13 Ocak 2021 Plütonik Oğlak Yeniayı ve Burçlara Etkileri

aa (3).jpg


13 Ocak 2021 Çarşamba günü 23 derece Oğlak ♑️ Burcu’nda gerçekleşecek yeniayla 🌝 birlikte 11 Şubat Yeniayına kadar yaşanabilecek olan olası durumlar:

💊💉Eklem rahatsızlıkları ve romatizma ile deriyle, dişlerle🦷, dizle🦵🏼, dizkapağıyla, tendonlarla ilgili durumlar söz konusu olabilir.


Köklü değişiklikler yakında; kucak açın açabildiğiniz kadar; yönünüz şaşmasın.

Ölüm kalım meselesi haline getirdiğiniz durumlara yönelik tartışmalar, çatışmalar, enerji patlamaları 💥 yaşanabilir.

Güvensizlik 🤷 ve reddedilme 🙅‍♀️korkusuna kontrol etme takıntısını da ekleyerek ilişkileri 👩‍❤️‍👨manipüle etmek durumunda kalınabilir.

Devletler, yönetimler, sistemler, şirketler yolunda gitmeyen her ne var ise koparıp atmak zorunda kalabilir.

Resmin içinde Plüto olduğundan dolayı suikastlar gündeme gelebilir.

Ekonomi 💷💶küresel etkisini göstermeye başlayacaktır.

Uranüs Boğa’dayken ♉️ depremler maalesef gündemden düşmüyor.

Türkiye haritasındaki yeniay konumuna göre:

Yabancı ülkelerle olan ilişkilerde baskı ciddi anlamda hissedilecektir.

Borçlar evindeki hareketlilik ve kısıtlanma enerjisi göze çarpıyor. Satürn-Uranüs görünümüyle birlikte sert rüzgarlar esecek. Mars Satürn karesi zorlayıcı ve engelleyici bir enerji yayıyor. (Bu durum zaten başlamıştı)

Hiç mi iyi bir şey yok derseniz; şu an gökyüzündeki enerjiler oldukça zorlayıcı. Tek olumlu görünüm Venüs-Mars/Uranüs arasında.

Sevgi durumlarında ani değişikliklerle ilişkisel hayatımıza olumlu anlamında yön verebiliriz ama bu görünümde bile Mars ve Uranüs sevmedikleri Boğa Burcu’nda; Venüs de Oğlak Burcu’nda sevgi konusunu disiplene edip sınırlandırmaya kalkabilir.

Gizli aşklar ayyuka çıkabilir. İşin içinde Plüto olunca aşk cinayetleri gündeme gelebilir.


Yani vallahi olumlu bir açı olsa dükkan sizin😉

28 Ocak Aslan Dolunayına kadar gerekli adımları 👣👣atıp değişimleri dönüştürmeye başlarsanız Şubat başında attığınız adımların sonuçlarını almaya başlarsınız.

Sevgiler
Özlem Özdemir
AstroFameo
 
ss.jpg

Tam bir nöbet değişimi zamanı bu yeniay.

Eskiye dair olanın farkında olmadan dönüştüremezsin, olsa olsa kriz yaratırsın ve yeniye yelken açmakta da bayaa bi zorlanırsın diyor. Gelen sorumluluğu burun kıvırmadan aynı zamanda kendini de paralamadan almaya hazır mısın?

Gerçek bir özgürlük istiyorsak ayağımızı bastığımız zemini fark etmeli, sürecin neye ihtiyacı varsa bunu karşılamaya gönüllü olmalıyız🌿


Belki bugüne kadar hakikat yerine kafanızın içindeki 'inandığınız' gerçeği görmeyi tercih ettiniz. Çünkü bu, kontrol edilebilir olandı ve bu yüzden daha az korkutucuydu.

Hakikat, kafamızın içindeki siyah ve beyazdan çok daha farklı olabilir mi?
Gerçek güvende olma hissine giden yol, güvensizliği ve sarsılmayı da saklıyor içinde🌿

Bırak yıkılsın gerçek zannettiğin duvarlar!
diyor hu süreç. O duvar kapatıyor senin kendine doğru yürüdüğün yolu. Hayatımızın gerçekte nasıl bir tutsaklık olduğunu ancak bu yıkılmasına izin verdiğimiz duvarların arkasında görebiliriz. Yeni bir zemine ihtiyacımız var artık, yeni bir forma. Sağlam bir zemin yaratabilirsek yol akıp gidecek🌿

Hiç yağmur görmemiş birine yağmuru sayfalarca anlatabilirsin ama o yağmur damlasının eline düştüğündeki hissi yaşatamazsın, bırak o yağmur ıslatsın ellerini.
Deneyimin kendisi, hangi sorumluluğu alman gerektiğini sana söyleyecek🌿

Bizi kutudan çıkaracak olan şey, kriz yaratıp yok etmektense, yapıcı bir dönüşüm ya da sağlıklı bir şüphe de olabilir.

Yeni bir dil öğrenmeye çalışıyoruz. Hakikatin dilini.
Gerçeği gerçekten anlamak için bu dili öğrenmek zorundayız.

Dışarısı karanlık olabilir, önemli olan içerde ışık var mı? ❤️





Serap Bora Yüksel
 
Uyandırıcı, uyarıcı etkilerle derin dönüştüren bir yeni ay etkisi.

Bu günlerde olanlar sizi şaşırtacak olsa da, öğrenilmiş çaresizlik kalıplarını yıkıp, bizi özümüze gerçek benliğimize ulaştıracak etkilerle dolu.

Hepimiz bu etkilerden payımıza düşeni alıp, direksiyonu sağlam tutup virajları akıllıca dönersek işte o zaman ödüller de çok şaşırtıcı olacak...



Sibel Mygl
 
Adsızdd.jpg


Sabah 08:00 da Pluto etkili bir yeniay deneyimleyeceğiz. Burada geliştirmemiz gereken durumlar;

Kendi kaderimizi kendimiz yarattığımızı bilmeliyiz.

Bugün verdiğimiz tepkiler, yarının pişmanlığı olmamalı.

İkili ilişkilerin, içinde boğulmaktan ise dışarıdan, çıkıp ben bu ilişkinin neresindeyim diye bakmalı.

Aile ve sosyal yaşantımızda, kime nasıl ve ne için önem veriyoruz?

Hayatımızda kendimize ait planlarımız neler?

Gelişim ve değişime ne kadar açığız?

Direnç gösterdiğim konu ve olaylar nedir?

Niyet ederken sadece kendi egoma mı hizmet ediyorum?

Yaşadıklarım ve yaşayacaklarımda benim iradem dahilinde olanlar neler?


Gibi kendimize bir çok soru sorup, önümüzdeki süreci tamamlamaya çalışıp, hayatımızdaki sebep, sonuç ilişkilerini gözden geçirmeliyiz...

Sevgiyle güzel günlere..
 
kk çiçek9.jpg





13 OCAK 2020, SAAT 08:00, 23° OĞLAK BURCUNDA PLUTONİK YENİAY


Yeniay ayda bir yaşanan bir gökyüzü olayı ve normal şartlarda başlangıç enerjidir.Tabiki herzaman değil,tıpkı bu yeniayda olduğu gibi bitiş enerjisi de olabilir.

#Pluto bilindiği üzere yazılı kaderdir ve dokunduğu her ne ise asla eskisi gibi olmaz.Bambaşka bir şeye dönüşür. Ölüm Doğum Döngüsü yani,konu her ne ise bu yeniay ile birlikte ölüm ve yeniden doğuşa izin verin, haritanıza bakın 👉 oğlak burcunun kestiği evde zaten üç yıldır ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan geldi, işte tam da o konu ve alanlarda hadi artık yık ve yenisini inşaa et diyor en özet haliyle.

