13 Ocak 2021 Plütonik Oğlak Yeniayı ve Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

13 Ocak 2021 Plütonik Oğlak Yeniayı ve Burcunuz: Önemli Gelişmeler Zamanı! 13 Ocak – 20 Ocak arası sürece dikkat!​



kk animal (9).jpg


Oğlak burcundaki Yeniay burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):


Koç:
Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Boğa:
Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

İkizler: Kişisel ya da ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, dedektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Yengeç: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Aslan:
Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Başak:
Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Terazi:
Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Akrep:
İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Yay:
Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb., keyfiyet, lüks.

Oğlak:
Başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Kova:
Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Balık:
Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Burak ÜSTÜN - ISAR CAP Danışman Astrolog
 
kk reds (3).jpg

13 Ocak Oğlak Burcunda Yeniay Genel Etkileri

13 Ocak 2021 saat 08:00 da 23 derece oğlak burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Yeniay anında Ay ve Güne, Plüton gezegeni ile kavuşum halinde olacak. Güç kazanmak, yeni bir sistem düzen kurmakla ilgili güçlü etkililerle gerçekleşen bu Yeniay’da zorlu etkilerin de devrede olacağını görüyoruz. Disiplin, kurallar, yasalar, sağlam bir yapı elde etmek için sıkı çalışmak, mesafeli olma isteği Oğlak burcu temaları yaşanırken diğer gezegenlerde işin içinde olarak bizlere unutamayacağımız bir ay yaşatacak.

Sorumluluklarımız arttı. Daha çok çalışmak, hayatlarımızda yeni bir düzenlemeler yapmak durumundayız. Bu düzenlemeler için sistem sıkıştırıyor bizleri. Öyle yada böyle işimiz, kariyerimiz ve toplumun önündeki konumuzla ilgili konularda gereken adımların atılma zamanı gelmiş artık. Ne olduğumuzu ve ileride neler yapmak durumunda olduğumuzu değerlendireceğiz. Bazılarımız güç kazanmak isteğiyle bu adımları zaten atmaya hazır. Bunu belki de kaybedilen gücü geri kazanmak olarak da düşünebilirsiniz. Bir taraftan da son raddeye gelindiği halde harekete geçmekte direnen veya oyalanan kişiler, gruplar, kurumlar, devletler kaçınılmaz olarak büyük etkisi olan gündemler yaşamak durumunda olacaklar.

Yeniay sonrasında 21 Ocak civarında özellikle ciddi olaylar gündeme gelecek gibi görünüyor. Finansla ilgili gündemler, ailevi konular, yerleşim, gayrimenkullerle ilgili konularda, doğa olayları, deprem, toprak kayması benzeri gerilimin had safhaya çıkmasıyla birden bire patlak veren olaylara şahitlik edeceğiz.

Ocak 2021’in tamamında gökyüzü sert etkileşimler içerisinde. Gerçekçi olmamız gerekiyor. Şu aralar herkesde az çok huzursuz bir ruh hali hakim. İçinde bulunduğumuz şartlara göre ne yapmamız gerekiyor? Evet herkes bunu merak ediyor. Öyle ya da böyle hepimiz dönüşüm sürecini içerisindeyiz dedik. Böylesi durumlarda güç mücadeleleri yaşanabilir dedik. Yeniay’dan hemen sonra Ay’ın, bir sonraki burca geçmeden önce ilk temas kuracağı gezegen Plüton. Yine aynı gün içerisinde Mars Satürn karesi gerçekleşiyor. Bu şu demek oluyor 13 Ocak günü hiçbir girişim başvuru başlangıç yapmak için acele etmemek gerek. Bazen bu yanlış anlaşılabiliyor.Evet Yeniay’lar, yeni başlangıçlar zamanıdır. Fakat yapılacak başlangıçlar için Yeniay’dan sonra ayın hilal fazını beklemek tavsiye edilir. Bu her zaman geçerli olan astrolojij bir gerçek. Fakat bu defa yeniay günü başlangıç için harekete geçmeyip, beklememizin ayrı bir önemi var.

Ocak’taki Yeniay’dan birincil etkiyi alacak olan burçlar Oğlak, Boğa, Başak, Balık Yengeç ve Akrep. Yine bu burçların 23 derece (+ – 5 derece) yakınlarında kişisel gezegenleri olanlar, haritalarında yükselen, tepe noktası, alçalan ve dip noktası bu burçlarda ve bu derecelere yakın olan kişiler de önemli etkiler alacaklar.

13 OCAK OĞLAK YENİAY’I BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR

Son iki yıl boyunca kariyeriniz, toplumsal konumunuz için her zamankinden daha çok çalışmanız gerekti, yoruldunuz, çok gerildiniz. İşte 2021 senesinin Ocak ayındaki ilk Yeniay’ı ile birlikte bazı Yükselen Koç burçları için iş konusunda olumlu gelişmeler, yeni iş sorumlulukları, terfi sÖz konusu olacak.

9 Ocak ve 23 Ocak tarihleri para konuları sizin için önem kazanacak. Bu tarihlerde Mars Satürn ve Mars Uranüs sert etkileşimi sizlerin para evinize etki ediyor olacak. Kişisel haritalarınıza göre bazı Yükselen koçların kazançlarında artış olabileceği gibi, bazılarınızın harcamalarında da artış olabilir. Her durumda finansal konularda uzun vadede zorlanmamak adına temkinli hareket etmeniz iyi olur.

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

Bu sene sizin için önemli. Hayatınızda önemli değişikliklerin olacağı bir yıl. Ve bu senin ilk ayından itibaren hareket başlıyor.. Sizin değişime olan direnciniz ölçüsünde gelişecek durumlar yaşayacaksınız.

Yükselen burcunuz 23 derece civarındaysa 13 Ocak Yeniay’ı sizin yükselen derecenize şanslı bir açı yapıyor. Bu Kariyeriniz, gelecek planlarınız, yaşama bakışınız, seyahatler, taşınma, yurt dışı ile alakalı konular, eğitim öğretim medya yayıncılık gibi alanlar ve daha bir çok konuda yenilik, değişim ve köklü başlangıçlar var. Bir sonraki Dolunay’da iş alanında yeni sorumluluklar alacaksınız. Çalışamıyorsanız eğer artık yeni bir iş bulabilirsiniz.

7 Ocakta Mars sizin burcunuzda olacak. Harekete geçmek, kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Fakat bu dönemin riskleri arasında şartları fazlasıyla zorlamak sonucu yaşanabilecek konular, ufak tefek kazalar, yaralanmalar olabilir. Uranüs’te sizin burcunuzda ve yakın zamanda Mars ile kontak kuracaklar. Aman dikkat!

İKIZLER VE YÜKSELEN BURCU İKIZLER OLANLAR

Bu sene kendinize odaklanmanız gereken bir yıl. Tutulmalar sene boyunca sizin yükselen burcunuzda gerçekleşecek.

Ocak ayının ilk yarısında ise maddi konular sizin gündeminizde olacak. Alacaklar, borçlar krediler nafakalar ortak gelirler, eşiniz veya ortağınızla ilgili parayı ilgilendiren meselelerle ilgili önemli bir dönem. Eğitim, seyahatler, hayata bakışınız, yurtdışı ile alakalı konular, ticari bağlantılar, uzak akrabalarla ilgili meseleler ve bazılarınız için de hukuki konular gündeme gelebilir.Bazı yükselen İkizler için de sağlık konuları, ameliyatlar, hesapta olmayan, sizin kontolünüz dışında gerçekleşen mevzular ortaya çıkıp sizi meşgul edebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

13 Ocak Yeniay’ı sizin evlilik ve ortaklıklar evinizde gerçekleşiyor. Ortaklaşa iş yaptığınız kişi veya kişilerle, eşiniz partnerinizle birlikte yeni bir gündem oluşacak. Belki bir konuyu birlikte çözüme ulaştırmak için yeni karalar alacaksınız. Bazılarınız içinse ortak gelir ve giderlerle, alacak, borçlar, kredi, nafaka gibi bir konularla ilgili yapmayı planladığınız bir takım şeyler olabilir.

9 Ocak ve 23 Ocak tarihlerinde Mars Satürn ve Mars Uranüs sert etkileşimi sizlere bu konularda zorluk yaşatabilir. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosu da yine bu konularla ilgili alanda olacağından, etraflıca düşünmeden para konularında adım atmayın derim. Arkadaşlarınız,dahil olduğunuz gruplar, organizasyonlar, eşinizin veya ortağınızın çocuğu yada sizin çocuklarınızın iş ortaklığı evliliği ile ilgili ani gelişen olaylar sizi bu dönemde şaşırtabilir.

ASLAN VE yÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR

Günlük rutin işleriniz, çalışma ortamınız, sağlık konuları ile ilgili konularda yeni ve köklü bir başlangıç etkisi altındasınız. Günlük hayat akışınızı belki de ciddi ciddi değiştirecek yeni bir takım kararlarınız olacak. Belki de sağlığınız için yapmayı hiç düşünmediğiniz veya cesaret edemediğiniz bir adım atacak olabilirsiniz. Bu yeni bir beslenme programı veya tedavi yöntemi olabilir. Bu başlangıcınız konusunda eşiniz, hayatınızı ortaklaşa yürüttüğünüz kişiler, ortağınızla da bağlantılı bir konu olabilir.

9 Ocak ve 23 Ocak tarihlerinde Merkür,Mars Satürn, Uranüs sert etkileşimi ile işiniz, kariyerinizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Krizler yaşanabilir, gözü kara davranıp riskli hareketler yapmamaya çalışın. Bazılarınız için de çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve sizde bu konularla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

Yeniay sizin beşinci evinizde gerçekleşiyor ve eğer burcunuz yada yükselen burcunuz 23 derece civarında ise birincil olarak etki alıyorsunuz.Beşinci evin konuları aşk ve romantizm, çocuklarla ilgili konular, hobiler, sanatsal ve artistik yetenekler, sportif aktiviteler, borsa ve benzeri konuları içeriyor. Demek ki bu konularda başlangıçlar yaşayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili konularda gelişmeler olabileceği gibi, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Belki de yeni bir aşk sizi bulabilir veya mevcut ilişkinizde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinizden, sanatsal yeteneklerinizden para kazanmaya başlayabilir ve bunu İnternet aracılığı ile satışa sunabilirsiniz.

Bu ay akrabalarınızla, eğitimle, yayıncılık, pazarlama, yabancı ülkeler, hukuksal konularla ilgili ani gelişen olaylar gündeme gelebilir. Bu konuda 9 Ocak ve 23 Ocak tarihlerinde Mars Satürn ve Mars Uranüs sert etkileşimi sizlere bu konularda özellikle parasal açıdan zorluk yaşatabilir. Tartışmacı tavırlara girmemeye, hırsa kapılmamaya çalışın.

TERAZI VE YÜKSELEN BURCU TERAZI OLANLAR

Bu ay gündemde ev hayatınız var. Yaşadınız yer, gayrimenkul alım satımı, taşınma konularıyla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Bu konularda oldukça sıkışmış durumdasınız. Hareket etmek istiyorsunuz fakat bu pek kolay olacak gibi görünmüyor. Özellikle para konularında bu ay açılmamanız gerekiyor. Borç almak, kredi çekmek için, eşiniz veya ortağınızdan maddi destek almak için bir süreliğine uygun bir dönem olmayacak ne yazık ki.

Aşk ve romantizm, çocuklarla ilgili konular, hobiler, sanatsal ve artistik yetenekler, sportif aktiviteler, borsa ve benzeri konularda da aynı şekilde bir süre zorluklar ve engeller yaşayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

Ocak ayındaki Yeniay’da iletişim araçları, kısa seyahatler, ulaşım araçları, yakın çevre, tanıdıklar, mesajlar, haberlerle ilgili konularda yeni bir başlangıcınız var. Kendinizi ifade etmek, belki çevrenizi değiştirmek isteyeceksiniz. Bu demek oluyor ki, sizin içinde oldukça hareketli bir ay olacak.

Evlilik ve ortaklıklar alanındaki Mars Uranüs geçişi, size ikili ilişkilerde gerginlik yaşatabilir. Rekabet, kavga, çekişme içerisinde kalabilir veya bu şekilde davranan siz olabilirsiniz. İlişkilerle ilgili, ortaklaşa paylaştığınız mekanla ilgili aceleci ve riskli kararlar alınabilir, kopuşlar yaşanabilir. İlişkilerde özgürleşme güdüsünün vurgu kazandığı zamanlardasınız.Ilımlı olmaya, orta yolu bulmaya çalışın. Ayrıca hukuksal konularda dava açmak gibi bir düşünceniz varsa iyi düşünün derim. 9 Ocak ve 23 Ocak arasındaki günler Mars Satürn, Mars Uranüs sert etkileşimi sizler içinde dikkatli olunması gereken zaman aralığı.

YAYLAR VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANALAR

Sizin yeni başlangıcınız para konularında olacak. Kazanımlarınız açısından yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Bu mevcut işinize ek gelir olabileceği gibi, yepyeni bir kazanç alanıyla ilgili de başlangıç yapmakta olabilir.

Mars Uranüs açısından değerlendirecek olursak, enerjiniz günlük işlere yönelik. İş ve günlük rutininizde tempo yüksek. Çalışma ortam ve şartlarınızla ilgili konularda aceleci kararlar almak sizi olumsuz sonuçlara götürebilir. Bitirmeniz gereken çok sayıda işin olması veya bazı konu yada kişilerle sürekli mücadele etme gerekliliği sinirlerinizi gerebilir. Çalışma ortamındaki, yakın çevre ve kardeş, kuzen akrabalarla ilişkilerinizde gerginlik, kavga, sürtüşmeye dikkat.

Yaşadığınız yerle ilgili su ve sıvılarla ilgili problemler, gaz kaçaklarına karşı da önlemlerinizi alınız. Ayrıca sağlık açısından da dikkatli olmanız gereken bir dönem bu iki ay. Ateşli hastalıklar, beklenmedik yaralanmalar ve kazalar, boyun bölgesi ile ilgili sorunlar yaşanabilir.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR

Evet sevgili Oğlaklar bu Yeniay sizin burcunuzda. Baş rolde siz varsınız. Son yıllar içerisinde yaşananlar sizi çok yordu. Bir tür tamamlanma süreci içerisindesiniz. Bitişler yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. Bu fiziksel görünümde dahil hayatınızın herhangi bir alanında olabilir. Fakat bu yeniliği yaparken Yeniay’ın olduğu günden hemen bir iki gün içinde ve çok etraflıca düşünerek atılım yapmalısınız.

Dikkatli olmanız gereken alan beşinci ve ikinci ev konuları olmalı. Bu alanlarda hız var, hareket var ve enerji yüksek. Yani parayla ilgili konular dikkat istiyor. Kazançlar, harcamalar, kumar, borsa gibi riskli işler, sanatsal uğraşılarınız, çocuklarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Parayı ilgilendiren her konuda Mart ayına kadar, mantıklı kararlar almaya ve riske girmemeye dikkat etmelisiniz.

