• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 haftalık ikiz cinsiyet?

Leif1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
507
Puanlar
43
Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi🥲 sizce tahmininiz nedir?♥️

Eklentiler

• IMG_4736.webp
    IMG_4736.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_4737.webp
    IMG_4737.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 92
——

Biri kız biri erkek gibi geldi bana

Çok uğraştık ama diğeri göstermedi malesef bekliycez artık🥲♥️

Biri kız bence diğerini pek anlamadım ama erkek gibi

Ters olarak görünenin cinsiyeti belli olmadı göstermedi malesef 🥲 nasip sağlıkla gelsinlerde♥️
Evet bende onu anlayamadım zaten :) ama kese şekli erkek gibi. Hayırlısı olsun sağlıkla 🙏🏼

Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedi🥲 sizce tahmininiz nedir?♥️
Merhabalar sizi hatırladımm en son aşılama deniyordunuzzz çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kendiliğinden mi oldu 😍🤗☺️

Merhabalar sizi hatırladımm en son aşılama deniyordunuzzz çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kendiliğinden mi oldu 😍🤗☺️
İsteyen herkese nasip olsun inşallah😍 aşılamayla oldu♥️

Çok mutlu oldum sizin adınıza Sağlıkla gelsinler inşallah bende sanırım aşılamaya geçeceğim bakalım önerileriniz var mıdır? 🤗
Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim♥️Vallahi ekstra hiçbir şey yapmadım hatta ben birinciden sonra çok umutsuzdum tüp bebek merkezi bile araştırıyodum 🥲

Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim♥️Vallahi ekstra hiçbir şey yapmadım hatta ben birinciden sonra çok umutsuzdum tüp bebek merkezi bile araştırıyodum 🥲
Özelde mi devlette mi yaptırdınız aşılamayı gereksiz ve para tuzağı olarak gören kesimde var çok kararsız kalıyorum ama siz umut oldunuzzz

Özelde mi devlette mi yaptırdınız aşılamayı gereksiz ve para tuzağı olarak gören kesimde var çok kararsız kalıyorum ama siz umut oldunuzzz
Özelde yaptırdım ikisinide♥️ Evet malesef tutmayanda çok ve parasıda öyle dediğim gibi benim ilki tutmamıştı ama rabbim ikincisinde nasip etti 😍♥️

Bir de bence doktor çok önemli. Ben ikinci doktorumdan çok memnun kalmıştım. İlk doktorum Sürekli sorun büyükmüş gibi beni çok stres yapıyodu özel olmasına rağmen çok ilgisi yoktu. Ama sonraki doktorum gerçekten işinin ehli birisi😍

Bir de bence doktor çok önemli. Ben ikinci doktorumdan çok memnun kalmıştım. İlk doktorum Sürekli sorun büyükmüş gibi beni çok stres yapıyodu özel olmasına rağmen çok ilgisi yoktu. Ama sonraki doktorum gerçekten işinin ehli birisi😍
Yüne aynı hastanede başka bi doktora mı geçtiniz

Back
X