Tabiki bu kadar değil,Yeniay iş kariyer ve rutin hayatı düzenleme anlamında kolaylıkla disipline olmayı destekliyor çünkü MC ve Uranüsten güzel açı alıyor

Fakat halay modunda kavuşum açısıyla kolkola gezen Satürn, Jüpiter ve Merkür sert açı alıyor Uranüs ve Marstan 👉 yani artık daha farklı bakış açısıyla bak hatta bakmakla kalma adım at,önce zor olacak ama uzun vadede iyi olacak diyor. Sistem burda çözüm üretme kapasitemizi ölçüyor ve bir nevi yeterlilik testi yapacak bize dediğim gibi haritanıza göre oğlak burcu hangi evde ise o ev konularında, zaten uzun süredir bildiğiniz konu

Ayrıca Şiron Asc ve Asc Kad adasındaki kaotik açılar bence önemli, geçmiş yaralarımız tetiklenecek.

Olaylar ve durumlar bize şunu dedirtecek ZATEN HEP AYNI ŞEYİ YAŞIYORUM,YİNE AYNISI OLACAK,BU LABİRENTTEN ÇIKAMAYACAĞIM...İşte burada farkında olalım ve bu durumun KENDİ HAYATIMIZIN DÜMENİNE GEÇMEK İÇİN ARTIK BEKLEMEMEMİZ GEREKTİĞİNİ anlattığını farkedelim.

Etkileri tabiki 23° (+/-5) Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koçlar için daha belirgin olacak ama ikincil etkiyi de sabit burçlar alacak,başta Akrepler ve Kovalar olmak üzere. Bunlar genel etkiler, bireysel anlamda çok farklı olacaktır.

Sağlık açısından kemikler ,dişler ,saç, cilt sağlığı, boğaz bölgesi ve bağışıklık sistemi hassas. 👇👇👇

Genel olarak ister bireysel anlamda ister global ve kollektif anlamda düşünün

👉 OYUNUN KURALLARI DEĞİŞİYOR, ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZ ama ŞEMS in dediği gibi HAYATIM ALTÜST OLUR DİYE KORKMA,NEREDEN BİLİYORSUN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA İYİ OLMADIĞINI diyor ve hepimiz için güzellikler getirmesini niyaz ediyorum

Baş ağrısı, Kaotik Enerji, Huzursuzluk getirebilir yoğun enerji. Bol su içmek, bol suyla temas, dua ve meditasyon iyi gelir, kollektife karşılıksız yardım etmek iyi gelir

Bırakmak istediklerinize odaklanarak #ritüel yapmak için Ay Hilal fazına geçince yanı 2-3 gün sonrası çok daha uygun
Ayrıca toprak grubu bir burçta Yeniay gerçekleştiği için ağaç dikmek, ağaç bağışı yapmak doğa anaya #gaia ya teşekkür etmek ve onurlandırmak muazzam etki yapar

Tektonik olaylar, iklim anomalileri ve teknolojik olumlu olumsuz gelişmeler,haberler fazla olacak maalesef ve son olarak finansal durumunuza dikkat edin, malum yeniay 2-8 aksında👉 sizin paranız başkalarının parası,borçlar,vergiler,nafakalar,miras konuları gündeme gelecek,gündemde ise yeni gelişmeler olması kuvvetle muhtemel



Kollektife Farkındalık ve Katkı Olsun Aşkla

Karma Astrolog Aynur EVCİMEN
 

13 Ocak 2021 Oğlak Burcunda Yeniay: Tek Hamle​

Yeni yıla tam gaz devam ederken ilk durağımız Oğlak burcundaki yeniay oluyor. 13 Ocak 2021 İstanbul saatine göre 08:00’de 23 derece Oğlak burcunda meydana gelecek yeniay Plütonik doğada. Gökyüzü çanları değişim ve dönüşüm vakti geldiğine işaret ediyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. Zamanı dolan her şey yıkılır ve yeniden doğar. Bu yeniay her ne kadar yeni başlangıçlara işaret etse de son iki yılın karakteristiğini önümüze serecektir. Sıkı sıkıya tutunduğumuz değiştirmekte direndiğimiz konular var ise bizi bekleyen yeniay tekrar tekrar gözümüze sokmak üzere gökyüzünde yükselecek. Kangren olmuş konuları tek hamlede kesip atmayı başaranlar yeniliklere hazırlanacaklar.

kk çiçeks.jpg

Oğlak yeniayının burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)



KOÇ: Kariyer hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Yönetici pozisyona getirilmek, ekip lideri olmak vb. gelişmeleriniz olabilir. Bu dönemde kalıcı bir sektör değişimi yapmak için de uygun koşullar mevcut. Toplumdaki statünüzü etkileyecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aile hayatınızda anne - baba çekişmesi arasında kalma ihtimaliniz sabrınızı zorlayabilir. İş ve ev arasındaki denge kurmada zorlanabilirsiniz. Kimileriniz evlilik kararı alabilir.






BOĞA: Uzak bir yoldan dönebilir, bir eğitim/staj programına başlayabilirsiniz. Taşınma fikriniz var ise artık bu yolda hazırlıklar yapmaya başlayabilirsiniz. Bildiklerinizi aktaracağınız bir web sitesi, sosyal medya hesabı açmak için verimli etkiler söz konusu. Akademik kariyeriniz var ise sunum ve sınav telaşınız olabilir. Bakış açınızı değiştirecek olaylar dizisi de bu süreçte önünüze gelebilir.






İKİZLER: Maddi açıdan gelir ve gider dengenizi kökten değiştirecek bir gelişme dikkat çekebilir. Borç, vergi, sigorta konularında mantıklı kararlar vermeli ve yapılandırmalarınızı o yönde şekillendirmelisiniz. Eş veya ortak sebebiyle gelirleriniz olabilir. Okült, psikolojik veya ezoterik alanlarda çalışmalar yapıyorsanız aldığınız verimde artış yaşayabilirsiniz. Terapi almak ve herhangi bir alanda derinlemesine araştırma yapmak için de uygun bir süreç.






YENGEÇ: Yeni bir ilişki/ortaklık başlatmak, evlilik yolunda ilişkiyi evriltmek veya var olan ilişkinin temeli sağlam değilse ayrılık yolunda köklü bir değişiklikler kapıda olabilir. Size yakın olan birine karşı da bakış açınız değişim geçirebilir. İnsanların arkanızdan çevirdiği gizli olayları öğrenebilirsiniz, fikirlerinize karşı çıkan insanlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Sürekli takip etmek ve incelemek isteğiniz olabilir.






ASLAN: Yeni bir işe başlamak veya çalışmıyorsanız başvuruları sıklaştırmak için ideal bir zaman olabilir. Her türlü arınma, hayatın içerisindeki fazlalıkları tespit ederek düzenlemek için uygun bir dönem olacaktır. Gündelik rutinlerinizde değişim geçireceğiniz bir diyet veya spor programını hayatınıza dahil edebilirsiniz. Sağlığınıza gereken ilgiyi göstermiyorsanız bazı zorlanmalar olabilir. Evcil hayvanınız var ise daha fazla ilgilenmenizi gerektiren koşullar oluşabilir.






BAŞAK: Aşk, flört ve yaratıcılık temaları daha çok gündeminize gelmeye başlıyor. Takıntı yaptığınız insanları hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz veya buna zorlanabilirsiniz. Bu konuda başarı sağladığınız durumda geçmişi size unutturacak yeni aşk ilişkileri de hayatınıza dahil olabilir. İlhamınız yükselebilir bu süreçte. Yaratıcı çalışmalarınızı iş hayatınızda daha rahat bir biçimde sergileyebilirsiniz. Borsa, spekülatif yatırımlar, döviz ve kripto paralarla ilgili bazı kazançlarınız olabilir.