KOVALAR VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

Yeniay 12. evinizde gerçekleşiyor. İzole olarak yaptığınız işlerle ilgili bir yeniliğe gidiyor olabilirsiniz. Bu ortaya çıkarmaya hazırlandığınız bir proje için çalışmak olabilir. Manevi çalışmalar, değiştirmek yada bırakmak istediğiniz eski alışkanlıklar veya bağımlılıklarla ilgili kararlarınızda olabilir. Konu her ne ise önümüzdeki Yeniay’a hazırlık yapıyorsunuz. Çünkü bir sonraki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşecek.

Bu ay içerinde ailevi konular, evinizle, gayrimenkulle ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme kararı alabilirsiniz. Aldığınız karar veya içinde bulunduğunuz her türlü şartta ev içinde yaşayacağınız gerilime karşı sakin ve mantıklı olmaya gayret edin. Bu belki kolay olmayacak, çünkü siz şu aralar sakinlik ve kendi kişisel alanınızda güvende olmak istiyorsunuz. Odaklandığınız konu veya konulara yoğunlaşıp planlamalar yapmak istiyorsunuz. Biraz sabırla, sakinliğinizi koruyarak kendinize yoğunlaşın. Bu sene sizin için çok önemli bir yıl. Ne ekerseniz uzun yıllar boyunca meyvelerini toplayacağınız bir yıldasınız, yani bir nevi tohum atma sürecindesiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

13 Ocak Yeniay’ını 11. evde yaşayacaksınız. Burası gelecek umutlarımız, sosyal konular, gruplar, arkadaşlıklar, gruplardan gelen destek, işten gelen kaynaklar, olumlu beklentiler, ümitlerimizi anlatır. Bu konu başlıklarında yeniliğe, değişime gideceksiniz. Size destek olacak güçlü kişlerle tanışbileceksiniz. Bazılarınız ise tatsız haberler alabilir. Silzer de Yeniay’dan hemen sonra arkanızdan yapılan ve söylenen şeylerin ardından bir takım kararlar almaya yöneleceksiniz. Çevrenizi değiştirmek, bazı kişilerle görüşmeyi sonlandırmak isteyeceksiniz. Böyle bir durumda içiniz rahat olsun, emin olun ki sonunda siz karlı çıkacaksınız.



Özlem Tok
 

13 OCAK OĞLAK BURCUNDA YENİAY​



Oğlak burcunda yeniayın bireysel haritalarda işaret ettiği konular

13.01.2021-oglak-burcunda-yeniay-uranyen.jpg

2021’in ilk yeniayında odak noktası kişilerin kendileriyle ilgili gelişmeler görülmekte. Sağlık, kendilerini dışarı ifadeleri, motivasyonları, dış görünümleri, en yakınları ve yeni başlangıçları ana başlıklar olarak görülmekte.

Öncü burçların 20-26, değişken burçların 5-9 dereceleri arasında gezegenleri, önemli kombinasyonları olanlar Oğlak yeniayından öncelikli etkilenmekteler. (Öncü burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak ; Değişken burçlar: İkizler, Başak, Yay, Balık)

Yeniay, içinde bulunduğunuz şartları daha ciddi ve geniş bakış açısıyla ele almayı getirmekte. Verdiğiniz kararlarda, attığınız adımlarda bağlılık ya da bağımlılık hissettiğiniz kişi ya da durumu sorgulamayı ve bunlardan uzaklaşmayı, özgür kararları işaret etmekte . Sınırları test eden durumların gelişmesi bir yandan geçmişte yaşanmışları gözünüzün önünden film şeridi gibi geçirirken, bastırıp, öteledikleriniz ortaya çıkabilir diğer yandan bir anda enerjinizi dağıtabilir. İlişkilerdeki güç dengelerinin değişimini, ayarlanması amacıyla girişilen işlerde şartları bulandıran, nifak sokan, sorun yaratanlara karşı oldukça güçlü irade gösterebilir, kendi sınırlarınızı yüksek tonlamayla dikte ettirebilirsiniz. Sorunu masaya yatırabilir ve çözümü için ortada bir acı reçetenin olabileceğini, bunun için taşın altına elinizi koymanın gerektiğinin farkında olabilirsiniz. Sonuca odaklanırken, şartların dışarıdan nasıl durduğunu da önemseyerek, dengeye odaklanabilir ve kararlılığınızı her şekilde gösterebilirsiniz. Bu noktada dikkatli adım atarsanız varsa gizli olanlar da önünüzde engel olmaktan çıkabilir.

Kendinizle ilgili ciddi başlangıçlara işaretçi bir süreç. Alınan kararlar, gelişime açık olaylar karşılıklı ilişkileri ve ortaklı kazanımları ilgilendirmekte. Eşiniz, ortağınız ya da hizmet alıp verdiklerinizle ilgili daha önce halledemediğiniz konular, bürokratik işler ya da aile içi sorunlarla ilgili gelişmelerin konu olması önemli şeyleri görmenize, öğrenmenize sebep olabilir. Bunlar hem maddi hem manevi kazanç sağlayabilmeniz adına destek verebilir ve siz de üzerine gidebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi radikal değişim yaratacak şekilde ele alma imkanına sahipsiniz. Konunun üzerinde durma şekliniz baskıcı olarak nitelendirilebilir. Sizi rahatsız eden bazı adımlara karşı durabilir, engel koyabilirsiniz. Zorlanmamak için sizin de adımlarınızı gözü karalığın dozunu hesaplayarak atmanızı öneririm. Bu noktada şunu eklemek isterim ki aslında riske girmekten uzak bu süreçte sizin değerlerinizin tehdit altında olduğuna inandığınız zaman böylesi bir yaklaşım görülebilir. Atılacak adımlar sahip olunanlarla ilgili beklenmedik kırılmalar yaratırken aslında geri plana attığınız, şartlarını kontrol etmekte zorlandığınız durumların getirilerini biraz zamana yaysa da desteğini vermekte. Statülerle ilgili sürpriz değişimler olasıdır. Çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularına ve sakatlanmaya karşı dikkatli olmak gereken bir süreç. Kadınlarımızın şiddete meyilli insanlardan uzak durmayı önemsemeli.

Oğlak yeniayında ana başlıklara göre burçları etkileyecek konular

Koç ve yükselen Koçlar için : İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi.


Boğa ve yükselen Boğalar için : Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesi


İkizler ve yükselen İkizler : Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları.

Yengeç ve yükselen Yengeçler için : Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar, çocukların eğitimleri

Aslan ve yükselen Aslanlar için : Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız


Başak ve yükselen Başaklar için : Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatımız, orta uzunluktaki seyahatler


Terazi ve yükselen Teraziler için : Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları, arınma çalışmaları, zorlukları


Akrep ve yükselen Akrepler için : Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yollar


Yay ve yükselen Yaylar için : Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verdiğimiz borçlar


Oğlak ve yükselen Oğlaklar için : Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler,


Kova ve yükselen Kovalar için : Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.


Balık ve yükselen Balıklar için : Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde bulunduğumuz organizasyonlar, gruplar




Ülkemiz ve Oğlak yeniayı
13.01.2021-oglak-burcunda-yeniay-dortlu.jpg


13 Ocak Oğlak yeniayında dış ilişkileri,müttefiklik ile düşmanlığı sorgulatacak durumlar, uluslararası davalar, anlaşmalar, bunların ekonomik anlaşmalara etkisi, dış borçlarımız, sigorta, faiz, kredi, vergi oranlarını ilgilendiren konular ana başlıklar olarak görülmekte. Şirketler açısından baktığımızda ortaklıkları, rakipleri ile ilişkileri, dış ilişkileri, hukuksal konular, ortak yatırımları ve mali yükümlülüklere etkisini gözlemlemekteyiz.

Ülkemiz açısından önemli bir yeniay ile yıla başlıyoruz. Jüpiter – Satürn ikilisinin Mars-Uranüs ikilisine yaptığı sert görünüm, Güneş’imizin karşısında yer alırken ne yazık ki nahoş olayları düşündürtüyor. Önemli bir figüre suikast, saldırı söz konusu olabilir. Düşmanlıklara, sertliklere açık bir süreç. Yani güvenlik konularına dikkat edilmesini işaret eden bir yeniay. Meclis, milletvekilleri, muhalefet yöneticileri, belediyeler, belediye başkanları, konumunda önemli isimler ile ilgili gelişmeler gündemi değiştirebilir. Silah anlaşmaları, savunma sanayine yönelik konular , Nato, AB gibi uluslararası kuruluşlarla ilişkiler zorlayabilir. Kamuya ait yatırımların durumu dikkati çekebilir. Uluslararası davalar, para konuları gündemde kalırken, atılan adımlarla denge yakalanmaya çalışılabilir. Operasyonlar devam edebilir. Gelişmeler diplomatlarımızın, tanınmış önemli kişilerin yanı sıra öğrencileri, eğitim sistemini, gençleri, çocukları ilgilendirebilir. Dünya genelinde agresyonun ivmelendiğini, ayaklanmaların, sertliklerin görüldüğü bir sürece doğru ilerleniyor. Kıbrıs, Mısır, Libya, Doğu Akdeniz ile ilgili gelişmeler gündemi etkileyebilir. Sudan ile ilgili beklenmedik gelişmeler olasıdır. Doğal gaz ve petrol arama çalışmalarını ilgilendiren destekleyici adımlar atılabilir. Uçak kazaları olasıdır. Borsada, para piyasalarında ani hareketler görülebilir. Maliye, bankalar, finans piyasaları, halkın alım gücü zorlanmaya devam ederken, spekülatif yatırım araçlarına yönelik yeni düzenlemeler gelebilir. Kalkınma planlarında, hedeflerde değişime gidilebilir. Deprem yaşanabilir.

13.01.2021-oglak-burcunda-yeniay-kartografik.jpg

Yukarıda Oğlak yeniayına ait ülkemizin astrokartografik haritasını görmektesiniz. Harita üzerinde oklarla işaretli hatlar ve çevresi, yeniay enerjisinden daha belirgin etkilenmesi olası yerlerdendir.



Azade Öksoy

 
kk kdn (3).jpg

Son günlerde Merkür-Venüs ve Mars geçişleri ile gökyüzü geriliyor.
🌙13 Ocak yeniayı etkilerini güçlendirmeye başladı>

💥#koç #boğa #yengeç #aslanburcu #terazi #akrepburcu #oğlak
#kova
burçlarının özellikle 0-15 dereceler arasında yerleşimleri olanlar (öz burç, yükselen, ay burcu vs) gökyüzündeki zorlu görünümlerden etkilenecek.

#başakburcu
#balık burçları geçmişteki çalışmalarının ödüllerini aldıkları dönemdeler.

🌈Tuhaf rüyalar, kabuslar görülebilir veya hiç uyku tutmayabilir.


🌙13 Ocak Yeniayı Oğlak burcunun 23 derecesinde, bu derecenizn önemini daha önce paylaşmıştım. Hikayemde tekrar paylaşacağım. ✅Kurallara uyma, egoyu bırakma ve bütünle buluşma derecesidir 23 derece. Yeniay Plutonik bir 23 derecede: bırakılması gerekenler bırakılacak.
Pluto olumsuz kullanımında> takıntıları, aşırı kontrolcülüğü, melankoliyi, intikamı, öfkeyi, korkuları , büyü yapmayı, paronayak düşünceleri, gaddarlığı, egoist ve narsist eğilimleri gösterir.
Pluto, olumlu kullanımında> bir konuya odaklanarak detaylı öğrenebilmeyi, iyi hafızayı ve strateji yeteneğini gösterir. Tuttuğunu kopartmayı, boşa zaman harcamamayı, amacına uygun olmayan konudan uzaklaşarak tüm enerjini hedeflerine yönlendirebilme becerisini gösterir.

”Ama ben o kadar emek verdim, ama seviyorum, ama şöyle..“ gibi bahaneleri bırakıyoruz. Olayların kendi isteklerimiz ile ne kadar örtüştüğüne bakıyoruz.


🎁Evren unutmaz ve her zaman Sezar'ın hakkını Sezar'a verir. Bir konuda verdiğimiz emek, başka bir konuda bize hediyeler, beceriler ve güç-maddiyat olarak geri dönebilir. Pluton'un Neptün desteği var: doğum haritamızda Pluton'un güçlü destekleri: tahminlerimizden çok çok büyük ve 'zengin' ödüller alabiliriz demektir. 🍎Pluto, zengindir : gücü, ihtişamı ve büyüklüğü, otoriteyi gösterir.

♥️elinizi kalbinizin üzerinde 1 dk tutun- gözünüz kapalı olsun
✅’bu benim gelişmeme hizmet ediyor mu?'
✅’bu insanlığa hizmet ediyor mu?'
✅’bu mutluluğuma hizmet ediyor mu?' sorularını sorun... Kalbiniz cevabı verecektir.

Saydığım burçların hayatlarında kırılmalar, kopuşlar olabilir> 'artık yeter' diyeceğimiz günlerdeyiz.




♥️Sevgiyle kalın

Astrolog İlkay Çıkla
 
tumblr_pdqnrsjdkJ1wdnxxyo1_1280.jpg


13 Ocak’ta şahane bir #yeniay var. Pluton kavuşumlu, #neptünbalık ile uyumlu açısı olan bir #oğlakburcu yeniayı
.
Aşağıdaki alanlarda YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE adım atabilir, bir şeyler başlatabilirsiniz💕🙆🏼‍♀️
.
#yengeçburcu -> Her tür ikili ilişki, evlilik başlangıcı, evlilik teklifi, işte ortaklıklar
#koçburcu -> Kariyer, iş odaklı her tür alan, anne ile ilişkiniz
#balıkburcu -> arkadaşlar ve sosyal çevre, işten gelen kazançlar
#oğlakburcu -> her konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, bu dönemin en şanslısı sizsiniz
#kovaburcu -> Korkuları aşmak, terapi almak, sağlık konuları, renkli ve şifa veren rüyalar, uzak ülkelerden gelen haberler
#boğaburcu -> Üniversite ile ilgili konular, eğitim almak, felsefe ve din konuları, bakış açısını değiştirmek, ticaret, seyahat
#yayburcu -> Geliriniz, kendi kazançlarınız, öz değeriniz, mal mülk, her tür finansal işlem
#aslanburcu -> sağlık konuları, evcil hayvanlar, günlük işler, iş yeri düzeni, günlük rutinler, hizmet vermek ve almak
#ikizlerburcu -> sağlık konuları, kredi çekmek, miras, davalar, nafakalar, dışarıdan alınan para, eş/ortak kaynaklı gelirler, ortaklık kurmak, kriz çözümü
#başakburcu -> Aşk, flörtleşme, çocuklarla ilgili konular, borsa ve şans oyunları, spor, eğlence, keyifli aktiviteler
#teraziburcu -> Aile, baba, baba evi, geçmiş, atalar, kökler, ev ile ilgili düzenleme, taşınma, ev alma vb
#akrepburcu -> Kardeşler, akrabalar, komşular, yakın çevre, eğitim almak, kısa seyahatler, ticaret, internet işleri, insanlarla iletişim
.

