hormon durumu da malum. Ben köy tavuğu haricinde hiç tavuk yemedim hamileligim boyunca.

Sakatat ve iskembe oldugu icin tuketilmemesi gerekenler listesinde. Temizliginden cok cok emin olmaniz lazim..

Onun disinda tum sakatatlar ozellikle ciger gebelik suresince yasak

Benim de hamileliğim çok yeni şuan 6+2yiz normalde iştahı çok açık biriyim ama şuan tiksintilerim başladı iştahım gitti geçici bir durum mu peki bu tecrübeli anneler cevaplarsanz sevnrm

Benim de hamileliğim çok yeni şuan 6+2yiz normalde iştahı çok açık biriyim ama şuan tiksintilerim başladı iştahım gitti geçici bir durum mu peki bu tecrübeli anneler cevaplarsanz sevnrm
Benim de tiksintiler 6 hafta civarı başlayıp 12. Haftada bitti. Çoğunlukla 3. Ayla birlikte bitiyor ama bazılarının doğuma kadar surebiliyormus. Çok şükür benim ağır geçmedi inşallah sizin de öyle olur. İlk 3 ayda bebek annenin depolarından besleniyormuş. O yüzden kendinize çok fazla yükelenmeyin dengeli beslenemiyorum diye. Yumurtaya ve ete bayılırım normalde, hiç yiyemedim o dönemde. Sulu şeyler hiç yemek istemiyordum. Beyaz leblebi ve ayva en favori yiyeceklerimdi. 3 ay bitince birden bıçak gibi kesildi tiksintiler ve eski yeme duzenime geri döndüm.

Ayy
ayy nekadar güzel yaa inşallah ben de eski düzenime dönerim en kısa zamanda.aynı sizin gibi bende ete ve yumurtaya baylırım ama isminden bile tiksiniyorum şuan.internette hep yemek videoları izlerdim şimdi izlemeye bile tahammülüm yok. Aşırı miğde bulantısı yaşamıyorum ama tiksinti beni yedirmiyor acıkmıyorm hiç. Siz kaç haftalk oldunuz şuan?

8 aylık bebeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…