TERAZİ: Aile, yuvanız, ev/emlak konuları gündeminize gelebilir. Bir aile büyüğü yanınızdan ayrılabilir veya sağlık koşulları sebebiyle ilgilenmeniz gerekebilir. Şehir/ülke değişimleri yapabilirsiniz. Evinizde zorlayıcı koşullar var ise ilgilenmenizi gerektirebilir. Bozuk veya fazlalık eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Kariyer veya evlilik sebebiyle ev taşımanız da olasıdır. Aile ve akrabalar içerisinde adil davranmanızı gerektirecek yeni bir gündem dikkat çekebilir.






AKREP: Bildiklerinizi aktarmak, yeni bir eğitime yazılmak, işiniz gereği reklam vermek veya sosyal medya hesabı açmak gibi bilgi ve teknolojiye dair işlerinizden verim elde edebilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerinizin hayatında köklü birtakım değişimler dikkat çekebilir. Haberleşme trafiğinizde artış gözlemleyebilirsiniz. İletişim kurma şekliniz, sıklığı ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.






YAY: Yeni para kaynakları bulmak için derin araştırmalar içerisinde olmanız mümkün. Yeteneklerinizi paraya çevirmeniz konusunda destekleyici bir etki altında olsanız da bunun için ortak veya eşinizden yardım almanız gerekebilir. Ekip çalışmasına uyum sağlamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Şirketinizin eski çalışanıysanız iyi bir prim veya zam almanız mümkün. Aniden para harcamaya başlamanız veya tam tersi harcamalarınızı kısarak mali düzenlemeye gitmeniz olası






OĞLAK: Burcunuzda gerçekleşecek yeniay sizi sıfırdan başka bir insan haline sokabilir. Önceden bildiklerinizin ve yargılarınızın doğru çıkmadığına şahit olabilirsiniz. Doğru ilişki kurmak için kendinizde yanlış olan davranış kalıplarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Oyunu kuralına göre oynayabilirsiniz. Estetik yaptırmak, sağlık sorunu var ise kökten kurtulmak isteyebilirsiniz. Ruh haliniz biraz kaygılı olabilir bu dönemlerde.






KOVA: İç dünyanızın hareketli olacağı bir süreç. Takıntılı düşünceler var ise artış gösterebilir. Arkanızdan dönen dolaplara karşı da dikkatli olmanız gerekebilir. Sizden saklanmak istenilen şeyler olabilir çevrenizde. Doktor kontrolünden geçmek, terapiye katılmak, meditasyon ve arınma çalışmaları için uygun bir süreç. Kimileriniz yurt dışı bağlantılı bir işe de başlangıç yapabilir. Yalnız kalarak pek çok işi halletmek isteyebilirsiniz.






BALIK: Yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurabilirsiniz. Var olan arkadaşlıklarınızı da gözden geçirmeniz gerekebilir. Bazı kişilere sınır koyarak ilişkiyi farklı bir forma sokabilirsiniz. Yeni bir ekibe dahil olabilirsiniz veya iş hayatınızda ekip değişimi olabilir. Size faydası dokunmayan yanlış idealleriniz var ise tekrardan gözden geçirerek değişiklik yapabilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde değişiklikler olabilir.







Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
kk çiçekcd.jpg


💫 KOÇ BURCU : Sevgili Koçlar kariyer evinizde bir yeniay doğuyor. Kariyerinizle ilgili güçlü bir dönüşüm enerjisi söz konusu. Kariyerinizi ilgilendiren konularda sorumluluk alıp istikrarlı ve disiplinli bir şekilde ilerleyebileceğiniz bir süreç sizler için. Süpriz bir kazanç kapısı açılabilir . Gelirinizi artıracak yeni yollar bulabilirsiniz.

.💫 BOĞA BURCU : Sevgili Boğa burçları akademik konular, yurt dışı bağlantılı işler ve yeni eğitimler gündeme gelebilir. Sosyal çevreniz ve çevresel koşullarınız değişebilir. Hayata karşı bakış açınız, vizyonununuz büyük bir dönüşüm sürecinde. Ticari atılım yapmak isteyen Boğa burçları sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir.

.💫 İKİZLER BURCU ; Sevgili İkizler burçları bu yeniayla birlikte psikolojik olarak bir dönüşüm sürecinde olacaksınız. İçsel olarak güçlenme ve yapılanma zamanı olacak sizler için. Aynı zamanda miras,nafaka,tazminat ve kredi konularında hareketli bir süreç sizleri bekliyor.

.💫 YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeçler Yeniay enerjisini ilişkiler ortaklık ve taşınma konularından alıyor olacaksınız. İlişkiniz ve evliliğiniz bir dönüşümden geçiyor. Yeni bir yapılanma ve bu durumu geleceğe taşıma etkisi altında olacaksınız. Gereken sorumluluğun alınmadığı ilişki ve ortaklıkları bitirebilirsiniz.

.💫 ASLAN BURCU : Sevgili Aslanlar iş ve kariyer konusunda sürpriz gelişmeler kapıda. İş hayatı ve çalışma alanlarınızla ilgili bir dönüşüm sizleri bekliyor. Güçlü konumdaki kişilerden bir teklif alabilir veya yeni bir iş alanı oluşturabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

.💫 BAŞAK BURCU : Aşk geliyor aşk:) Aşk evinizde bir yeniay doğuyor . Güçlü bir enerji söz konusu. Sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Ayrıca hobilerinize yönelik eğitimler alabilir ve bu konuda girişimlerde bulunabilirsiniz. :)

💫TERAZİ BURCU: Sevgili Teraziler evinize bir yeniay doğuyor . Yeni bir yaşam alanı oluşturmak, ev almak-satmak veya taşınmak ile ilgili hareketlenmeler oluşabilir. Haneye toplu bir para girişi söz konusu olabilir. Ancak bu süreçte ebeveynlerinizin sağlığına çok dikkat etmelisiniz. Ani bir hastane durumu söz konusu olabilir. Tedbirli olmanızda fayda var.

.💫 AKREP BURCU : Sevgili Akrepler yeni bir girişim ve sürpriz bir ortaklık durumu söz konusu olabilir . Sürpriz bir imza gündeme gelebilir. Evlilik evinizden gelen güzel açının etkisiyle belki evliliğe imza atarsınız kim bilir. 😇 Yakın çevre ilişkileriniz bir dönüşüm sürecinden geçiyor.

.💫 YAY BURCU : Kazançlarınız artıyor sevgili Yaylar. Para evinizde bir yeniay doğuyor. Kazançlarınız konusunda sürpriz gelir fırsatları olabilir. Sürpriz bir teklif gündeme gelebilir. Gelirinizi artırmak adına çok çalışacağınız ve sorumluluk alacağınız zamanlar olacak sizler için .:)

.💫 OĞLAK BURCU : Burcunuzda gerçekleşen yeniay tüm hayatınızı yeniden yapılandırıyor Sevgili Oğlak burçları . Hayatınızın sorumluluğunu alacak ve dönüşümü başlatacaksınız. Keyif aldığınız ve yapmak istediğiniz konular için süprizler kapıda. Bu süreç sizlere bir aşk kapısı da açabilir. :) Ancak harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

.💫 KOVA BURCU: Yeniay enerjisi sizler için büyük bir farkındalık ve derin bir dönüşüm sinyali veriyor Sevgili Kova burçları. Korkularınızla yüzleşecek cesareti bulacaksınız. Bu süreçte ev yuva aile konuları ile ilgili süpriz durumlara oldukça açıksınız.