Bu alanlarda adım atmak için bu ayı değerlendirebilirsiniz
Tabi bunlar genel etkiler. Bireysel haritanızdaki gezegen ve açılarına göre bu etkiler değişebilir😇
.
#oğlakyeniayı hepimize şans getirsin




Astrolojik Dönüşüm
 
Oğlak burcunda 13 Ocak’ta meydana gelecek ve etkisi 12 gün sürecek Yılın ilk yeniay sürecinde iş hayatımıza ilişkin gelişmeler yaşayabiliriz. Birtakım olaylara daha ciddi, kuralcı ve mesafeli yaklaşabiliriz. Yaptığımız işlerde daha mükemmeliyetçi olabiliriz. Pratik çözümlerle hayatımızı kolaylaştırabiliriz. Sosyal olmak yerine yalnız kalmayı tercih edebiliriz. Görevlerimize sıkı sıkıya bağlı kalabilir, hatta bu süreçte fazla işkolik olabiliriz. Kontrol mekanizmamız her zamankinden daha güçlü bir şekilde çalışabilir. Duygular bu kadar geri plandayken melankoliye de elverişliyiz.

Yeniay, Plütonik olduğu için biten şeyler konusunda daha fazla çabalama zamanı değil, onlarla yüzleşme ve veda etme zamanı. Bu gezegen güç de verir fakat bu gücü yanlış kullanmamak gerek.

Konu Oğlak olunca para ve statü gücünden bahsediyoruz. Yaklaşan değişime direnmeyenler hem para hem de statü anlamında güçlenecek ama bazılarımız da bir güç sınavına gireceğiz. Elimizdeki sosyal ve ekonomik gücü nasıl kullandığımız önem kazanacak. İstifalar daha da artabilir. Yaptığınız işlere karşı tahammülünüz azalabilir. İş değiştirmeyi, belki istifa etmeyi düşünebilirsiniz.


Kaynak: burcaskask

 
✨Dünyadaki en imkansız şey bir balığın kayıp güvenini kazanmak
💫 13 Ocak günü;oğlak burcunda gerçekleşen yeniay; Plütonun başrolde olmasıyla beraber,bilinçsiz zihnimizi,bastırılmış düşüncelerimizi,saplantılarımızı ve manipülaslarımızı bu süre zarfında; gerçekte ne istediğimizi, içimizdeki duyguların neler olduğunu pratik bir bakış açısıyla dürtüsel kargaşaya düşmeden her şeyin doğru zamanda gerçekleşmesi gerektiğini kendimize hatırlatmak olmalıdır💫



Seda Demirkan
 
kova (3).jpg

Kalbinize gömdüğünüz cenazeleri tekrar anılarınızda canlandırmayın.
Yenisi gelmedi diye geçmişe bağlı yaşamayın.
Sırf kendinizi mutlu etmek için değer görmediğiniz ilişkilerde yer almayın.

Kanınızı emen vampirlerden bağınızı koparın.
Gitsin ki karma bitsin!
Evren boşluk sevmez.
Kangren sevdaları bıraktığınızda yerine hayalinizdeki kişi gelecektir❤️

Kader sarmaşık gibi her yerinizi kaplamış olabilir.
Yönsüzlük nefes aldırmıyor olabilir.
İmdat çığlıklarınız isyan aşamasında olabilir.
Vazgeçmek ve direnmek kendi aralarında savaşıyor olabilir.
Konu iş,kariyer,para,sağlık ve aile ise; kararınız direnmektir

Elinizden geleni yaptığınız halde yine kader değişmiyorsa takdiri ilahidir☯️




Kaynak: astrobuketinbahcesi
 

tumblr_55ad2f32c929576f01aab6afb7e3d35a_6bfc61de_1280.jpg

13 OCAK OĞLAK BURCU YENİAYI​


PLÜTON ETKİSİNDE YENİAY

13 OCAK 2021’de Oğlak burcunun 23 derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. 2021 yılının ilk yeniayı Plütonik bir etki de olacak. Hayatımıza etkisini getirdiği derin dönüşümlerle en fazla hissettiren Plüton gezegeni ile kavuşumda olan bu yeniay gerçekten çok güçlü bir Ocak Ayı olacağına dair bizi uyarıyor.

Haritalarımızda özellikle Oğlak burcunun etkilediği alanlarda köklü değişiklikler getirebilir. Ama bu değişiklikleri ve yenilikleri biraz yıkarak ya da tamamen yok edip yepyeni başlangıçlara yönelterek etkileyecek bir şekilde hayatımıza sirayet edebilir.

Oğlak burcu genel olarak hayata ciddi bakan bir burçtur. Bu dönemde kendi kararımızla yapacağımız yeniliklere de baskıcı bir şekilde yaklaşabiliriz. Süreci kendi adımıza ve çevremiz adına çok fazla zorlaştırmadan ilerlemekte fayda var. Hali hazırda sert etkilerin olacağı Ocak ayında kendi içimizde sakin kalmaya çalışmamız çok önemli. Plütonik yeniayın vereceği derin değişim ve dönüşümlerle hayatımızda sorumlulukların arttığını hissedebiliriz. İçsel olarak hedeflerimizden ne kadar uzaklaştığımızı ve engellendiğimizi de düşünebiliriz. Engellenmişlik hissi bizleri dürtüsel davranmaya itebilir. Olayları biraz daha zamana yayabilirsek kazançlı çıkarız. Aksi halde bizim sandığımız ile gerçekte olan arasındaki farkın ne kadar uzak olduğunu görmek hoşumuza gitmeyebilir.

Neptün’ün Ay Düğümlerine yapacağı kare hayal kırıklıkları da verebilir. Ayaklarımızı yere hiç olmadığı kadar sağlam basmakta fayda var. Temkinli ilerlersek etki de hayatın bize vereceği güçlü insanlardan destek alma şansını da kaçırmamış oluruz.
Burç yorumlarına geçmeden önce herkese hayatında güçlü ve güzel başlangıçların olacağı bir yeniay dilerim.

Burç yorumlarını yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın!

KOÇ;
Kariyer alanınızın epey hareketli olacağı bir sürece giriyorsunuz. Kariyer hayatınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki etkili insanlardan yardım da görebilirsiniz. Ama tüm bu süreçler ile birlikte sorumluluklarınız da artabilir. Aileniz ile de ilgilenmek durumunda olacağınız gelişmeler olabilir.

BOĞA;
Yüksek öğrenim, uzaktaki akrabalar, uluslararası işler, inançlarınız, hukuksal konuların gündeminizde yer alacağı bir yeniay olacak. Fazlasıyla seyahat etme isteğiniz artabilir. Ama pandemi sebebiyle kendinizi engellenmiş de hissedebilirsiniz. Kariyerde yoğunluklarınız artabilir.

İKİZLER;
Krediler, borçlar, eşin gelirleri, miras, nafaka ve sigorta konuları ile ilgili yeni başlangıçlar olabilir. Ortaklar ve eşinizin gelirlerinde artışlar olabilir. İçsel olarak da siz kendinizi yenilemek ve korkularınızdan arınmak adına destek almaya karar verebilirsiniz.

YENGEÇ;
Evlilik, eş, ortaklık, danışmanlık ve anlaşmalar kanalıyla hayatınızı yenilikler ve sorumluluklar gelebilir. İlişkiler alanıyla çok güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ya da hayatınıza bu dönemde sözü geçen önemli kişiler girebilir. Bu destekle birlikte siz de davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

ASLAN; Sağlık, günlük koşturmaca ve çalışma ortamınız ile ilgili yenilikler olabilir. Günlük hayat ritminizi etkileyecek çok önemli gelişmeler olabilir. Belki işinizi değiştirebilir belki de çalışma ortamınızda yoğunluklarınız artabilir. Sağlık konusuna bu aralar ekstra özen göstermeniz ve kendinize iyi gelecek programları hayatınız almanız faydalı olacaktır.

BAŞAK;
Aşk, yaratıcılık, çocuklar ile ilgili gündemler sizi bu dönemde meşgul edebilir. Çocuklarınızın hayatında önemli değişim ve dönüşümler olabilir. Kişisel olarak da yaratıcılığınızın arttığı bir döneme giriş yapıyorsunuz.

TERAZİ;
Hayatınızda temel atma ile ilgili gündemlerinizin olabileceği önemli bir zaman dilimine giriş yapıyorsunuz. Ev ve aile konularınız ile ilgili geçtiğimiz iki sene de çok ciddi süreçler yaşadınız. Bu yeniay ile birlikte hayatınızda netleşmesi gereken tüm ailevi konular ile ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Belki taşınmalar gündeminize gelebilir. Aşk konusunda da yenilenme isteğiniz olacak.

AKREP;
Yakın çevre, kardeşler, kuzenler, anlaşmalar ile ilgili başlıklar gündeminiz de olabilir. Bu alanlarda yepyeni bir çevre edinmeniz mümkün gibi gözüküyor. Ve gireceğiniz yeni çevreler ile birlikte yeni anlaşmalar ve girişimler de yapabilirsiniz. Kazançlarınıza etkisi de olabilir.

YAY; Maddi kaynaklarınız, sahip olduklarınız, alım-satım ve değerlerinizin ön planda olacağı bir yeniay bu. Kazançlarınız artabilir ve yeteneklerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Para giriş-çıkışlarınız da epey hareket var. Yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

OĞLAK;
Bu yeniay sizin burcunuzda yani sizin kişisel alanınızda gerçekleşeceği için çok önemli. Gücünüzü yeniden toplayıp hayatınıza yenilikler almak isteyebilirsiniz. Bu zamana kadar ertelediğiniz, durduğunuz her şeyi evren sizin adınıza yine ertelenmemesi için biraz ittire ittire yapabilir.

KOVA;
Bilinçaltı, inziva, arka planda dönen işler, hastaneler gibi önemli başlıkların toplandığı bir alandan sizi etkileyecek bu yeniay. Başlıklar sizi korkutmasın. Çünkü size yansıyacak alan daha çok yenilenme ve sizi aşağı çeken bağımlılıklarınızı bırakmaya yönelik olabilir. İleriye dönük yenilikler öncesi temizlenme ve ruhsal yönden kendinizi iyileştirmek adına fırsatlı bir süreç.

BALIK;
Projeler, arkadaş çevresi, umutlar ve dernek gibi alanlarda dönüşümler olabilir. Projeleriniz ve geleceğe yönelik yapmak istedikleriniz ile ilgili önemli değişimler olabilir. Sosyal çevrenizdeki elemeler sonrasında hayatınıza yeni insanlar girmesini isteyebilirsiniz. Hayatınıza girebilecek bu insanların güçlü ve sözü geçen kimseler olma ihtimali fazla gözüküyor.




Pınar Kanbak
 
kk kdn (4).jpg

13 Ocak Oğlak yeni Ay’ı...

Çarşamba sabah saatlerinde Oğlak burcunun 23 derecelerinde ,Pluto etkili bir yeni ay deneyimleyeceğiz.

14 Aralık tutulmasında yine 23 derece bir tutulma yaşamış ve orada 23 derecenin önemini vurgulamıştım.
Saygı duymak,itat etmek ve olanı olduğu gibi kabul etmek anlamına geliyor. Alma verme dengesine vurgu yapan 23 derece ,işin içine Pluto’yu da katınca oldukça sert etkiler barındırabilir.

Yeni ay bilindiği üzre yeni başlangıçlar için oldukça verimli zamanlardır. Bizim başlatamadığımız yenilikleri gökyüzü bizim adımıza kökten değişimle beraber , yenilenmeye zorlayacak.

Pluto işin içinde olduğu için, derinden değişim, yıkım ve kopma enerjisini aktif edecek öncelikle. Bizim kendimize ettiğimiz ama görmezden geldiğimiz tüm durumları önümüze getirip, işte görmen gereken gerçek bu ve gitmen gereken yol bu diyecek.

Anlayacağınız bu yeni ay değişime direnmemiş , ruhunu yenilemiş ,ilerlemek adına yenilik için adım atmış kişilere faydalı olacak. Çaresizlik zırhını kuşatmış, görmezden gelmeyenleri ise derinden sarsacak. Olgunlaştırmak ve sağlamlaştırmak bu yeni ayın niyeti.

#koç #oğlak #yengeç #boğa #terazi #akrep
#kova burçlarını birinci etki almak suretiyle yeniden yapılandırmak isteyecek.

Görüşen rüyalar ,kabuslar sizi zorlayacak olabilir bu dönemlerde. Değişime direnmek,olacakları size önceden bildirmek isteyecek bilinçaltınız..


Global anlamda yine sarsıcı etkileri barındırıyor. Maddi anlamda ciddi çöküş yaşayan şirketler, gizli arka planda dönmüş bir tür olayların bir anda gündeme gelmesi, toprak hareketlenmeleri ve pandemi ile yaşanacak değişik gündemler.

Zor fakat dönüştürücü etkileri barındıran yeni ay zamanı yukarıda yazdığım burçlarda olan kişiler hayatlarında kırılma noktaları,değişimler ve bir takım kopuşlar yaşayabilir.

Tüm bunlar içimizdeki karanlıktan kurtulup, yanan ışığa yönelmek. Dönüşmek,olgunlaşmak,değişmek ve gelişmek için hayrımıza olacak gelişmeler . Tutunmanın anlamsız olacağı bu gökyüzü kombinasyonunda akışa bırakmak ve sakin kalmak en önemli olanı.
Burçlara etkisini ayrı olarak paylaşacağım.

Sevgiyle güzel günlere✨❤️



Burcu☘️
 
kova (1a (1).jpg

Oğlak Burcunda Yeni Ay meydana geliyor!♑

Yaşamımızda, yaşam düzenimizde, evimizde, ev halkı ve aileyle ilişkilerimizde köklü değişimler kapıda. Bugünlerde taşınma, düzen değişikliği, evlilik ve boşanma/ayrılık gibi pek çok gelişmeler oldukça olasıdır.

Süregelen ilişkiler evliliğe gidebilir. Evlilik, gelecek planları ilişkinin geleceğini belirleyebilir. Bir süredir boşanma gündemi olan kişiler bugünlerde nihai karar ve adım içinde olabilir.

