- Emoji Skoru
- 507
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ters olarak görünenin cinsiyeti belli olmadı göstermedi malesefBiri kız bence diğerini pek anlamadım ama erkek gibi
Evet bende onu anlayamadım zaten :) ama kese şekli erkek gibi. Hayırlısı olsun sağlıklaTers olarak görünenin cinsiyeti belli olmadı göstermedi malesefnasip sağlıkla gelsinlerde
![]()
Aminn inşallah çok teşekkür ederimEvet bende onu anlayamadım zaten :) ama kese şekli erkek gibi. Hayırlısı olsun sağlıkla![]()
Merhabalar sizi hatırladımm en son aşılama deniyordunuzzz çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kendiliğinden mi olduSelam kızlar 13 haftalık hamileyim. Doktor bugün düz durana erkek dedi diğeri göstermedisizce tahmininiz nedir?
![]()
İsteyen herkese nasip olsun inşallahMerhabalar sizi hatırladımm en son aşılama deniyordunuzzz çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kendiliğinden mi oldu![]()
2. Deneyişinizde miİsteyen herkese nasip olsun inşallahaşılamayla oldu
![]()
Evet2. Deneyişinizde mi![]()
Çok mutlu oldum sizin adınıza Sağlıkla gelsinler inşallah bende sanırım aşılamaya geçeceğim bakalım önerileriniz var mıdır?
Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbimÇok mutlu oldum sizin adınıza Sağlıkla gelsinler inşallah bende sanırım aşılamaya geçeceğim bakalım önerileriniz var mıdır?![]()
Özelde mi devlette mi yaptırdınız aşılamayı gereksiz ve para tuzağı olarak gören kesimde var çok kararsız kalıyorum ama siz umut oldunuzzzAmin çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbimVallahi ekstra hiçbir şey yapmadım hatta ben birinciden sonra çok umutsuzdum tüp bebek merkezi bile araştırıyodum
![]()
Özelde yaptırdım ikisinideÖzelde mi devlette mi yaptırdınız aşılamayı gereksiz ve para tuzağı olarak gören kesimde var çok kararsız kalıyorum ama siz umut oldunuzzz
Bir de bence doktor çok önemli. Ben ikinci doktorumdan çok memnun kalmıştım. İlk doktorum Sürekli sorun büyükmüş gibi beni çok stres yapıyodu özel olmasına rağmen çok ilgisi yoktu. Ama sonraki doktorum gerçekten işinin ehli birisiÖzelde mi devlette mi yaptırdınız aşılamayı gereksiz ve para tuzağı olarak gören kesimde var çok kararsız kalıyorum ama siz umut oldunuzzz
Yüne aynı hastanede başka bi doktora mı geçtinizBir de bence doktor çok önemli. Ben ikinci doktorumdan çok memnun kalmıştım. İlk doktorum Sürekli sorun büyükmüş gibi beni çok stres yapıyodu özel olmasına rağmen çok ilgisi yoktu. Ama sonraki doktorum gerçekten işinin ehli birisi![]()
Yok hayır özel hastaneden özel kliniği olan bi doktora geçtim canımYüne aynı hastanede başka bi doktora mı geçtiniz
Çok iyi yapmışsınız doktor gerçekten önemliYok hayır özel hastaneden özel kliniği olan bi doktora geçtim canım![]()