.💫 BALIK BURCU : Geleceğe yönelik hedefleriniz, hayalleriniz ve planlarınız güçlü bir dönüşümden geçiyor olacak Sevgili Balık burçları. Kariyerden gelen kazançlarınızı artırmaya yönelik bir yapılanma ve sorumluluk alma zamanı başlıyor. Kendi yeteneklerinizi kullanarak geleceğe yönelik hedefler belirleyebilirsiniz . Şans sizden yana :)





Astrolog ve Tarot Okuyucusu Canan Keşoğlu
 
kk çiçeka.jpg


Koç ve Yükselen Koçlar:

Sizler bu Yeni Ayı kariyer hatatınızda yaşayacaksınız.Ailenizi ,yuvanızı ve de çoçuklarınızı düşünerek sorumluluklarınızı alarak işinize çok daha ciddi sarılacaksınız.
Belki eski çürümüş düzeni yıkarak, kendinize daha kalıcı yeni iş kolları yaratabilirsiniz.
Ailenizle ortak iş yapanlarınız var ise, köklerinizden ayrılır,yeni yapacağınız iş kolunda yalnız ilerleyebilirsiniz.

Maddi konularda ,güvenmediğiniz ,emin olmadığınız,düşünmeden hareket ettiğiniz an ise yatırım yapmayın .
Stres,gerilim ve sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Hayatınızda ailenizle sıkıntı yaşayıp onlardan incinebilir,hatta anneyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.
Fakat sevdiğiniz ,partneriniz ve eşinizle birlikte seyahat etmek sizin yaranızı ve sıkıntınızı biraz da olsa rahatlatacaktır.Bazı şeyleri de olduğu gibi kabullenmeyi ruhunuzda hissedebilmelisiniz.
Son olarak,evlilik ve birlikteliğinizde karşı tarafı incitmekten ,kaba davranışlarınızdan vazgeçmelisiniz.
Enerjinizi spor yaparak ,kas güçünüzü kullanarak atabilirsiniz.
Ama kendinize de dikkat edin ,bir yerlerinize zarar vermemeye çalışın.









Boğa ve Yükselen Boğalar:
Sizler yabancılar,yurt dışı ,seyahatler,eğitim,hak,hukuk konularında deneğimleyeceksiniz.
Aldığınız eğitimleri artık bitirmek isteyebilir,sonucunda bunu bir iş koluna çevirebilirsiniz.
Ama bu o kadar kolay olmayacak.Sıkıntı ve göz yaşı dökebilirsiniz.Mantıklı düşünmeli ,acele etmeden kendinizi toparlayarak planlı ve düzenli ilerleyebilirsiniz.
Bütün desteği size eşiniz çoçuklarınız verecektir.Onlar bu doğrultuda size çalışmanız ve üretmeniz konusunda destek olacaklardır.Ve sizler de kendinizi sevdiğiniz işe adayarak mutlu olabilirsiniz.
Yalnız ,kariyerinizde sosyal medya ve internet yoluyla iş yapmakta zorlanabilirsiniz.Bu da sizde stresli durumlar yaratırken konuşmalarınıza yansıyabilir.
Bu durumu toparlamakta zorlanabilirsiniz.
Bazen de kendinize yapmış olduğunuz yatırımları kullanamıyor oluşunuz ,karşı cinsle aranızı maddi manevi bozuyor da olabilir.
Sabırlı olun ,plan yapın iç dünyanız da dua edin,meditasyon yapın ki rahatlayabilesiniz.

Belki de bunlardan uzaklaşmak için keyfinizi yerine getirecek ,moralinizi yülseltecek motive edecek uğraşlar bulabilirsiniz.
Ama bunu para harcaması olarak anlamayın ,aksi taktirde düşüncesizce cüzdanınızı boşaltabilirsiniz.
Kendinizde fiziksel olarak ani değişiklikler yapabilirsiniz.
Toprakta bulunun ,ağaç dikin ,spor yapın ki moraliniz yerine gelsin.
Maddi olarak kazanmak istiyorsanız kendinizi bu anlamda motive edebilmelisiniz.
Sosyal gruplarda ve internette aktif olduğunuz taltirde hem kariyerinizde, hem para kazanma da başarılı olabilirsiniz.
Son olarak evlilik ve birlikteliklerde ise,artık bazı kışkançlıklar,yıkımlarla karşılaşabilir ,bir anda güveniniz sarsılırken,sizler kendi kendinizi bu konuda yıpratabiliriz.
Bu durum da uzaklaşmak ,kaçmak, yalnız kalmak toparlanmamıza neden olacaktır.









İkizler ve Yükselen İkizler:
Sizler,banka,faiz kredi,eşiniz paralarıyla ilgili yeni gündemleriniz olabilir.
Belki bir mal,mülk,yatırım yapmak isteyebilirsiniz.
Hatta bütün bu yatırım yapma isteğini evli olanlar çoçukları için,birliktelikleri olanlar için ise anneleri için düşünebilirler.Bunu yaparken de kendinizi aşarak risk alabilirsiniz
Fakat sizler, maddi olarak aile kurmaya harcayacak ne zamanız ve ne birikmiş para durumunuz olmayabilir. Sizlerin aile olmayı istememe ,reddetme ve kimseye bağlı olamama isteği sizi bu konuda da karşı tarafın maddi gelirleriyle zorlarken, sizler de bu duruma sıcak bakmayarak uzaklaşabilirsiniz.
Kariyerinize odaklanarak hedeflerinizi belirleyerek,hayallerinizi bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz.
Kazanmak ,başarılı olmak ve kendi paranızı kazanmak çok daha cazip ve ağır basacaktır.

Kendi iç dünyanız da hep bir stres ve tedirginlik hissediyorsunuz.Ani tepkileriniz ve içinizdeki bastırılmış öfkeniz sizi zorluyor.Hatta tatile gidememek,eğitımlerinizi istediğiniz gibi veremiyor oluşunuz, sizleri bu anlamda öfkelendiriyor .
Fakat partnerinize güveniniz ,sayğınız,onun desteği ve de birbirinize olan tutkunuz sizleri içsel olarak rahatlatacaktır.
Ama sizler evlilik ve birlikteliklerin de ikna etmek istiyorlar ise,geçmişteki gibi sizleri özgür ,rahat ,baskı kurmamaları gerekecektir.
Aksi,taktirde hayallerinizin önüne set çekmezlerse
bir ihtimal sizleri ikna edebilirler.
Günlük hayatınızda o kadar bunaldınız ,kapalı kaldınız ki bu da sinirlerinizin iyice gerilmesine neden oldu.
Sakin kalın ,karşı cinsten geleçek tehlikeler için kendinizi şimdiden korumaya alın.

Son olarak,üreme organları ve kasık ağrıları yaşayabilirsiniz.
Ya da hayvanları olanlarınız var ise ,onlarda üreme organlarında ,idrar yollarında rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.