Bu bir dolma, taşma, patlama zamanı.
Bu yüzden bugünlerde iyi giden alanlarınızda kaoslar beklemeyin. Hali hazırda sorunlar yaşadığınız, zaten bazı şeyleri gözden geçirdiğiniz alanlarda bu Yeni Ay köklü değişimleri getirecek. Güzel giden bir ilişkide ayrılık bekleyeceğimiz bir Yeni Ay değil. Güzel giden bir işte ani bir yıkım bekleyeceğimiz bir zaman değil.

Gökyüzü hareketlerine uyumlu gitmek adama sembolik çalıştırmak hayatımızda büyük oranda kolaylık sağlar. Bazense kaoslardan korur.

Bu Yeni Ayın değişim ve dönüşüm semboliğini hür irademizle çalıştırmak adına harekete geçelim! Evimizdeki fazla ve gereksiz eşyalardan kurtulalım. Evimizdeki, yaşam düzenimizdeki veya alışkanlıklarımızdaki rahatsız olduğumuz şeyleri değiştirelim. Tadilat ve yenilemelere gidebilirsiniz. Beslenme düzeninizi iyileştirebilirsiniz. Uyku düzensizlikleri ve çalışma düzenimizdeki dağınıklıkları toparlayabilirsiniz. Yeni rutinler belirleyip yeni alışkanlıklar kazanabilirsiniz.

Mars, Uranüse doğru giderken kazalara dikkat edelim. Günlük, basit kazalar olabileceği gibi trafikte de kazalara açık zamanlar. Ateşli, patlamalı, yanık ve kesiklere açık kazalar olabilir, dikkat. Mutfakta, ulaşımda ekstra dikkat edelim. Özellikle 12-18 Ocak aralığına dikkat.

Yaşamınızda uzun süredir var olan bir düzen son buluyor. Uzun süredir ilişkilerden uzak kalan kişiler bu süreçte yeni bir ilişkiye doğru gidebilir. Sürekli ilişkilerden beslenen kişiler bu süreçte içe çekilmek, kendiyle baş başa kalmak isteyebilir. İlişkilerdeki tercihler değişebilir.

Taşınmaz mal alım/satım ve miras, nafaka konuları gündemde olacaktır. Bu konularda yeni başlayan süreçler nispeten uzun sürebilir, var olan gündemler ise bu süreçte karara ve sonuca gidebilir.

Işık olması dileğiyle...



Merve Rençber
 
Geçen zamana kayıp dersem karakterime hakaret ederim.
Gidene isyan edersem kalbime ceza veririm.
Keşkelerim var dersem zihnime yenilirim.

Yaşadığım her olaydan ders çıkarmayı öğrendim.
Artık konuşmadan hislerimle niyetleri çözer hale geldim.
İlla da olsun demelerden vazgeçtim.
Ne kadar dirensem de kaderin de bir planı olduğunu fark ettim.
Yaşamadan olgunlaşmıyor insan öğrendim.
Başıma gelenlere isyan etmek yerine olması gerekiyormuş dedim.
Ben tüm geçmişime deneyim dedim.
Olan herşey hayrıma oluyor, artık bu bilinçteyim.





Kaynak: astrobuketinbahcesi
 
tumblr_06c581d5e7691c451ddd904aecaebc5c_e0103c04_1280.jpg


~OĞLAK YENİAYI~​

13 Ocak 23 derece oğlak burcunda pluton kavuşumlu yeniay gerçekleşiyor.

⏩Etkisini 11-17 Ocak arasında hissedeceğimiz bu yeniayı oğlak burcunda olması gündemin iş hayatımız,yöneticiler,aile büyükleri,ev ve yerleşim konuları üzerinden olacağını gösteriyor.

⏩Yeniay en çok etkilenecek burçlar başta oğlak ve yengeçler ,23 derecede gezegen ve yükselen yerleşimi olanlar,boğa ve başak burcunda bu dereceler özellikle olumlu başlangıçlar yapmalarına olanak sağlayacak.Tabiki her yenilik yeni sorumluluklar demektir unutmayın .Yeniay ikizler ve Aslan burçlarını sağlık konularını önüne getirecek.

⏩Biliyorsunuz yeniaylar yeni başlangıçlar,yeni kararlar demektir.Plutonun işin içinde olması radikal kararlar almamıza neden olacaktır .Bazen şartlar bunu gerektirir,bu iş hayatımızla ilgili yaşayacağımız bir değişikliği gösterebilir,Doğum haritalarına göre değişim gösterecek bu yeniay bazılarımıza yeni iş anlaşmaları getirirken bazılarımızın iş koşullarının değişmesi anlamına gelebilir

⏩Oğlak burcunun gezegeni satürnün kovada,jüpiter ve merkürle kavuşumda olması,uranüs ve marsa yaptığı olumsuz açı beklenmedik gelişmeler olacağını, bizi şaşırtan yeni haberler alacağımızı gösteriyor.

⏩Her astrolojik olayda mutlaka güzel olan bir şeylerde vardır unutmayın bazı alanlarımız zorlanırken bazı alanlarda şansı yanımızda hissederiz.Bu yeniayda venüsün Uranüs ve Mars ile pozitif açısı hayatımızda sürpriz yeniliklerde getirecektir konuyu fazla uzatmadan gelelim yükselen burcunuza göre yorumlara….

tumblr_83b8fe8daae2afbb1c5f2402b5942c07_18f21cad_1280.jpg



YÜKSELEN KOÇ
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili koçlar;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸iş yaşantınızla ilgili olumlu dönüşler yaşanır,iş bulabilir çalışmaya başlayabilirsiniz.
Çalışan bir koç yükselenseniz zam,terfi,görev değişikliği konuları netleşir,son yıllarda yaşadığınız baskı ve streslerden kurtuluyorsunuz bunun ilk adımları bu ocak ayıyla başlar.
🌸anneniz,babanız bir aile büyüğüyle ilgili bir gelişme yaşanır ,aranızdaki sorunları çözmek için adım atarsınız.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀Merkür kova geçişiyle beraber hızlı bir iletişim trafiğine girmişsinizdir,günler ilerledikçe dahada hızlanacak.
🍀sosyal çevreniz veya internet üzerinden çalışabileceğiniz projelere önünüze gelebilir.
Venüs - Mars etkileşimi
🍀iş hayatınızdan biri ile tanışacağınız bir arkadaşlık boyut değiştirebilir.Fazlasıyla göz önünde olup ilgi çekeceğiniz günler.
✔️12/15 Ocak arası yakın arkadaşlarınız,kardeş,kuzen ,komşu vb,kişilerle tartışma yaratacak ortamdan uzak kalmalısınız merkür mars olumsuz açısı ani başlayan krizler getirebilir.
Diğer bir konu bu tarihler arasında yatırımlar borsa,yakınlara verilen borçlar vb,araç ,ödünç verilen mekanik şeyler sorun yaratabilir.beklenmedik harcamalar olabilir,kaza ve ufak tefek sakarlıklara dikkat!







YÜKSELEN BOĞA
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili boğalar;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🍀Yeniay yurt dışı bağlantılı yeni anlaşmalar getirebilir, sosyal medya üzerinden E,ticaret ,E,kitap,basın yayın ,ve eğitim temalı yeni olanaklar karşı uza çıkaracaktır.Eğitim almaya ,internet üzerinden çizim, tasarım,güzellik alt yapılı işler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.
🍀Yurtdışına taşınmak,yerleşmek ,yurda dönmek vb,gündemi olanlar bunun ilk adımlarını bu günlerde atarlar,yine yurtdışı bağlantılı veya eğitim, hukuk vb ,yerlerde çalışan biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz,yakınlarınz kardeş,kuzen ,komşular buna vesile olabilir.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🌸Merkür 10. Evinizde ,iş yaşantınızda yeni adımlar atacağınıza,kariyer planlarında değişime,zam,terfi ,serbest çalışan ve ticaret yapanlar için sağlam bağlantılar getirebilir.
Venüs- Mars eskileşimi
🌸son 20 derece boğa burçları gizli bir ilişkinin içinde kendilerini bulabilir. Veya herhangi bir nedenle ilişkilerini gözden Irak yaşamaya karar verebilirler.geçmiş bir iki yıl buna benzer konular mevzu bahis olduysa artık buna bir son verebilirler.
🌸8 dereceye kadar yükselen boğalar sürpriz bir ilişki başlayabilir.
✔️11/15 Ocak arası üstlerinizle ve aile büyükleriyle ilgili krizler olabilir,arkanızdan konuşulan ,önünüze gelebilir,ya da görmezden geldiğiniz önemsemediğiniz işler sorun çıkarabilir.
Ailenizin sağlık sorunları çıkabilir,ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz,ameliyat gibi ertelenmiş konu varsa ,tekrar gündem olur







YÜKSELEN İKİZLER
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili ikizler;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🍀işiniz ve gelirinizle ilgili önemli bir gelişme yaşanabilir.ev emlak konularında sürüncemede olan bir konu tekrar gündeme gelir ve çözümlenir.
🍀eşin ailesi ve geliriyle ilgili bir gelişme olur ,kredi, ödemeler,miras,nafaka gibi başkalarından gelen para kaynakları,dükkan kira vb, sonuçlar elde edeceğiniz adımlar atarsınız, sonuç olumlu.
🍀evli oğlaklar hamilelik ve doğum gibi süreç sonlanır bebek sahibi olabilirsiniz.
🍀internet ve medya ilişkili işler yapmaya karar verebilirsiniz.(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🌸merkür 9. Evinize geçişi yurtdışı , yolculuklar,eğitim,
çocuğunuzun eğitim vb. Konularla haşır neşir olacağınız zamanlar.
🌸araç ,ehliyet,gibi konular için adım atabilirsiniz aşağıda vereceğim tarihler dışında olsun lütfen
Venüs - Mars etkisine gelecek olursak
🌸önce ilk dereceler ilerledikçe diğer derecelerde
bu etkiyi alır ev, emlak ,
kredilerle ilgili şanslı olduğunuz zamanlar .
🌸ilişkisi olmayan ikizler burçları 10 /15 Ocak ve 27/28 Ocak birinden çok fazla etkileyebilirler,yeni bir aşk başlayabilir,evli ikizler libidolaron yüksek olduğu zamanlar.
✔️uranüs va marsın kova stelyumunu yaptığı açı özellikle iletişim ve trafikte dikkat diyorum.12/ 15 Ocak merkürle sert açısı dilin kemiği yok dedirtebilir,kardeş kuzen ,sosyal çevre arkadaşlıklarınıza agresyona dikkat.
✔️bilgisayar,iletişim ağları ve mekanik sorunlar yaşayabilirsiniz.






YÜKSELEN YENGEÇ
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili yengeçler;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🍀ilişki evinizdeki yeniay yeni bir karar ve başlangıç getirecek,ilişkiyi bir adım ileri taşıyabilir,ailesiyle tanışabilirsiniz.ilişkim yok yalnızım diyorsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz bunun iş çevrenizden biri olma ihtimali yüksek.
🍀23 derece sonrası yengeçler çalışma ve ekip arkadaşlarıyla ilgili bir yenilik olur.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🌸eşin ve ailesinin geliriyle ilgili hızlıca gelişmeler olur ilk 20 derece ani harcamalar yapabilirsiniz, borç- alacak,ev ,emlak vb konular için Ocak sonu ve sonrasını bekleyiniz o zaman şartlar daha iyi olacaktır.
Venüs- Mars etkileşimi
🌸Venüs Mars arasındaki bu günlerdeki güzel açı iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olur,yeni iş teklifleri alabilir beklediğiniz yerlerden haberler gelebilir.
✔️12/ 15 Ocak arasına özellikle dikkat edin sevgili yengeçler ,bu günlerde yaşayacağınız olaylar (Uranüs-satürn) yıl boyu yaşayacağınız krizlerin ilk sinyalleri olacaktır.işk 15 derece eş ,eşin ailesi ve maddi konularlarla ilgili çözmeniz gereken sorunları önünüze getirebilir,miras,nafaka,kredi vb, konular
✔️sonraki 15 derece çalışma arkadaşları üst ve yöneticiler eş ve partnerleriyle 12/15 Ocak arası bazı krizler yaşayabilir,ani çıkan tartışmalardan uzak durmalısınız, merkür-Uranüs ve Mars’a sert açısı saman Alevi tartışmalar yaratabilir,iş yerinizde ve ya evinizde teknik sorunlar bir şeyin bozulması vb ,yaşayabilirsiniz









YÜKSELEN ASLAN
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili aslanlar;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸çalışma hayatınızla ilgili beklenen haberler gelir,zam,terfi,iş ve görev değişimi, gibi konular gündemde.
🌸Sizin yada aile bireylerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz,Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz.
🌸iş arkadaşlarınız,veya günlük yaptığınız işle ilgili yeni bir gelişme yaşanır.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀iş hayatınızla ilgili yeni kararlar alıp hızlıca uygulamaya koyacaksınız, ortak iş kurmayı düşünenler için ilerleyen günlerde merkür destek verecektir.
Venüs- Mars geçişi
🌸aşk evinizdeki venüs hızlıca başlayan bir ilişki getirebilir,bu yolculuklarda tanışacağınız,yurtdışı bağlantılı,biri olabilir
🌸 merküründe ilişki evinize ilerlemesiyle özellikle ilişkisi olanlar evlilik kararı alabilirler,bu bazıları için sürpriz bir bebek haberi olabilir.
✔️12/15 Ocak arası mars ve uranüsün kovada stelyuma yaptığı açı ilk 5-6 derece yükselen aslanlar iş hayatı,ilişkileri ve evlilikleriyle ilgili kriz yaşayabilirler bu günler yaşadıklarınıza dikkat edin tüm yıl Uranüs ve Satürn arasında bu açı olacağı için ilk sinyaller bu günlerde gelir.
✔️10 derece ve sonrası aslan burçları yurtdışı,eğitim,teknik konu araç ve gereçler özellikle günlük kullandığımız aletler ilgili sorun bu günlerde yaşayabilirler.iş hayatında ani tepkiler verebilir iş arkadaşlarıyla iletişimsel sorunlar yaşayabilirler.








YÜKSELEN BAŞAK
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili başaklar;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🍀Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme olur,bebek isteyen başaklar süpriz haberler alabilirler.
🍀Sağlık konularında yorulan başaklar güzel haberler alabilirsiniz.23 derece sonrası başaklar bunu aile bireyleriyle ilgili yaşayacaklar.
🍀23 derece sonrası başaklar ev ,emlak taşınma,iş konularında güzel haberler alırlar.
🍀yeniayla beraber yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz,ilişkiniz var ise bir adım ileriye gidebilir.Aşk hayatınızdaki baskılar artık sona eriyor.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🌸iş anlaşmaları ve yeni projelerin ilk sinyalleri gelir merkür kovadayken çalışma evinizde ilerleyen günlerde Ocak sonu Şubat ayı şanslı zamanlar.
Venüs- Mars etkileşimi
🌸ev,arsa,gayri menkul alıp ,satabilirsiniz,yatırımlar ve krediler gündemde olacak.
✔️12/15 Ocak ilk 5-6 derece yurtdışı ,eğitim konularında bazı krizler çıkabilir,yolculuklara dikkat!
✔️sonraki dereceler 1215 Ocak bilmediğiniz yatırımlar içine girmeyiniz, borsa,kumar,şans oyunları,eş ve eşin ailesi kaynaklı para krizleri oluşabilir,süreci sakin atlatın.Borçlar ve ödemeler bir anda sizi sıkıştırabilir konu verdiğim tarih arası geçerli.sonrası ev ve yatırımlar için oldukça uygun.