Yengeç ve Yükselen Yengeçler:
Sizler evlilik , birliktelik ve ortaklıklar alanında yaşıyor olacaksınız.
Bazılarınız hayatlarınızda alamadığı kararı alarak hayatına yeni bir yön vermeye başlayabilirsiniz.
Yada yeni bir ortakla iş kurma çabaları için yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.
Bütün bunları çoçuklarınızın geleceğine yatırım yaparak bu riski alabilirsiniz.
Fakat bu yeni iş kolunuzda ailenize bağlı kalmak istemeyebilirsiniz. Onlardan uzaklaşarak ,onları ihmal edebilirsiniz.
Burda ailenizi ve işinizi dengelemek zorundasınız aksi taktirde sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Maddi olarak,fazla kazanmak isteyebilirsiniz.
Kariyerinizdeki hırsınızı eşiniz ve çocuklarınız anlarken onlar sizin yanınızda olup,desteklerini eksik etmeyeceklerdir.
Sizin tatminsizliğinizi ve hırsınızı farkediyor olmaları ,sizi sahiplenmeleri,öfkenizi ancak onlar yatıştıracaklardır.
Burda yapmanız gereken kendinize güvendiğiniz taktirde yaşamınızın ve maddi durumunuzun değiştiğini anlayacaksınız.
Banka,kredi ,faiz ,alacak verecek konularında dikkatli olmalısınız.Ani para kayıpları yaşayabilir,bu konuda sıkıntıya düşebilirsiniz.
Gelirinizden emin olmadığınız zaman banka,kredi vs.gibi durumlara yönelmemeye,bilmediğiniz dijital paralara yatırım yapmaya ve de
bu sıralar kimseye borç para vermemeye dikkat edin ,aranızın açılmasına sebep olurken düşman kazanabilirsiniz.
Günlük hayatınızda kendinizi özgür hissedememenizden dolayı kendinizi avutabilirsiniz.Sizler özgürlüğünüzün kısıtlandığı an bazı bağımlı olduğunuz alışkanlıklardan dolayı zorlanabilirsiniz.İşinize odaklandığınız taktirde bir nebze olsa rahatlayabilirsiniz.
Kendi iç dünyanıza çekildiğinizde borçlarınızı ve giderlerinizi sakin kalarak hesaplayabilirsiniz.
Son olarak,sağlıkta olarak evde oturmaktan dolayı,kilo probleminiz olabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Oğlaklar:
Sizler günlük hayatlarınızda çalışma koşullarınız,günlük rutinleriniz ve sağlık konularında yaşıyor olacaksınız.
Çalışma koşullarınızda yeni bir döneme girebilirsiniz.
Sağlık konularında ise yaşlılar,anne ve çoçuklarla ilgili yeni kurallar konulabilinir.
Evlilik , birliktelik ve ortaklıklarda daha çok internet ve sosyal medyaya daha çok zaman harçayabilirler. Hatta kariyer planlamalarını bu doğrultuda yapmak isterlerken ,işleri kazançları umdukları gibi gitmediği taktirde sıkıntıya düşebilirler.
Çalışma arkadaşları elerinden geldiği kadar maddi manevi desteklerini üzerlerinden eksik etmeyeceklerdir.
Eşin ortağın parası,nafaka,miras gibi konularda kadersel etkiler söz konusu olurken ,istedikleri nafakayı ,mirası almakta zorlanabilir,duygusal olarak ta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.









Başak ve Yükselen Başaklar:
Sizler bu degişimi aşk,çoçuklar ve hobiler alanında yaşayacaksınız.
Çoçuklarınızla ilgili işlerde ciddi bir sürece girebilir yeni kararlar alabilirsiniz.
Yada aşk ,sevgi konularında ciddi değişimler yaşayabilir mantığınızı kullanarak geleceğe yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.
Aşka ,çoçuklara karşı bakış acınız değişirken ,akıllı davranmayı seçebilirsiniz.
Arkadaşlarınızla eskisi gibi samimi olmak yerine onlara karşı mesafeli davranarak,onlardan aniden uzaklaşabilirsiniz.
Günlük hayatınızda işlerinizi teknolojiyi daha aktif kullanarak çalışabilirsiniz.
Sosyal medyada tanınır kendinizi bu anlamda geniş kitlelere yayabilirsiniz.
Fakat yurt dışı,seyahat ve yolculuklarda dille yapacağınız imtihan sizleri zorlarken strese girebilir,kendinizi çaresiz ve başarısız hissedebilirsiniz.
Eğer eğitim veriyorsanız ise,kalabalıklara hitap ederken daha sakin olmalısınız.
Kariyerinizde ise,kendinize güvenmeli araştırmaktan,okumaktan,bilgi edinmekten vazgeçmemelisiniz.Saygınlık satatü kazanmak ,sosyal mecrada tanınıyor olabilmek için duygusallığınızı terkedebilmeli ve bilginizi etrafınızdakilere yaymalısınız.
Maddi anlamda ise,daha kalıcılığı olan işlerden para kazabilirsiniz.
Belki fiziksel bir aktivite yapıyorsanız,spor,yoga,plates vs.gibi bu durumu kullanıp bayanlara yardımcı olarak para kazanabilirsiniz.(İnternet ve sosyal medya üzerinden )
Bazı durumlarda öfkelenebilirsiniz,ama burda bunu çok iyi dengeleyip,mütevazı olduğunuz taktirde bunu başarabilirsiniz.
Evlilik ve birlikteliğinizde ise,eşinizin annesine karşı istem dışı davranışlarından dolayı sınanabilir,onun hissettiklerini ve duygularını anlamak istemeyebilirsiniz.
Bu da aranızda mesafe yaşamanıza neden olurken,gelip gitmekten haz almak istemeyebilirsiniz.
Son olarak,sağlıkta ise,adele ağrıları ,dolaşım sistemleri ,ateş,kramplar ,baçak ağrıları ve de bilek burkulmaları hissedebilirsiniz.
Bu durumda acele etmeyin ki bunlara maruz kalmayın.












Terazi ve Yükselen Teraziler:
Sizler ev,aile ,yuva alanında deneğimliyor olacaksınız.
Bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz.
Yeni bir ev ,toprak,mal,mülk gibi konularda keskin bir karar alabilirsiniz.
Hatta bunun için kendi iç dünyanızda tarttınız,biçtiniz .
Geçmiş korkularınızdan arındınız ve bu değişim için kendinizi güçlü hissederek adım atabileceksiniz.
Hatta krizleri nasıl fırsata çevireceğinizi ince eleyip sık dokuyarak başarabilirsiniz.
Yalnız,kredi faiz ,banka,miras gibi konularda sosyal medyadaki kişileri dinlerken tadınız tuzunuz kaçabilir.Para ve faiz konularında kendinizden tam anlamıyla emin olamadığınız gibi ,para kayıpları yaşayabilirsiniz.
İnternet ve sosyal medyaya öfkenizi bastırmak sizin için zor gibi görünürken,ani istem dışı tepkiler verebilirsiniz.
Hatta bütün bunları yaşarken evde çocuklar bu durumuzdan etkilenirken durumu abartabileceğinizi söylemek isterim.
Fakat evliliğinizde ,ortaklıklarınızda karşı cinsin annesi size bu konuda destek olurken,sizi cesaretlendirerek harekete geçmenizi sağlayacaktır.
Kariyeriniz de ise,işinizi yeniden şekillendirirken,hesaplarınızı giderlerinizi hatta yediğiniz içtiklerinizi kontrol edebilirsiniz.
İşinizdeki sorunları eve yansıttığınız taktirde anlaşamaz yalnız kalabilirsiniz.
Maddi olarak ise,içinizde hep bir tedirginlik söz konusu olurken,kendi kendinizi içsel olarak yiyip bitirebilir,öfkelenebilirsiniz.
Günlük hayatınızda ise,dalgın ,hiç birşey yapmak istemeyebilirsiniz.
Hatta çoçuklarla ilgilenmek istemez,herkesi bir köşede dinlenirken bulabilirsiniz.
Son olarak,sağlıkta ise,ayaklar,sinir sistemleri hassas olabilir.Kendinizi kötü hissettiğiniz zaman kullandığınız ilaçlarınızın son kullanma tarihine dikkat etmenizi öneririm.
Ayrıca,bu sizlerde tembellik hareketsizlik hissettirirken,kilo alımlarına dikkat çekerim.













Akrep ve Yükselen Akrepler:
Sizler iletişim,akraba,seyahatler,ticaret alanında yaşıyor olacaksınız.
Hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz.Belki yeni aldığınız eğitimlerden para kazanabilirsiniz.
Büyük bir değişim içine giriyorsunuz.Planlarınızı şimdiden akıllıca yapmalısınız.
Maddi olarak ise,geçmişte aldığınız eğitimleri bitirdikten sonra hizmet etme vakti sizin için gelmiş olacaktır.
Kendinizi kariyer hayatına şimdiden alıştırmalısınız.
Yada daha önce gittiğiniz bir şehirde ülkede kariyer yapabilirsiniz.
Kariyerinizde, egonuzu çok yüksekte tutarken etrafınızdakileri küçük görebilirsiniz.Hatta bazen etrafınızda ki kişilerden ayrılarak artık kendinizi ortaya koymak için hazırlanabilirsiniz.
Fakat o içinizdeki egoyu bırakmalı,iyi niyetle yol alamalısıniz.
Fakat,ev,aile ve köklerinizle anlaşmakta iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.Bu da sizin onlara karşı ani tepkiler vermenize neden olabilir.
İnternet ve teknolojiyle görüşmeler yapıyorsanız ise bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.
Hatta kardeşlerinizin işleriyle uğraşmak sizleri de zorlayabilir.
Evlilik ve birliktelikte maddi konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.Güven sorunları ,para kayıpları hatta eşinizin kadın akrabalarından istemediğiniz kötü muamelelere maruz kalabilirsiniz.
Aşk ve çoçuk için ise emin olamıyor,onlara ilgilenmek, bakmak sizde içsel bir kriz yaşamanıza neden olabiliyor.Hatta bu konuda kadersel olarak sınanabilirsiniz. Konuşmak istemediğiniz gibi üzerinize gelinmesini bile istemeyebilirsiniz.
Son olarak,günlük hayatınızda hızlı yemek yemek sizin canınızı sıkabilir.
Sakarlıklara dikkat edin ki canınız yanmasın.
Kafa ,baş,migren ağrıları yaşayabilirsiniz.
Vaktiniz olduğu müddetçe açık havada vakit geçirmeye çalışın.











Yay ve Yükselen Yaylar:
Sizler bu Yeni Ay ı maddi konularda yaşıyor olacaksınız.
Yeni kararlar ve hedefler belirleyebilir,kendinizi bu anlamda değiştirmeye ve dönüştürmeye hazır hissedebilmelisiniz.
Ev,mal,mülk gibi konularda yatırım yapmak isteyebilirsiniz.
İnternet,sosyal medyada daha fazla kitlelere ulaşabilirsiniz.Hatta öğretmek ve öğrenmek isteyenlere bu konuda yardım edebilirsiniz.Fakat bu okadar kolay olmazken sizi günlük hayatınızda strese sokabilir.Huzursuz edebilir,ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.
Bazı durumlar da arkadaşlarınıza tahammül edemiyorsunuz.
Kendinizi anlatmak istediğiniz de yanlış ifade ederken,birde teknoloji sorunları sizi çok daha gerebilir.
Ayrıca,trafikte yol alırken, kural ihlali yapmamaya mukakkak dikkat edin,cezalarınız kapınıza kadar gelirken ,isyan etmemeye çalışın.
Ev,aile ve köklerinize karşı pek duyarlı olmuyorsunuz. Hatta çoçuklar ve annenizle ilgilenmiyor,yalnız olmayı ,kendinizle kalmayı tercih edebilirsiniz.
Bu sıralar hayalleriniz ve yapmak istedikleriniz arasında tutuklu kalıyor ,kadersel etkiler alıyorsunuz.
Kariyerinizde başarılı olabilmek için çok emek veriyor ve çok ayrıntılı çalışıyorsunuz.Bazen bu krizlere neden olurken ,boğulmuş gibi hissedebilirsiniz.
Ama pes etmeyin emin olun,ağır ve yavaş ilerlese bile, er yada geç ,kariyerinizde başarılı olacaksınız.
Son olarak,günlük rütinlerinizde harcamalarınıza dikkat edin ve kimseyle maddi anlamda çatışmaya girmeyin.
Gidip gelirken,trafikte,işinizde sakin ve sabırlı olun.
Sağlık olarak da,boyun,boğaz bölgenize dikkat edin ,gerekirse bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin.










Oğlak ve Yükselen Oğlaklar:
Sizler artık hayatızda radikal değişimlere hazır olun.
Kendinize yapacağınız yatırımlar sizleri hem mutlu edecek ,hem aldığınız ve yaptığınız yatırımlar sizleri kendinizi çok daha güvenli hissettirecektir.
Maddi açıdan internet,sosyal,medya ve teknolojiyi kullanarak çok daha geniş çevrelere yayılıp maddi kazançlarınızı arttırabilirsiniz.
Hatta kendinize yaptığınız bu yatırım sizlerin daha fazla konuşulmasını ve tanınmanızı sağlayacaktır.
Fakat,kardeşler,çoçuklar konusunda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.Aranıza maddiyatı soktuğunuz an ise, aranızın açılmasına ve güveninizin sarsılmasına neden olacaktır.
Aranızda alacak verecek borç vs.gibi durumlarınız var ise, bunu internet yoluyla almakta zorlanabilirsiniz.
Bu sizlerin hiçte haz etmediği bir durum olurken,strese bile girebilirsiniz.
Kariyer olarak,mutlaka insanlarla iyi geçinmeye ve nazik davranmaya çalışmalısınız.
Bazı durumlarda meydan okurcasına davranışlarda bulunur,beden dilinizi kontrol edemeyebilirsiniz.
Evlilik ,birliktelik ve ortaklıklarda ise,sizler bu duruma sıcak bakmazken,kimseye bağlanmak istemezsiniz.
Evli olanlar ise daha bireysel ve yalnız olmayı tercih edebilirler.Aile olmak ve onları önemsemek konusunda zorlanırken,kendi işleri daha ağır basar ve bu anlamda bencillik yapabilirler.
Son olarak,sağlıkta ise,ruhsal olarak sinirlerini kontrol edebilmeyi öğrenmeliler.









Kova ve Yükselen Kovalar:
Sizler bu Yeni Ay ı iç dünyanızda yaşıyor olacaksınız.
Artık hiç bir şeyin eskisi gibi olamadığını farkettiniz,ama sizde eski siz değilsiniz.
Her anlamda değiştiniz ve dönüştünüz
Sorunlarınız zor da olsa nasıl baş edebileceğinizi deneğimlediniz.
Akıllı,temkinli ,yavaş ve kontrollü ilermeyi başardınız.
Şimdi bunları hayatınıza yansıtma vakti.
Ailenizle alakalı olarak mal,mülk,miras ,nafaka gibi konularında krizleri ,dönüşümleri,aklınız ve tecrübelerinizle en ince ayrıntısını hesaplayarak hallettiniz.
Bu konuda hakkınızı yiyemem çok emek verdiniz.
Şimdi ise,kendinize bir hedef belirleyerek ilerlemelisiniz.Aldığınız eğitimle,yaptığınız işleri, adınızı çok daha geniş kitlelere duyurarak sosyal medya ve teknolojinin de yardımıyla kendinizi tanıtabilirsiniz.
Fakat bu konuda ev ve çoçuklar arasında kalabilir,sorun yaşayabilirsiniz.
Onlar bu duruma pek te sıçak bakmazlarken,birde ailenin diğer üyeleri de karıştığı an sizler bu konuda onlara karşı cephe alabilirsiniz.
Kimseyle muhattap olmamak için ne telefonlarına ne de mesajlarına dönersiniz.
Maddi kazanımlarınız da net bir gelir artışı olmayabilir.Hatta sizler paranızın çoğunu , çoçukların bakım ve beslenmesine harçarken ne kadar limitinizin kaldığını ve harcadığınızı bilemeyebilirsiniz.
Kadersel olarak geçmişteki arkadaşlarınızla ,aranızda alacak verecek hesabı olanlarınız var ise, bu durumdan kadersel etkilenir,duygusal olarak zorlanabilirsiniz.
Kariyerinizde ise,hırslısınız,içsel olarak içiniz pekte rahat değil,bazen kendinizi bu anlamda zorluyor hırs yapıyorsunuz ama duygularınızı kontrol ettiğiniz anda yavaş yavaş hem başarılı olacak hemde işinizden para kazanacaksınız.
Günlük rutinlerinizde,ailenizle,çoçuklarınızla uğraşmak istemeyebilir,yalnız kalarak kendinizi çalışmaya ve de işinize kaçmakta bulabilirsiniz.
Son olarak,mide ,bağırsak,üşütmekten dolayı gaz ve hazımsızlık hassasiyeti hissedilebilirsiniz.