YÜKSELEN TERAZİ
13 Ocak oğlak yeniayının genel Etkisini okumayı unutmayın sevgili teraziler;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🍀eviniz ve yerleşiminizle ilgili yeni bir süreç başlar taşınabilir ,tadilat ,ev ,eşya, yenileyebilirsiniz
🍀işinizle ilgili iyi gelişmeler yaşanabilir ( zam,terfi,görev değişimi,iş değişimi) ve belkide bu nedenlerle şehir değiştirme yaşanabilir gerçi bu tüm yıl yaşanabilecek bir potansiyel ilk sinyalini burdan vermiş olayım.
🍀bekar teraziler hayatınıza bu günlerde yeni biri girebilir ,ilişki anlamında şanslı günler,28 Ocak artı eksi bir gün çok etkileneceğiniz güçlü biri karşınıza çıkabilir,doğru kişi olacaktır.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🌸10 derece ve sonrası teraziler Merkür sizi önemli kararlar vermeye hazırlıyor bu bazılarına tatsız olabileceği gibi bazılarıda özgürleşmek için yeni kararlar alacaklar.Evlilik ve ilişkilere bu anlamda dikkat,bu tüm yıl için geçerli🤷‍♀️
Venüs- Mars etkisine gelecek olursak
🌸Mars aylardır ilişki evinizdeydi şimdi 8. Eve geçen ilk dereceler geçti bile,diğerleri günler ilerledikçe eş ve eşin ailesi kaynaklı sorunlar çıkarabilir,konu para ve mal mülk paylaşımları olacaktır.
✔️12/15 ocak ve hatta tüm Ocak ayı neler yaşadığınızı gözlemleyin yıl boyu kriz yaşayacağınız konular bu günlerde ilk sinyallerini verecektir,ilk dereceler sizin yada ailenizin ani sağlık sorunları yaşayabilir,diğerleri eş ve partnerleriyle tartışmalara dikkat etmeleri gereken bir süreç,kaza ve yaralanmalara dikkat lütfen









YÜKSELEN AKREP
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili akrepler.
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸işinizle ilgili yeni gelişmeler olur ,bazı eğitimlere katılabilirsiniz.
🌸kardeş,kuzen gibi yakınlarınızla ilgili bir gündem olur,aranızdaki sorunları düzeltmek için adım atarsınız,pluton burada size güç verecek,yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz.
🌸akreplerin iş konuları son zamanlarda zorluydu bu dönem artık geçti gelirinizi artıracak fırsatlar yakalayacaksınız.
🌸Araç konulu bir gündem varsa yeni bir gelişme olur.Aşağıda verdiğim tarihlere dikkat sadece!
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀Merkür yeni iş anlaşmaları getirebilir ,Ocak ayı Şubat ayı şans sizden yana olacak ,iş arayan bir akrepseniz mutlaka bol bol başvurularda bulunun.
Venüs - Mars etkisine gelecek olursak
🍀banka ,kredi,vergi,başkalarında gelecek ödeme ve parasal kaynaklar için harekete geçeceksiniz, açıkcası şansta sizden yana olacak tabi belli bir kaç gün var bu günler aceleyle kararlar almayınız tartişma ve gereksiz harcamalardan kaçının.
🍀ev almak değiştirmek gündeminiz varsa ,bununla ilgili kararlar netleşir.
✔️12/15 Ocak arası dikkat etmeniz gereken konular araç,trafik,kaza riskleri,iş arkadaşlarıyla tartışmalara açık bir kaç gün.





YÜKSELEN YAY
13 Ocak oğlak yeniayının genel Etkisini okumayı unutmayın sevgili yaylar.
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸iş hayatınızla ilgili gelirinizi artıracak yeni bir anlaşma yapabilirsiniz.
🌸ailenizle aranızda parasal bir konu mevzu bahis olabilir.
🌸Evinizle ilgili harcamalar yaparsınız.
🌸gelirinizi artıracak süpriz bir gelişme olabilir
🌸20 derece sonrası yaylar fiziksel görünümleri ve sağlıklarıyla ilgili yeni kararlar alır(diyet ,spor,
herhangi bir estetiksel konu,imaj değişimi vb.)
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀eşin yada sizin gelirinizi etkileyecek fırsatlar önünüze çıkabilir ev,emlak ,taşınma gibi konularla ilgili gelişmeler yaşanır.
🍀varsa çocuklarınızla ilgili harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.
~ Venüs Mars etkisine gelecek olursak~
🍀ikili ilişkilerinizle ilgili güzel günlerden geçiyorsunuz,ilişkiyi bir adım ileri taşıyabilirsiniz.
🍀eş - partnerle aranıza maddi konuların girmesine müsade etmemelisiniz.Bu daha çok 28 Ocak Aslan dolunayı konusu olsada konu mars ve Uranüs olunca siz şimdiden tedbirinizi alın.
✔️12/15 Ocak arası aile bireyleri ,iş arkadaşları kısaca kimseyle tartışmaya girmeyin.beklenmeyen harcama ve masraflar oluşur,( ev ve eşyanızla ilgili teknik bir arıza,ufak kaza ve sakarlıklara dikkat!








YÜKSELEN OĞLAK
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili oğlaklar;
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸görünümüzü ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.Örnek; bu nedenle diyet ,spor vb.
🌸eviniz ve yerleşiminizle ilgili yeni bir gelişme olabilir.
Bu bir iş değişimi gibi bir nedenle olabileceği gibi aile büyüklerinizle ilgilide olabilir.(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀işiniz ve gelirinizle ilgili güzel bir gelişme yaşarsınız.
işe girebilirsiniz,yeni anlaşma ve sözleşmeler yapabilir,güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.
~Venüs ve mars etkisine gelecek olursak~
🍀ilişkilerde önümüzdeki 10 gün çok olumlu etkiler yok Ocak sonuna hatta ciddi kararlarınızı venüs kovaya geçinceye bırakmalısınız.
🍀Eski aşklar gündeme gelebilir.ilişkinin görmediğiniz başka yönlerini görmeye başlayabilirsiniz.
🍀Mars - Uranüs etkileşimi ani başlayıp biten aşklar getirebilir .gördüğünüz gibi sevgili oğlaklar iş hayatı harika gelişmeler varken aşk konuları şubata ertelemenizde fayda var.
✔️12/15 Ocak arası eviniz yada aracınızla ilgili sorunlar çıkabilir,beklenmedik masraflar olabilir,kardeşler veya yakın çevrenizle sert tartışmalara dikkat!






YÜKSELEN KOVA
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili kovalar.
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸Aile büyüklerinizle ilgili bir gelişme yaşarsınız,örnek; sizin yada onların sağlık sorunları,geri planda kalmış konuşulmamış konuların tekrar gündeme gelmesi vb,
🌸Çalışma hayatınızla ilgili bir süreç sona erer,işten ayrılabilir,iş değiştirebilirsiniz
ilk 5-6 dereceler iş başvurularınızı hızlandırın.
(Merkür kova geçişi 30 ocağa kadar)
Devamında gerilemeye başlayacağı için etkisini ayrıca yazacağım !
🍀İlk dereceler bu günlerde yepyeni haberler alırlar Merkür ilerledikçe ilerleyen günlerde tüm kovalar önemli kararlar alma eşiğine gelecekler merkür gerilemesinde bol bol konuşacağız.
Venüs ve Mars etkisine gelecek olursak;
🍀Venüs sosyal çevre veya sosyal ağlar üzerinden yeni bir aşk getirebilir.öncelikle 15 derece ve sonrası kovalar.
✔️12/15 Ocak arası hızlı para giriş ve çıkışları olabilir,ilk 5-6 derece trafik ve iletişim kazalarına dikkat ! Diğer dereceler eviniz veya ailenizle ilgili harcamalara dikkat!







YÜKSELEN BALIK
13 Ocak oğlak yeniayının genel etkisini okumayı unutmayın sevgili balıklar.
Merkür ,mars,ve venüsün burç değiştirmesiyle yükselen burcunuza göre etkisine de yer vereceğim için konu biraz geniş olacak önceliğimiz yeniay .
🌸Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan kırgınlıklara son verecek adımlar atacaksınız.
🌸Araç konulu bir gündem oluşacak (almak ,satmak,
bakımları vb,)
🌸Çocuğunuzla ilgili yeni bir gündem oluşur,bazı balıklar bebek,torun vb, müjdeli haberler alabilir.
🌸Evinize yeni bir teknolojik gereksinimiz olabilir.
🌸işinizle ilgili beklenen haber olumlu yönde gelir.
(Merkür kova geçişi,30 ocağa kadar)devamında
gerilemeye başlayacağı için retro geçişini ayrıca yazacağım.
🍀merkür gizli,arka planda kalmış yada arkanızdan konuşulan konuların gündeme geleceği bir süreç.
🍀Evden çalışan balıklar işinizle ilgili kendinizi geliştirecek bir eğitime başlayabilir,web sayfası yenileme ,tasarım vb, internet konulu işlerinize odaklanırsınız.
(Venüs ve Mars etkisine gelecek olursak)
🍀çalışma hayatınızla ilgili pozitif yönde önemli gelişmeler olur.
🍀Gelirinizi etkileyen bir şey olur örnek kardeş,kuzen gibi yakınlara destek çıkmanız gerekebilir.
🍀bazı balık burçları yakınlarıyla sorunlar yaşayabilir,marsın buradaki uranüsle etkileşimi ani,tepkiler vermenize neden olabilir.
✔️12/15 Ocak arası gereksiz harcamalara yapabilir,
evinizde teknolojik bir eşya bozulabilir,ufak tefek kazalara açık bir kaç gün.



Ümran Efe
 
kova (2).jpg

Oğlak Burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?​

Oğlak Burcunda yeni ay 13 Ocak 2021 Çarşamba günü sabah saatlerinde, 23 derece Oğlak burcunda gerçekleşecek. Yeni aya eşlik edecek olan Plüton gezegeni ise oldukça dikkat çekici…

Gökyüzündeki diğer dikkat çekici etkiler, Kova burcundaki Satürn, Jüpiter, Merkür kavuşumunun Boğa burcundaki Mars – Uranüs ikilisi ile yaptığı sert etkileşim olacak. Yeni ay sırasında Gökyüzünde Oğlak burcu yükseliyor ve gizli kapaklı alanda kalmış aşkın ve paranın gezegeni Venüs Uranüs ile pozitif bir etkileşim yapıyor. Şimdi bunların açıklamasına gelelim;

Oğlak burcu #Satürn yönetiminde bir burçtur ve inşaa etmek, sabır, disiplin, çalışma, üretme ve sistem kurma ile alakalıdır. Oğlak burcunda olacak bir yeni ayda yeni başlangıçları anlatacağından normalde hayatınızda (haritalarda oğlak burcunun bulunduğu alanda) bir yıkılma, eskiyi bırakma ve yeniden birşeyler kurma getirebilecek bir yeni ay ile karşı karşıyayız.

Hikayeyi değiştiren ise Oğlak burcundaki Güneş ve Ay kavuşumuna eşlik edecek olan Plüton; Plüton yıkılıp, yeniden yapılanmakla, eskilerin gitmesi, yerine yenilerin gelmesi ile alakalıdır. Hikayeyi hareketlendiren taraf ise Kova burcundaki Satürn, Jüpiter ve Merkür ile Mars – Uranüs arasındaki etkileşim…

Aslında bu yeni Ay’ın mesajı şöyle, eski düşüncelerini, seni limitleyen kalıpları bırakmazsan yeniyi kuramazsın

Satürn kurmak ile, inşa etmek ile alakalıdır, fakat eğer eskiyi yıkmazsanız üzerine nasıl yeni inşa edebilirsiniz? İnşaat işleri ile en alakalı burç olarak düşünün, eski binalar yıkılmasa idi yerine yenisi yapılabilir miydi? Bu sefer çarpışacak olan ise düşünceler, fikirler ve fikir ayrılıkları. Zaten 2021 yılı bu sefer bilgi savaşlarının ortaya çıkacağı ve fikir ayrılıklarının veya ötekileştirmenin ortaya çıkacağı ama birlik yolunun da bulunmaya çalışılacağı bir dönem olacak.

Konunun içinde yoğun olarak Kova burcu olduğundan önümüzdeki günlerde daha çok toplumsal olaylar, toplumların artık birşeylere eyvallah etmediği bir dönem olacak. Dünyada olan %10’luk bir kitlenin paranın %90’nını elinde tutuması ve geri kalan %90’lik kitlenin paranın %10’u ile idare etmesi, bazı ülkelerde insanlar içecek su ve yemek bulamadığından ölmesi, bazı ülkelerde obezitenin artmış olması sizce normal mi?

Daha insani yaşanacak bir dünya sistemi için yola çıkıldı 2020 ve 2021’de bunun içinde geçiş ve değişimler yılları olacak. Şimdi geri gelelim eli kuvvetli yeni aya, bu yeni ayda eskiyi geride bırakma niyetinde olanlar için oldukça uzun vadeli, kuvvetli ve güzel başlangıçlar söz konusu olabilecek. Tutunmaya çalışanlar için ise bazı bitişler istekleri dışında da olsa yaşanacak, ama güçlü ol ve dik dur yeni ayın teması içinde olduğundan gidenlerin yerine yenisi de gelecek merak etmeyin.

Bir yandan üzerinizde bir baskı, yaşananların üstesinden gelemeyecekmiş hissi oluşabilir ama unutmayın en büyük zorluklar, geçtiğiniz durumlar sizi şu andaki güçlü siz yapan şeylerdir, her zaman herşeyin kolaylaşmasına ve değişimin kolaylıkla olmasına niyet etmek iyi olacaktır.

Bu hafta hızlı ve hareketli olacak, borsa, finans, parasal konular gündemde olacak, hayatta fazla kurallı olduğunuz veya haritanıza göre olamadığınız alanlar ön planda olacak. Ciddiyetle, sabırla, dirayetle yenilenmek, yeniye adım atmak ve yeni başlangıçlara niyet etmek önemli olacak. Özellikle hafta başından itibaren arıza çıkan veya sizi üzen, zorlayan konulara dikkat edin değişim alanı orasıdır.