Balık ve Yükselen Balıklar:
Sizler bu deneğimi,toplumda,sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız alanında yaşıyor olacaksınız.Bazı güvenmediğiniz arkadaşlarınız var ise,onları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.
Belki yeni arkadaşlıklar kurarken iş teklifleri de alabilir,yeni çalışma arkadaşları edinebilirsiniz.
Kendi iç dünyanızda kalabalıklara ulaşmak için çaba sarf ederken ,bazen sesinizin duyulmadığını hisseder öfkelenebilirsiniz.
Ayrıca güveniniz ve kendinize olan inançınız da sarsılırken,sezgilerinize güvenin ve inancınızı asla kaybetmeyin.
Bazı durumlarda moralinizi bozan akrabalar,kardeşler ve arkadaşlarınız olurken sizleri bu anlamda kızdıracak ve kendinize güveninizi kıracaklardır.
Fakat pes etmeyin,kendinizden emin olduğunuz ve inandığınız zaman başarırsınız.
Hırslı olun para kazanacağınıza inanın ve son olarak ta dua edin.
Emin olun ki ,kariyerinizde tanınacak ve çok daha geniş kitlelere yayılacaksınız.
Zaten sizler şu sıralar,hem kariyer,hem ev çoçuk aile arasında kalmışken kadersel olarak sınanıyorsunuz.
Ama emin olun dönüşünüz çok büyük olurken,kimse size başaramaz dediği anda,istediğiniz hedefe er yada geç ulaşacaksınız.
Günlük rutinlerinizi yaparken,kendinize güvenin ,egonuzu yülseltin,öfkenizi aşın , biraz grurlu ve de özgüvenli olun ki hedefinize ulaşmanız kolay olsun.
Son olarak,kalp ve sırt bölgelerine dikkat edin fazla üzülmeyin ve de kendinizi yıpratmayın.
Zamanla herşey sizlerin istediği gibi olması ümidiyle.




👑
Sevgi ve Saygılarımla
Astrolog Berçem Ulutaş
 
kk çiçekb.jpg

Oğlak Yeni Ayı 13.01.2021

Hayat öyle bir oyunki eylemlerimize göre şekillenen.

Kendi kendini kontrol etmeyi çok iyi bilen Oğlak Burcu irade ve kararlılıkla her şeyin mümkün olduğunu çok iyi bilir.

Oğlak görev demektir. Aksaklıklar veya gecikmeler onları asla geciktirmez, zorluklar onları daha güçlü kılar.

Hayatınızda işe yaramayan şey ne ise zaman ve özveri ile artık başarılı olabilir.

Bu sizin hayatınız ve sizin oyununuz.

Her gün tekrarladığınız alışkanlıklarla şekle dönüşen taşlaşmış bir organik madde gibiyseniz ve eğer hâlâ herhangi bir stratejiniz yoksa yeniden başlamak zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak nihayetinde yalnız yolculuğu sever fakat şimdi yönetici gezegeni Satürn, Kova burcunda insan ruhunu test etmekte.

Artık başkalarıyla paylaşmak istediklerinizin derinliklerine inme zamanı.

Gelişmiş Oğlak burcu enerjisi, daha iyi anlamak için bir köprüdür.

Bilge Oğlak burcu en yüce hedeflerinin başkalarına hizmet ettiğini anlar ve herkes için olumlu bir fark yaratır.

İçinizdeki Oğlak burcu enerjisini kucaklayın ve birkaç adım ilerisini nasıl düşünebileceğinizi sorgulayın.





Öznur Örgev
 
kk çiçek98.jpg


Bugün yeni bir ay doğuyor. Oğlak burcunda olacağı için işi,gücü,kariyeri,patronları, müdürleri, devleti,resmi yerleri temsil eden konular,iş yerinde önemli değişiklikler,yeni kurallar,yeni şartlar, yeni kanunlar 15 gün boyunca gündemimizi meşgul edebilir.

Oğlak burcu etkisi taşıyan enerji, biraz karamsarlık,çaresiz hissetme ,otoritenin baskısından sıkılma durumları getirebilir.

Mars/Satürn karesi de gerçekleşeceğinden (bir o eksikti🥸) halsizlik,enerji düşüklüğü ,girişimde bulunmama isteği görülebilir.
Sabah 10:22’den itibaren ay boşluğa girecek ve 19:44’de kova burcuna girecek.Kısacası bugün önemli işlerin,önemli beklentilerin gerçekleşeceği bir güne benzemiyor pek.Bu nedenle beklentilerinizi düşük tutun,yeni girişimler yerine elinizdeki işleri bitirmeye odaklanın.
19:44’den sonra ay kova burcuna geçecek ve Satürn ile kavuşum yapacak.

Ciddiyet ve karamsarlık devam edebilir,duyduğumuz haberlere biraz canımız sıkılabilir.

Bu yeni ayda pozitif bir şey ararsak o da bırakmak, kurtulmak istediğimiz bir huyumuzdan, alışkanlığımızdan vazgeçebilmek olacaktır. Bu anlamda değerlendirebilirsiniz.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle 🍀





Astro Berrak
 
kk çiçek.jpg


Her şey zıttı ile ile var olur, anlam kazanır. Karanlık olmasaydı parlak gün ışığının, yakıcı kavuran Güneş olmasa gecenin serinliği ve yıldızların parıltısının değerini bilemezdik.

Bir yandan da tüm ikilikler birleşerek üçüncü ve tekil bir anlam oluştururlar. Siyah ve beyaz, gece ve gündüz, karanlık ve aydınlık… Hepsi bir bütündür.

Oğlak burcu Yengeç burcu ile var olur. İki burç bir çifttir ve akstır. Bu sebeple de Yengeç dolunayından Oğlak yeniayına doğru uzandığımızda aslında iki ayrı değil tek bir birleşik süreç yaşarız.

Önce kabuğu geride bırakmak gelir. Ancak bu tek başına yeterli olmaz. Sonrasında bir şey yapmadan durduğumuz takdirde bu yine anlamlı olmayacaktır. Evrendeki her şey gibi bu süreç de bir evrimdir.

İşte bu evrim süreci Oğlak yeniayında devam ediyor. Eski kabuklarımızı attık, bilinmeyen sularda yüzüyoruz. Gelecek hem çok yakın hem de çok uzak.

Yazın ne yapacağımızı geçtim, bir sonraki ay dünyanın nasıl bir yer olacağını bilmiyoruz.

Eğer hapse düştüysen içeride egzersiz yap kaslarını güçlendir derler. Çünkü vakti gelince kaçmak ve koşmak için güce ihtiyaç olacak.

Oğlak yeniayı Plüton’un yoğun kuvveti ile bize bu dönüşüm etkisini getiriyor.

Bireysel hedeflerimize odaklanmak durumundayız. Dünya değişiyor. Havada, suda, her yerde bu değişimin adı var.

Biz ne istiyoruz? Ne yapacağız?
İsteklerimize ulaşmak adına neler yapabiliriz? Yol haritası nedir?

Her şeyin gül bahçesi gibi olmasını istesek de sayısız engel ve problem olabileceği gerçeğini kabul edebiliyor muyuz?

Bu engellerle yüzleşecek ve onların üzerinden geçecek miyiz?

Romantik bir şekilde eskiyle vedalaşsak da zaman beklemiyor. Şimdi de yeni ile buluşmamız gerekli.

Gerekiyorsa tüm engelleri tek tek yenerek, önce kendi savaşımızı vererek…

Yenilmez olmak için önce buna inanmak gerekiyor.
Yenilmez olmak için önce yenilmek gerekiyor.
Ve çalışmak.

Çünkü hapishanenin kapıları açıldığında hücresinde şınav çekenler hızla yeni hayata koşacakken, hücresinde oturup sadece duran veya kaderine ağlayanlar uzun süredir hareketsiz kaldığı için yine hareket edemeyecek.