Devler kurumları ile ilgili konular, hükümetler, politik partilerle ilgili gelişmeler önümüzdeki 2 haftanın öne çıkan konuları arasında, yine bireysel alanda da devlet kurumları ile ilgili konular, bankalar, yatırımlar, hayatımızda temelden değişmesi gereken önemli konular gündemde olacak. Bu yeni ay özellikle Venüs’ün çocukları Terazi ve Boğalar için beklenmedik fırsatlar ve gelişmeler getirebilecek. Elleri kuvvetlenip, güzel fırsatlar elde ederek güzel başlangıçlara adım atabilecekler…Burç bazında bakarsak sizler için daha açıklayıcı olacaktır sanırım ama yükselen göre de takip etmek önemli olacaktır…

Oğlak Burcunda Yeni Ayın burçlara etkileri:


Koç & Yükselen Koç: Bu yeni ay sizin kariyer ve evlilik alanınızda olacak, bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecekken aynı zamanda hep hayayl ettiğiniz parasal konularda ani ve güzel gelişmeler de yaşayabilirsiniz…

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin için sürprizli etkiler içeren bir yeni ay olacak, uzaklardan gelecek haberler, kariyeriniz ile ilgili güzel gelişmeler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili güzel durumlar söz konusu olabilecek…

İkizler & Yükselen İkizler: Beklenmedik bazı haberler, uzaklardan gelecek haberler, önemli bazı kararlar ve özellikle parasal konularda yeni başlangıçlar ortak işler veya miraslarla ilgili konular bu yeni ay ile gündemde olacak.

Yengeç & Yükselen Yengeç: İkili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili durumlar bu yeni ay ile gündeme gelecek ve yeni başlangıçlara açık olacaksınız. Özellikle parasal konularla ilgili güzel gelişmeler ve bazı hayal ettiğiniz şeylerin yolunuza gelmesi söz konusu olabilecek…

Aslan & Yükselen Aslan: İş konularında yeni başlangıçlara işaret eden bu yeni ay aynı zamanda ikili ilişkiler ve evlilik alanında güzel gelişmeler ve haberlere de sizi açıyor. Kariyeriniz ve evliliğiniz ile ilgili konularda sürpriz bazı gelişmeler söz konusu.

Başak & Yükselen Başak: Yükselen Başakların aşk, iş ve uzaklar konuları bu yeni ay ile birlikte tetikleniyor. Yeni ekiplerle çalışmaya başlamak, yeni bir işe başlamak, bu işin ortaklı veya uzaklardan birisi ile olması söz konusu.

Terazi & Yükselen Terazi: Terazi burçları için aile, gayrimenkul ve bir ev kurma ile ilgili konularda başlangıçları getirecek bu yeni ay, aynı zamanda aşk ve para konularında da sürprizli etkileri devreye sokuyor olacak. Hayatınızda hem aşk, hem çocuklar, hem de aile olmakla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz…

Akrep & Yükselen Akrep: İletişim ve sözleşmeler alanında yeni bir kapı açılıyor, bir imza atma konusu önümüzdeki 2 haftalık süreçte gündemde gelebilir. Yine eviniz, aileniz ve ikili ilişkiler konularında da sürpriz bazı gelişmeler olabilr.

Yay & Yükselen Yay: Parasal konular bu yeni ay ile birlikte devrede olacak, bir kapı kapanabilir ama yepyeni ve daha güçlü bir kapı açılacak merak etmeyin. Yeni bir işe başlamak, yeni bir iş kurmak ve maddi anlamda yeni kararlar almak söz konusu. Parasal konularda sürpriz ve güzel gelişmelerde söz konusu…

Oğlak & Yükselen Oğlak: burcunuzda olacak bu yeni ay oldukça kuvvetli ve size daha kolay gelecek bir etki. Hayatınızda önemli kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem. Önemli bir işbirliği, kuvvetli pozisyondaki bir kişiden alınacak destekte bu dönemde mümkün. Yine aşk ve çocuklar konularında da güzel gelişmeler ve sürprizler olabilir.

Kova & Yükselen Kova: Sizin için biraz daha içsel yaşanacak bu yeni ay ile hayatınızda nelerin değişmesi gerektiğini tespit edebilirsiniz. Yeni ay Oğlak burcunda ama önümüzdeki 2 haftanın etkileri daha çok sizin burcunuz üzerinden dönüyor o yüzden gergin etkilere dikkat, iletişimde kopmalar yaşamamaya da dikkat edin.

Balık & Yükselen Balık: Bu hafta sizin için oldukça önemli, önünüze gelecek bilgiler ve gelişmeler size hayalleriniz yolunda adımlar atmak için iyi destekler verecek. Alacağınız haberlere dikkat edin ve kimin söylediğine de tabii… #Oğlak burcunda yeni ay






Güliz Kına
 
kk kdn (6).jpg


13 OCAK OĞLAK YENİ AYI 🌜


♈️ Koç ve yükselen koç: iş hayatında yeni teklifleri getirebilir.

♉️Boğa ve yükselen boğa: eğitim ve akademi alanında yeni gelişmeler getirebilir.

♊️İkizler ve yükselen ikizler: Maddi anlamda yeni kapılar açılabilir.

♋️Yengeç ve yükselen yengeç: Evlilik ve ilişki alanındaki sorunlara çözüm getirebilir.

♌️Aslan ve yükselen Aslan: iş hayatınızda yükseliş olabilir.

♍️Başak ve yükselen Başak: Aşk hayatınızla ilgili süprizler maddi gelirlerinizde artışlar söz konusu.

♎️Terazi ve yükselen terazi: aile ile ilgili sorunlarınıza artık kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

♏️Akrep ve yükselen akrep: yeni bir iş kapısı getirebilir. Eğitim alanlarında başarılar söz konusu.

♐️Yay ve yükselen yay: Maddi anlamda güzel fırsatlar gelebilir. Gelirlerde artış söz konusu.

♑️Oğlak ve yükselen oğlak: kendinizi her konuda daha güçlü bilgili hissedeceksiniz.

♒️Kova ve yükselen kova: Ruhunuza çok iyi gelecek bir yeni ay. Olumsuz her şeyi hayatınızdan çıkartın bu yeni ayda.

♓️Balık ve yükselen balık: çok güzel fırsatlar gelebilir her konuda. Sonuçlar olumlu olacak.










Çağla yüksel
 
❤️13 Ocak’ta bir yeni ay var ve bu yeni ayın içerisinde bir ben yokum:KK66: ne yok diye sorsanız pek de dahil olmayan bir gezegen kalmamış gibi görünüyor

❤️Benim de yemekte bir tuzum olsun demiş bütün gezegenler; beklenmedik olaylar var beklenmedik çatışmalar var, gerginlikler var tıkanmalar var, süprizlerle var.

❤️Her yükselen için konusu farklı olacak ama bu haftayı birazcık sakin geçirmeye özellikle agresif davranışlardan uzak durmaya ve olayları büyütmemeye gayret etmenizi tavsiye ederim

❤️Hadi yükselenlere göre kısacık gündemden bahsedelim.


tumblr_45ed2c205f0489797faa7ff0d26edfd0_e60a97b2_1280.jpg


❤️ Yükselen koçlar; kariyer evinizde bir yeni ay var, bir plutonyen bir yeni ay, yeni bir işe başlamak yeni bir görev almak, iş görüşmeleri yapmak mümkün ve bu görüşmeler şu an mevcutdaki bütün dengeleri değiştirecek dönüştürecek gibi görünüyor. bu parayla ilgili beklenmedik güzel sürprizler olabilir fakat istediğiniz hızda gerçekleşmeyebilir sadece ve çevrenizdeki insanların desteğini pek anlamayabilirsiniz

❤️Yükselen Boğalar akademik kariyer yapan yükselen Boğalar, yurtdışındaki planları olan yükselen Boğalar bu hafta bunlarla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olacak gibi görünüyor ve bu değişim ve dönüşüm bir daha eskisiyle dönmeyecek şekilde hayatınızı değiştirecek gibi görünüyor. Aynı zamanda bu hafta birinci evinizde Uranüsle Mars’ın kavuşuyor olması be Satürn karesi, hayatınızın geneline yansıyan çok da beklenmedik gelişmelerin olabileceğini, kariyerle ilgili bazı gerginliklerin çıkabileceğini ve bunun sizi biraz yorabilirceğini gösteriyor

❤️ Yükselen ikizler; sizin için oldukça yorucu bir hafta olacak gibi görünüyor yükselen ikizler. hayatınızda dönüşümün zamanı, sizi dönüştürecek gelişmelere hazır olun. bu hafta para ile ilgilide bazı gelişmeler olabilir, bu değişim sizi birazcık zorlayacak gibi görünüyor. olabildiği kadar kendinize zaman ayırmaya dikkat edin

❤️ Yükselen Yengeçler ilişkiler evinizde bir yeni ay var yükselen Yengeçler bazıları yeni ilişkiler adım atacak bazılarınız ilişkileri ilgili kararlar verecek ve bu kararları hayata geçirecek ve bu kararlar geri dönmemek üzere atılmış olan kararlar olacak. Çevrenizde beklenmedik süprizler beklenmedik gelişmeler olabilir bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz parasal anlamda sizi sıkıştıracak bir hafta olabilir

❤️ Yükselen aslanlar: yeniay çokça yeni iş ve yeni görev getirecekmiş gibi görünüyor size aynı zamanda Plüton’un da bu yeni ay sırasında orada olması bu yeni işlerin size güç kazandırabilirceğini ama bir dönüşümde getirdiğini söyleyebilirim. aynı anda gökyüzündeki Uranüs mars kavuşumu ve onların Satürn’e kare yapması beklenmedik bazı olayların olabileceğini süprizlere açık olmanız gerektiğini ama saturn nedeni ile istediğiniz hızda olmayacağını bu nedenle gerilmemeniz gerektiğini söylüyor. Sağlığa dikkat ,sakin!

❤️ Yükselen başaklar; aşk evinizde bir yeni ay var, aşka bakış açınızın değişebileceğini söylüyor pluto kavuşumuyla aşka biraz dönüşüm yaşayacağınızı gösteriyor. Bu aşk öncesi ve sonrası siz aynı kalmayabilirsiniz.aynı zamanda da çocukları olanlar çocukları ile ilgili planlar da yeni değişiklikler ve yeni kararlar alabilirler. iş yeriyle ilgili özellikle yurtdışı ile ilgili işleri olanlar yada akademik kariyer yapanlar hem süpriz gelişmelere açık olsun beklenmedik hem de bunun getireceği yoğunluğa hazır olsun derim ben

❤️ Yükselen teraziler; yeni ev almak ev değiştirmek yada evle ilgili değişim kararı vermek mümkün ve bunun geri dönmemek üzere yapılacağını söyleyebilirim. aynı zamanda Miras kredi ve pirim konularıyla ilgili beklenmedik haberler gelebilir ama bu haberlerin gelişi sizi birazcık zorlayacak gibi görünüyor, tıkanmalara olabilir

❤️ Yükselen akrepler; yeni ilişkiler kurmak, yeni eğitimler almak, araba almak gibi konularla ilgili bu hafta adım atacak gibi görünüyorsunuz. Yeni seyahat planları yapılabilir. ilişkiler, ortaklıklar konusunda da beklenmedik gelişmeler olabilir bu hafta süpriz sonlu, bu ailenizden pek destek alamayacağınız yada oradaki sıkıntılar ile uğraşmanızı gerektirecek bir hafta olabilir

❤️ Yükselen yaylar; yeni para kaynakları bulacaksınız ve bunlar baya sizi güçlendirecek şeyler olacakmış gibi görünüyor. sadece işle ilgili beklenmedik zorlanmalar tıkanmalar beklenmedik süprizler olabilir bu hafta yoğun akıcı geçecek buna hazır olun

❤️Yükselen Oğlaklar; hayatınızla ilgili dönüşümü başlatma zamanı, bazı önemli kararlar verecek gibi görünüyorsunuz ve bu hayatın her alanı ile ilgili olabilir. Aşk konusunda bol miktarda süpriz de var. aşkla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir ya da çocuklarla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir, parasal olarak zorlayabilir bu hafta sizi buna hazır olun

❤️ Yükselen kovalar;Bu yeni ay sizin bilinçaltınızda bir sürü şeyi fark etmenizi sağlayacak, en zorlanacak burçlardan olabilirsiniz . bu değişimler dönüşümler sizi bir daha aynı olmayacak şekilde değiştirecek gibi gözüküyor. aile ile ilgili beklenmedik süpriz gelişmeler var ama bu sizin normal hayatınızda zorlanmalara sıkıntılara meydan verecekmiş gibi görünüyor, bu haftayı olabildiği kadar dikkatli ve sakin geçirmeye kendinize ayıracak zaman yaratmaya dikkat edin

❤️ Yükselen balıklar; sosyal çevrenizi değiştiriyorsunuz, yeni ortamlar yeni insanlar yeni gruplara dahil oluyorsunuz. ama bu yakın çevrenizdeki insanlardan beklenmedik tepkiler almanıza bazen sizi zorlayacak tepkiler göstermelerine sebep olabilir. Seyahat planı olan yükselen balıklar varsa olabilecek bütün engelleri göz önüne almanız lazım, çünkü istediğiniz kadar verimli geçmeyebilir ya da bazı SORUNLAR çıkabilir





Gülser Çelik
 
💫Oğlak Burcu Yeniayı; saf gerçekle baş edebilir misin?
.
📍Güçlü bir başlangıç yapmak için artık at gözlüklerini çıkarıyoruz. Durumun ciddiyetini kavradıktan sonra harekete geçme cesaretini gösterenler büyük başarılar elde edecek.
.
❗️Somut adımlar atmak için daha iyi bir zaman olamaz. Değerlendirmekte fayda var





Hale Şahin
 

13 Ocak Oğlak Burcunda Yeni ay​

Nasıl hissediyorsun? Geçen yıl kendin hakkında ne öğrendin? Ne kazandın ve bıraktın?

Kutlama hayranı olsanız da olmasanız da belki de yeni yılda sevdiklerinizle bir araya gelememişsinizdir…

Ne istersen söyle, ama temiz bir sayfa armağanından daha büyük bir şey yoktur.

Ve tarihin en dönüştürücü ve felaket yıllarından birine veda ettikten sonra, 2021 yılında işler tüm hızıyla ilerliyor.

Doğrusu, mükemmel diye bir şey yoktur ve her yıl kendine özgü iniş çıkışlar getirir, Satürn ile Jüpiter’in sıfır derece Kova burcunda nadiren yeniden birleştiği bir çağa toplu olarak adım attık.

Oğlak burcundaki yeni ay, hayatımızın en büyük amacını geliştirmemize izin veren bir temel oluşturmamız için ihtiyacımız olanları sunuyor bizlere, Güneş ve ay 23 derece Oğlak burcunda buluşacak bu derece hem onurun hem de dürüstlüğün değerini vurgulayarak sabrı ve disiplini teşvik ediyor.

Ölüm, güç, dönüşüm, yenilenme ve yüzeyin altında saklı olan her şey gezegeni olan Plüton bu yeni ayda baş rolde; sezgilerinizi dinlerseniz, Güneş-Ay-Plüton kombinasyonu; özellikle yaşam yolculuğunuz için uzun vadeli hedefleriniz ve niyetleriniz söz konusu olduğunda muazzam bir içgörü ile destekler sizleri.

Püton gölgesi, ölüm ve yeniden doğuş döngüsünün bir yansımasıdır; Aslında 12 Ocak 2020’yi düşünerek başlayabilirsiniz ve buna inansanız da inanmasanız da, şimdiden kendi küllerinizden doğmaya başlıyorsunuz.


Modası geçmiş inanç sistemlerini, yapılarını, hiyerarşilerini aşmaktan başka seçenek verilmedi bizlere, güçlerini kötüye kullanmaya devam eden liderlerden bahsetmeye bile gerek yok.

Hem kişisel hem de makro düzeyde bir zamanlar amacınızı bastıran temeller artık size bağlı değil.

Yeni ay Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşuyor, yeni bir tür liderlik, sistem ve yapının başlangıcını işaret ediyor.

Bu yeniay ile Yine ülkemizde Kadın cinayetlerini konuşacağız, altının giderek değer kaybetmesi söz konusu olabilir.






Sezen Tatlı
 
oğlak yeniay (2).jpg

Oğlak Burcunda Yeniay IYeni Düzene Doğru​

13 Ocak 2021 saat 08:00’de gökyüzünde Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşiyor.Oğlak Zodyağın 10.burcu olan öncü grupta ywr alır.İş hayatımızı kariyerimizi,patron ,müdür,devlet erkanı,kemikleşmiş yapıları aile de büyüklüklerimizle ilgili ilişkileri anlatır.An haritasına baktığımız da Güneş ve Ayın Pluton gezegeni ile kavuşum yaptığını görmekteyiz.Pluton gezegeni Astrolojide yıkıp yaratarak yeniden yapılandıran kadersel olayları,deprem ,doğal afetleri,suikastleri ,dönüşümü anlatır.Yeniay’ın Ay menzili Belde
ticarette alış verişleri anlatır ,olumsuz olarak ifade edilir.Ayın 28’ine kadar ve sonrasında yeni bir şeylere başlamak için pek uygun olmadığını bize göstermekte.Sabian Sembolü “Savaştaki cesaret için iki ödül” Sabit Yıldız kavuşumu Peacock kibir ve gösteriş gölge tarafı ,olumlu etkisi uzun bir yaşamı daha çok 40 sonrasında gelen ünü anlatır.Venüs ,Satürn karakterindedir.Aynı zamanda savaş.işaretcisi ,ırkçılık ile ilgili konular,yangınlar,hava saldıralarını,uçak kazalarını savaşları anlatan Delta Aquila da kavuşumda olan Yeniay,ilerleyen günler de global olarak şahitlik edeceğimiz bir takım olaylara dair şimdiden bizi uyarmakta

Ülke olarak Oğlak Yeniayı ,müttefik olduğumuz ülkelerle ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına özellikle ticari anlaşma ve dış ticaret ilişkilerimiz de kısıtlanmalar yaşayarak sözleşmelerin fesh edilmesi ,sonuç olarak ekonomik bir takım kısıtlanmaları yaşayabiliriz.İçerde ise ,siyasi muhalif partilerin öne çıkması ,üniversite gençleri ve kadınlarla ilgili konuların gündeme gelmesi ,aynı zamanda deprem ve yangın risklerini İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde kalan ara bölüm olan Erzincan,Osmaniye Hatay ve civarlarında görülebilir.
Yeniaylar yeni başlangıçları ifade ederken gökyüzü bize kaderi bir süreci yaşatacak. Eskiye veda etmek için Yeniyi kabul ederek ilerlemeli ve ,değişimi sevgiyle kabul ederek ilerlemeliyiz.

Özellikle önümüzdeki bir aylık süreçte global ve bireysel olarak şahit olacaklarımıza bizi hazırlayan bir Yeniay kendi payımıza düşeni fark ederek Oğlak temasını çalıştıranın kazanacağı zamanlar.Bilinçli olarak tutumlu olmayı ,istikrarı alışkanlık haline getirmek,disiplinli bir şekilde çalışarak gayretle sabrederek ilerlemeliyiz.Covidle ilgili bilgi ise riskin halen devam edeceğini ,izole olmaya devam etmemiz gerektiğini üzülerek yazıyorum


oğlak yeniay (1).jpg

Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay’ın burçlara etkisine bakarsak


Koç
Sevgili Koçlar kariyer evinizde gerçekleşen Yeniay size radikal başlangıçları yapmanıza vesile olucak,zorlandığınız konularda aslında güçlendiğinizin farkına vararak ilerlemelisiniz.Siz doğuştan savaşcısınız bu yüzden sakin kalarak hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar için strateji ve planlar yaparak adımlarınızı atmalısınız.Bu dönemde işle ilgili destek dostlarınızdan gelebilir.Aşk hayatınıza bakarsak yeni bir proje ile birlikte yeni kimselerle tanışıp hoşlanabilirsiniz, kalbi boş olanlara iyi gelecek bir aşk ilişkisi ayın sonuna doğru gerçekleşebilir.


Boğa
Sevgili Boğalar .size dost olan Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay sosyal medya,uluslararası konular yüksek eğitim ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.İlerleyen süreçte iş ortamlarınız ve ilişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Değişimlere hazırlanın.


İkizler
Sevgili İkizler ödeme ve ortak gelirler elde ettiğiniz alandaki Yeniay sizlere radikal değişiklikler kredi almak borçlanmakla ilgili konularda başvuru yapabilirsiniz.Günlük akışınız,çalışma ortamınızla ilgili değişikler ,uluslararası konularla ilgili değişimler sizi şaşırtabilir.Değişken yapınız sayesinde yeniliklere en çok adapte olucaksınız.



Yengeç
Sevgili Yengeçler ilişki ve ortaklıklar alanınızla ilgili değişimleri başlatacak adımlar atıyorsunuz,azim sizin ruhunuzda var olduğu için ilerleyen günlerde başarıyı elde edebilirsiniz.Yapacağınız iş birliklerinden çok kazançlı çıkabilirsiniz.


Aslan
Sevgili Aslanlar,sağlık alanınız,çalışma ortamınız günlük akışınızla ilgili atacağınız adımlar sizi zorlayabilir.İlişki ve ortaklıklarınızla ilgili sıkıntılar başlayabilir,ortaklıklar eşle ilgili sorunlar büyüyebilir.Ayın sonunda kendi burcunuzda gerçekleşecek Dolunay bütün olayları netleştirecek.


Başak
Sevgili Başaklar size dost olan Oğlak burcundaki Yeniay ,aşk,çocuk hobi konularıyla güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.Yakın çevreniz kardeşlerle ilgili konular işlerinizle ilgili bir takım olaylar günlük akışınızı olumsuz olarak etkileyebilir


Terazi
Sevgili Teraziler,4.evinizde grerçekleşen Yeniay ev,taşınma yerleşme ,aile büyükleri ile ilgili pürüzleri verebilir.Aşk hayatınızsa olan gerilimler cinsel hayatınızı etkileyebilir.Çocuklarla ilgili konular Ayın sonuna kadar partneriniza empati yaparak yaklaşmanızda fayda var.Aslam Dolunayında sevinen taraf siz olabilirsiniz


Akrep
Sevgili Akrepler size dost olan Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay yakın çevreniz,kardeşler .işinizle ilgili güzel adımlar atmanıza vesile olurken ,sabiteliğiniz yaşanan olaylar neticesinde kırılabilir.Özellikle evle aile büyüklerinizle ilgili konulardan ötürü ayın sonuna doğru sıkılabilirsiniz.


Yay
Merhaba Sevgili Yay’lar para evinizde gerçekleşen Yeniay hayatınızla ilgili radikal gelişmeleri de beraberinde getirecek.Bu aralar yapacağınız bir iş başvurusu ,ya da işten ayrılmanız size maddi ve manevi anlamda dönüşümü sağlamakta işiniz veya kendi yakın çevrenizle ilgili olumsuz konular günlük rutininizi size değiştirtebilir ayın 28 ine kadae zorlanabilirsiniz ancak Aslan Dolunayı sizin için daha sevindirici diyebilirim.
Güzel bir Yeniay dilerim



Oğlak
Kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay size yeni başlangıçları ev,evlilik kariyerle ilgili değişimleri getirmekte her ne yaşanacaksa hayrımıza olacağından,doğuştan sahip olduğunuz istikrar size yeni dönemde güzel sonuçlar getirecektir.Maddi ve manevi anlamda aşktan veya çocuklardan yana sınanacağınız bir dönem


Kova
Sevgili Kovalar sizi gerecek olan olaylarla karşılaşabilirsiniz.Bu dönem gizli düşmanlarınız olabilir deneyimleyeceklerinizle farkındalığınızın artacağı dönüşüm yaşayacağınız akabinde gündelik akışınızın değişebileceği bir süreç yaşayabilirsiniz.İş ve ev konularınız aile büyüklerinizle ilgileneceğiniz bir dönem.Atın sonuna doğru daha rahatlayacağınız bir süreç gerçekleşecek bilginize.


Balık
Sevgili Balıklar arzular ve hayaller, sosyal çevre alanında gerçekleşen Yeniay size hayatınzla ilgili ummadığınız başarı ve mutluluğu verebilir.Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem.Yalnız uzaklarla ilgili konular eğitim ,sosyal medya uluslarası konularla ilgili bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz .







Arzum Koyuncu
 
oğlak yeniay (4).jpg

OĞLAK YENİAYI 13 OCAK 2021 KRİZLERİ DÖNÜŞTÜRME ZAMANI.​


YENİAY 08:00 23 DERECE OĞLAK BURCUNDA GERÇEKLEŞİYOR.

DOĞUM SANCISI GİBİ BİR YENİAY DOĞUYOR:
Plüton’la kavuşan bu yeniay kriz yönetimi yapmayı zorunlu kılacak çünkü oldukça zor açılar altında gerçekleşiyor. Mars/ Satürn, Jüpiter/ Uranüs, Satürn /Uranüs ve Merkür/ Uranüs kareleri ile bir yeniay doğuyor. Sabit burçlardaki bunca kare kalıplarımızın değişmez kabul ettiğimiz veya çok uzun zamandır sürdürdüğümüz yaşam biçiminin değişmek üzere olduğuna işaret ediyor. Öyle yaptım oldu diyerek değişmek veya değiştirmek elbette kolay gelmeyecek. Karmaşa, akıl karışıklığı, kısıtlama, gerginlik ve ani değişimler anlamına gelecek bu açılar bize derine yerleşmiş bir takım problemlerin ele alınması gerekeceğini ve çözümün uzun bir süreye yayılacağına işaret etmekte. Hepimiz hayatımızın bir alanında değişmek ve yenilenmek isteyeceğiz, hem de geçmişten gelen kalıplarımızı değiştirmek için yeni yollar geliştirmeye çalışacağız. Yeni ile eski arasında değerlendirme yapmak ve hayatımızın genel akışında bizi yeni yollar denemeye mecbur bırakan bu değişimlerin altından kalmak için yeni yaşam taktikleri geliştirmek zorunda hissedeceğiz.

İlişkiler alanında geliştirdiğimiz kompleks ilişki kalıplarının farkına varacağız. Belki bu gerçeklikten bir adım geriye çekilip iyi bir içe dönüş yaparak kendimizi değerlendireceğiz. Kendimizi korumak, savunmak ve hayatımızda artık bize hizmet etmeyen eskimiş faydası kalmamış kalıpları temizlemek ve elemek için çaba sarf edeceğiz. Kendimizi belki çok kullandırdık, belki şu bu sebeplerden ötürü bırakamadığımız kişileri veya ilişkileri gereğinden fazla içimizde besledik sürdürdük ama artık ruhumuza benliğimize ve amacımıza hizmet etmediğini gördük. Demek ki bırakma zamanı gelmiş!! Bırakmak elemek ve dönüşmek bu yeniayın bence ana temasıdır.

Bu değişim öyle hemen olmayacak zaman alacak. Bu yıl 3 kere gerçekleşecek Satürn/ Uranüs kareleri sayesinde yıl boyunca bu temalarla uğraşıyor olacağız. Bu değişimler belki acıtacak, zihnimizde gürültü yapacak, kalbimizi ağrıtacak, belki bırakmayı sırtını dönmeyi ve istemesek te artık içimizde taşımak istemediğimiz için bu problemlerden yürüyüp uzaklaşmaya yol açacak.

Bu yeniayla birlikte hayatımızın günlük temposunun hızlanmaya başlayacağını göreceğiz. Deney yapmaya, daha üst bir farkındalığa geçmek adına hayatımızın yeni amacını, yeni trendini keşfetmeye yöneleceğiz. Bizim dışımızda gelişen değişimler de diğer yandan hayatımızın düzenini yeniden programlamaya sebep olacak. Bu yeniayın taşıdığı zorlu açılar başta hepimize can sıkıcı ve ağır gelse de, bizi ileri götürecek, bizi daha kendimizle barışık bir yaşam tarzına doğru taşımak üzere değişime yönlendirecek.

Gündemde olan sosyal medya kısıtlamaları, Whatsapp gibi uygulamaların ne kadar hayatımızda yer aldığı, yeni programlara geçmeyi düşünmek vb derken iletişim dijital ve sanal dünya hayatımızın aslında nasıl içinde ve ayrılmaz bir parçası bunu görmek ve kendimizi bu çerçevede değerlendirmek gerekecek. Kolektif bilinç içerisinde bu değişim rüzgarları hissedilmeye başlayacak ve bir çoğumuz aşina olduğumuz alıştığımız kalıplaştırdığımız bir çok toplumsal veya sosyolojik olgunun değişime uğrayacağını göreceğiz. Özgürlükler, haklar ve hümanizm bildiğiniz gibi birer Kova temasıdır ve Satürn gibi yerleşik düzeni ve otorite figürlerini anlatan bir gezegen tarafından kare açılar altında olması sebebiyle artık düzen değişmek zorunda. İletişim haberleşme eğitimler teknolojiler Uranüs ve Kova sembolikleri bu yıl bizi uğraştıracak konuların başında geliyor.

HAYATINIZDA KİME- NEYE- NE KADAR -YER VE ÖNEM VERİYORSUNUZ VE BU NE KADAR SİZİ MUTLU EDİYOR. KİME - NE KADAR İHTİYACINIZ VAR VEYA YOK. Tüm bunları düşünme ve karar verme zamanı geldi, buna dayanarak yeni başlangıçlarınızı yapmanın zamanıdır.

YENİAY OKÇU TAKIM YILDIZININ YAKININDA YAY TAKIM YILDIZININ AYAK UCUNDA 23 DERECE OĞLAĞA PARALEL GERÇEKLEŞİYOR. IOTA İLE TAVUSKUŞU ADI VERİLEN İKİ YILDIZ İLE KAVUŞUMDA.


Bu yıldızlar kendini ortaya koymayı ün ve isim kazanmak için çaba göstermeyi sembolize ediyor. Şov yapmayı, dikkatleri üzerine çekmeyi anlatıyor. Amma illa dikkat çeken kişinin sağlam karakterli ve onurlu olması beklenmemeli. Kişi mirasını adını şanını onurunu iki paralık edecek aptalca gösterilere girebilir sözler sarf edebilir ve kendi dürüstlüğünden feragat edebilir. Bu bakımdan bu yeniayda her şeyden evvel kendimize saygımızı koruyalım ve dürüstlüğümüzden vazgeçmeyelim. Sonunda kaybedecek biz olabiliriz.
Diğer yandan, 23 derece Oğlağın ay menziline baktığımda; Saad Al Bula yıldızı var. Doktorlar, askerler ve politikacıları öne çıkaran bir menzil ve onların sözü geçmeye başlayacak demektir. Politik liderlerin bir avcı gibi davranmaya yeltendiğini göstermektedir.

oğlak yeniay (5).jpg

BURÇLARA GÖRE YENİ AY KISA KISA

KOÇ:
Bu yeniay zamanında iş ve kariyer konuları, aile ve ebeveynlik konuları sizler için ön planda olacak. İşle ve kariyer hedefleri ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzere adım yapabilirsiniz. Bu dönemde Venüs’ün de kariyer alanınızda yer alması nedeniyle, yaratıcı yanınız, iletişim kabiliyetiniz ve yetenekleriniz artacak ve hedeflerinizi planlarken size güç kazandıracak. Çevrenizde daha saygın ve görünür olmak için fırsatınız var ve bunu ciddi ve profesyonelce işlerinize kanalize olarak yapabilirsiniz. Toplum önünde çok daha fazla görünür olmaya başlayacak ve dikkat çekici olacaksınız. Arkadaşlarla veya sosyal çevrenizle daha fazla projeye imza atmak, onların desteği ile yeni idealler ve ilkelerle yola koyulmaya hazır olacağınız oldukça sosyal ve iş birliği ile büyüyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

BOĞA: Bu yeniay zamanında fikirler düşünceler hayata bakış açınız ile ilgili daha kendinizi somut biçimde ifade etmek için şansınız olacak. Eğitimler, mesleki eğitimler veya kişisel gelişim konuları sizin için ön plana çıkacak ve bilginizi nasıl kullandığınız veya aktardığınız mesleki olarak size yeni açılımlar getirecek. Satış pazarlama reklam promosyon basın yayın ev baskılı işler kitaplar dergiler gazeteler ve üniversiteler gibi alanlarda işleriniz varsa rast gidecektir, zira burada aynı zamanda Venüs gezegeni de sizin yanınızda. Hukuki süreçler resmi işler yurt dışı veya uzaklarla bağlantılar gibi girişimleriniz size fırsatlar getirebilir. Bakış açınızı veya hayat amacınızı değişime uğratacak gelişmeler yer alabilir.

İKİZLER: Bu Yeniay sizlerin kredileri borçları yatırımları maddi kaynakları yönetmeyi sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Tazminat, miras, Bonus, vergiler ve sigortalar gibi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönem içerisinde birikimlerinizi ve yatırımlarınızı daha akıllıca değerlendirerek bütçenizi dengelemek korumak ve geliştirmek için adım atabilirsiniz. aile ile kurduğunuz para paylaşımı ilişkisinde daha ciddi sorumlu akılcı davranmak isteyebilirsiniz. işten gelen kazançlarınızı biriktirmek yatırım yapma büyütmek için kendi kararlarınızı vermek isteyebilirsiniz. iş kurmak isteyen iş ortaklıkları yapmak isteyen ticari alanda faaliyet göstermek isteyen sevgili ikizler içinde bu yeni ay önemli bir başlangıç zamanı olabilir. Venüs’ ünde burada yer alması sebebiyle ilişkilerde daha fazla tensellik ön plana çıkabilir. Bu dönemde artık bir ilişkiden Ne istediğinizi daha gerçekçi bir şekilde fark etmiş ve kendinizi de düşünmeye ve önemsemeye karar vermiş olabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu yeni ay sizlerin evlilik iş ortaklıkları kariyer hedefleri alanınızda gerçekleşiyor. Venüs’ün de halihazırda burada yer alması sebebiyle hem ilişkilerde hem evlilik ve iş ortaklıklarında yeni başlangıçlar yapmak üzere karar almanız mümkün. iş ve kariyer hedeflerinize yönelik daha ciddi ilerlemek çalışma ve iş ortaklıkları yapmak adına adım atabilirsiniz. Eşinizin sorumluluğunu yüklenmek eline sağlığına bakmak veya birlikte ailenizin sorumluluğunu paylaşmak üzere daha ciddi rasyonel akılcı kararlar alabilirsiniz. bir yandan da hem ilişkilerde hem iş ortaklıklarında hem de kariyer hedeflerinize belli başlı kalıplarının değiştiğine şahit olabilirsiniz. Hepimiz birer değişim süreci içerisindeyiz bu değişiklikleri adapte olmak adına yeni planlar yapıp hayatınızda nelerin işe yaramadığını görüp bu parçaları eleyip yaşamınızı sadeleştirerek daha somut adımlarla geleceğe gidebileceğinizi göreceksiniz.

ASLAN: Bu yeni ay sizlerin iş çalışma günlük hayat ve sağlık alanında gerçekleşiyor. Bu dönemde iş ve kariyer konularında daha akılcı ve belirli adımlar atmak üzere daha ciddisiniz ve kararlısınız. İş hayatınızı bir sonraki evreye veya seviyeye taşımak için bu yeniay size karar aldıracak ve harekete geçmenize yardımcı olacaktır. İş yapma biçiminizi ve işe aktardığınız yeteneklerinizi daha net objektif ve profesyonel bir iradeyle hayata geçirebilirsiniz. İş değiştirmek veya iş aramak isteyenler bu yeniay enerjisi ile düzen değiştirebilirler. İş kurmak isteyenler de bu yeniay ertesi ay sonundan önce harekete geçebilir. Sağlığınızı daha ciddiyetle ele almak gerekebilir. İskelet yapısı dişler ve cilt ile ilgili bakım yaptırabilir beden sağlığınızı ve estetik konuları ele alabilirsiniz.

BAŞAK: Bu yeniay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkiler alanında bu dönemde yeni kararlar alma ve başlangıçlar yapma fırsatınız olacak. Eskiden getirdiğiniz ilişki kalıplarınızı sorguladığınız ve size artık faydası olmadığını düşündüğünüz tutum ve davranışların muhasebesini yapabilirsiniz. Bu dönemde ilişkiler zorlanabilir veya sizin için daha ciddi ve somut bir tutum ile hareket etme mecburiyeti ortaya çıkabilir. Çocuklarla ilişkiler görev ve sorumluluk odaklı olacaktır. Onların da daha mutlu ve tatmin hissetmeleri için inisiyatif alabilirsiniz. Yaratıcı yanınızı harekete geçirecek çalışmalara yönelebilirsiniz ve hobilerden iş yapan para kazanan Başakları da bu dönemde destekleyecek yeni fırsatlar oluşabilir.

TERAZİ: Bu yeniay sizlerin ev yaşamı alanınızda gerçekleşiyor. Ev kurmak, aile olmak, ev almak satmak, yerleşim değiştirmek tamirat tadilat ve evi daha konforlu hale getirmek ve ailenizle kurduğunuz ilişkiyi ele almak sizin için önemli olacak. İş ve kariyer konularına dair fikirlerinizi daha yaratıcı bir biçimde hayata geçirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yatırımlar ve gelişmek istediğiniz alanlar varsa bu konulara adım atmak ve finansal durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. Borçları ödemek krediler almak ve sizi daha mutlu edecek bir ev ve iş düzenine geçmek isteyeceksiniz. Bekar Teraziler ise daha ciddi ve sorumlulukları taşıdıkları bir ilişkiye başlamak adına düşünebilir veya adım atabilirler.

AKREP: Bu yeniay sizlerin eğitimler kurslar satış pazarlama web siteleri ve yakın çevre ilişkileri alanında gerçekleşiyor. Yeni fikirler, eğitime veya bilgi paylaşımına farklı bir bakış açısı getirmek. Daha ciddi ve sorumlu olmak için planlar yapacaksınız. Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkilerde pragmatik pratik ne istediğini bilen ve aileye daha fazla sınırlarınızı çizen bir tutumla yaklaşabilirsiniz. Ev taşımak yer değiştirmek nerede yaşamak istediğinize karar vermek de söz konusu olabilir. İlişkilerinizi daha yakın temasla sürdürmek isterken bir yandan da sınırlarınızı belirlemek ve neyi ne kadar sorumluluk olarak almak istediğinizi daha net görebileceksiniz. İletişimde profesyonel uzmanlığınızı yansıtan ve ciddiye alınan bir tarz ile güçleneceksiniz. Form doldurmak, baş vuru yapmak, sözleşme imzalamak veya önemli konuşmalar yapmak için uygun bir zamandasınız.

YAY: Bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. Para gezegeni Venüs te bu alanda transitini sürdürdüğü için para konularında gelişime açık bir dönemdesiniz Kazançlarla ilgili daha fazla gelir elde etmek veya kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek adına birikim yapmak yatırım yapmak ve paraya çevrilebilir yeteneklerinizi geliştirmek üzere yeni planlar yapabilirsiniz. Bütçenizi iyi yapmak gereksiz harcamaları kısmak ve maddi konularda daha gerçekçi olmak için adım atacaksınız. Arkadaşlık alanınızdan veya sosyal çevrenizden sürpriz gelişen gelecek projeleri ortaya çıkabilir ve bu konuda plan yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Sözün kısası daha profesyonel ve akılcı davranacağınız ve bu tutumun meyvelerini yıl içinde almaya devam edeceğiniz bir dönemdesiniz. 5 duyunuzu çalıştıracak size daha fazla zevk veya keyif verecek konulara odaklanmak ve mutlu ve değerli hissetmek için kendinize yatırım yapabilirsiniz. Bu dönemde çevresel faktörlerinizi iyi değerlendirmeli ve işinize yaramayan artık size hizmet etmeyen koşulları değiştirmek için adım atmaya başlamalısınız.

OĞLAK: Bu yeniay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Sevgili Oğlaklar hayat yolunuzda yeni planlarla ve hedeflerle ilerlemek üzere harekete geçeceğiniz bir döneme giriş yapmaktasınız. İş kariyer ve ilişkiler alanında olgun akılcı ve gerçekçi kararlar alabileceksiniz. Kendinize önem vermek ve kendinize yatırım yapmak isteyeceğiniz bir zamandasınız. aİlişkiler alanınızda ayrıca Venüs gezegeni de ay sonuna kadar yer alacağı için, sosyal hayatınızdan özel hayatınıza kadar ilişkileri başarı ile yürütmek elinizde. Bazılarına sınırlarınızı çizeceksiniz, bazı kişilere yol gösterecek ve uzmanlığınızdan yararlanmalarını sağlayacaksınız, iş ilişkilerinde başarı yakalamamak mümkün değil. Zira Satürn; burcunuzun yönetici gezegeni olarak artık maddi kaynaklar alanınızda ve sizi yeni iş fikirleri, kaynak yaratımı ve kariyer hayatınıza destek olacak yeniliklerle desteklemeye devam edecek. Yorucu ama bir o kadar da büyüyeceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Üzerinizde ilişki ve iş yükleri olacak ve tüm bunları başarı ile götürmek adına çaba sarf edeceksiniz. Doğru planlama ve gerçekçi bakış açısı ile başaramayacağınız bir şey olmayacaktır. İş ortaklıkları, partneriniz ve sosyal ilişkileriniz sizi bu yolculukta destekleyecekler. Siz karamsar olmayın yeter. Dış görümünüze ve sağlığınıza daha fazla önem vererek prezantabl görünmek isteyeceksiniz.

KOVA: Bu yeniay döneminde boşalmış bataryanızı şarj etmenin zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Biraz içinize veya özel alanınıza çekilip kafa dinlemek ruhunuza iyi gelen şeylerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Özel alanınızda zihninizi odaklayarak çalışmak istediğiniz bir proje olabilir ve bunu herkesle henüz paylaşmaya hazır olmayabilirsiniz. Ruh ve beden bütünlüğünüzü sağlamak adına spiritüel veya manevi konularla ilgili yeni eğitimler, terapiler alabilir veya ilginizi çeken yayınları okumaya başlayabilirsiniz. Gizler sırlar mistik konular ilginizi daha fazla çekebilir. Özel hayatınızı korumak sınır çizmek veya ilişkilerinizi gözden uzak yaşamak adına karar alabilirsiniz. İş konularında sizi geride tutan zorluklar varsa bunlara daha gerçekçi pragmatik ve profesyonel bir tutumla aşmak adına harekete geçebilirsiniz. Çevrenizden saklamak istediğiniz hemen açığa çıkarmak istemediğiniz bir ilişkinin başlangıcında olmanız da mümkün.

BALIK: Bu yeniay sizlerin arkadaşlıklar ve sosyal yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Bu yeniay enerjisini daha fazla insana arkadaşa veya gruplara ulaşmak için kullanabilirsiniz. Net workler kurmak var olan ağlara girmek ve sosyal yaşamınızı geliştirmek canlandırmak için neler yapabilirsiniz diye düşünmeniz mümkün. Diğer yandan da arkadaşlarınız arasında artık size zor gelen ilişki kalıpları varsa ve sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini düşündüğünüz kişiler varsa bu sınırı bu dönemde çizmek için adım atabilirsiniz. İş planlarınız arasında arkadaşlarla bir gelecek projesi yer alabilir. Oğlak burcundaki bu yeniay sizi hedeflerinize daha odaklı ciddi ve profesyonel bir tarzda yön verecek enerjiyi taşıyor. İdeallerinizi, prensiplerinizi ve arkadaşlık ilkelerinizi yeniden gözden geçirerek ciddiyetle kendinizi ifade ederseniz yol alacağınızı düşünüyorum. Gruplar, dernekler, klüpler, sosyal medya ve mesleki çevreler size destek verebilir veya siz onların desteğini istemek üzere planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlar işinize yarayacak onları hoş tutmanın yollarını da aramalısınız.





Naz Bayatlı
 
X