Kasları çalıştırmalıyız. Hem zihnin, hem vücudun.

Başlamalıyız. Çünkü gelecek çoktan geçmişte kaldı.

Oğlak yeniayı için.





Merve Çubuktepe
 
kk çiçekw.jpg

Bireysel hayatlarda ;

Evliliklerde, ilişkilerde sorunlu alanları, kendini tekrarlayan olayları, çözümsüz kalmış meseleleri,

Aşılamayan konuları, çıkmazları ön plana çıkarak ve yine dönüşüme vurgu yapacak.

Tükenmiş, karşılıklı empati, sağduyu, sevgi içermeyen evlilikleri, ilişkileri bitirecek bir YeniAy olacak.

Eşler, Partnerlele ilgili gerçek düşünceleri, karşılıklı menfaatleri, çıkarları ortaya serecek bir YeniAy olacak.

Uzun zamandır arka planda çalışan, bugün ki kararlarımızda etkileyen sorunların neler olduğu,

Bugün sorun gördüğümüz meselelerin aslında nerelerden kaynaklandığını keşfedeceğiz.

Blokaj, Soyağacı, Olumsuz inanç kayıtları, sizi aşağı çeken duygu-düşünce ne olursa olsun temellerini bulacaksınız.

Bu bir sıkışma ile açığa çıkacak ve dönüşüm için gökyüzü sizi önce sorlayacak sonrasında fırsatlar sunacak.

Zaten 2021 Kasım ayına kadar dünyanın aksları Yay-İkizler burçlarında olacağı için Spiritüel bir süreç yaşıyoruz.



Doğum/Natal haritalarında Güneş, Yükselen, Ay, Stelyum, Sentez, Kuzey Ay Düğümü burçları;

*Oğlak
*Yengeç *Terazi *Koç *Boğa *Akrep *Aslan *Kova
burçları olanlar mutlaka profesyonel destek almalısınız.



Aşk, ilişkiler adına ruh ikizleri, ruh eşleri, karmik ilişkiler, kadersel ilişkiler adına şanslar sunan bir YeniAy.

Fazlası ile aşk, ilişki, evlilik, ciddiyet vurgusu yapan YeniAy, beklenmedik karşılaşmalar, sürprizler, aşklar adına şanslar sunuyor.

Bir süredir kararsız kaldı iseniz, arada kaldı iseniz, kalbiniz başka, zihniniz başka yerlerde ise ciddi netleşmeler yaşayacaksınız.

Duygusal anlamda çok önemli gelişmeler, değişimler, bitişler, başlangıçlar ön plana çıkacak.

Kendisi ile derdi olan, kendisi ile sorun yaşayan, kendini aşamayan bireyler adına şifa dolu bir YeniAy olacak.

Özellikle son 2 yıldır süregelen sorunları, aşılamayan davranışsal problemleri, aşılamayan duygusal baskıları,

Yenileyemediğiniz düşünce yapınızı değiştirme şansı bulacaksınız diyebilirim.

Bağımlılıklardan arınmak, kurtulmak, özgürleşmek adına ideal bir YeniAy enerjisi olacak.

Manipülasyon gördüğünü çevrelerden kurtulmak adına radikal adımlar atabilirsiniz.

İşbirlikleri, ilişkiler, ortaklıklar, projeler adına fazlası ile dönüştüren bir YeniAy olacak.

Yeni başlangıçlar gündeme gelirken, süregelen işler, ortaklıklar, projelerle ilgili önemli düzenlemelere gidebilirsiniz.

Özellikle taşınmalar, ev, yerleşik düzen değişimleri ön plana çıkacak diyebilirim.




Burçlar üzerine YeniAy etkileri;


Koç Burcu


Kariyer, Eğitim hayatına dair çok önemli değişimler öne çıkabilir.

Aile üyelerine dair krizleri yönetmek durumunda kalabilirsin.

Finansal anlamda bir yükseliş, yenilik, büyüme gündeme gelebilir.

Fazlası ile destekleneceğin bir YeniAy olacak diyebilirim.



Boğa Burcu

İş, eğitim, finans hayatın ile ilgili bir yükseliş yaşayabilirsin.

Bulunduğun sektörde kendini tanıma, yeteneklerini sergileme şansı bulabilirsin.

Yerleşik düzenin, ev hayatın ile ilgili son derece önemli düzenlemeler yapabilirsin.

Daha çok iş, eğitim, finans, ev düzeni ile ilgili konulara odaklanacaksın.



İkizler Burcu

Spiritüel çalışmalar, Astroloji çalışmaları, Psikoloji çalışmaları adına destekleyen bir dönem.

Fazlası ile yenileyen, dönüştüren bir süreç olacak, şifalı enerjileri değerlendirmelisin.

Finansal meseleler, Alacak-Verecekler, Bankacılık işlemleri, Kredi yapılanmaları ön plana çıkıyor.

Kariyer, eğitim, ev düzenin ile ilgili mantıklı tutumlar sergilemeyi tercih edeceksin.



Yengeç Burcu

Eğitim, iş, kariyer, finans, toplum önündeki duruşun ile ilgili yenilikler getiren bir süreç.

Son 2 yıldır süregelen hukuk, resmi daire işlemleri ile ilgili sorunları geride bırakacak bir süreç.

Evliliğin, ilişkin ile ilgili düzenlemer getirecek, bitiş-başlangıç ile ilgili önemli adımlar attıracak bir YenAy.

Evde geçirdiğin zaman, huzurun, konforun senin için önemli olacak.



Aslan Burcu

Süregelen sorunlarını aşmak adına fazlası ile ciddi adımlar atabilir, son 2 yıldır aşamadığın geçmişini sileceksin.

Sağlığın, ruhun, zihinsel sorunların ile ilgili problemleri aşmak adına adımlar atabilirsin.

Ev, ofis düzenlemeleri, konfor alanların, düzenin ile ilgili gelgitlerden kurtulmak isteyebilirsin.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili radikal adımlardan ziyade, düzen oturtmak önemli olacak senin için.



Başak Burcu

Aşk, duygular, düşünceler adına fazlası ile dönüştüren, ciddi değişimler getiren bir YeniAy olacak.

İlişki, evlilik adına büyük dönüşümler getiren, radikal adımlar attırarak yeni bir hayata kapılar aralayan bu YeniAy,

Son 2 yılın tüm problemlerini geride bırakarak, sana kaderde yeni kapılar aralıyor olacak, cesaret gerekiyor, bilgine.

Finans, Para, Borsa, Kripto para, Şans oyunları vb alanlardan ciddi kazanımlar edinebilirsin.



Terazi Burcu

Ailevi ilişkiler, Ebeveyn sağlık sorunları, ruhsal sorunlar, konfor alanın gibi alanlar öne çıkıyor.

Taşınmak, yerleşik düzen değişimleri, şehir-ülke bağlantıları gündeme gelebilir.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli adımlar atabilirsin.

Özel hayatın ile ilgili düzenlemelere gidebilir, fazlası ile yeniliğe açık olabilirsin.



Akrep Burcu

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir.

Son 2 yıldır emek verdiğin alanlarda fazlası ile tanınabilir, ün, şan, itibar kazanabilirsin.

Ailevi ilişkilerin adına önemli değişimler, düzenlemeler, ayrılıklar, bireysellik temaları öne çıkabilir.

Kişisel gelişimine önem vereceğin bir süreç olacak, yeniliğe, öğrenmeye açık olacaksın.



Yay Burcu

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli düzenlemeler gündeme gelebilir.

Bankacılık işlemleri, kredi düzenlemeleri, alacaklar-borçlar ile ilgili önemli konular gündeme gelebilir.

Aile bütçesi ile ilgililenen bir Yay isen, fazlası ile tutucu, kontrolcü tutumlar sergileyebilirsin.

Ev düzen, konfor alanın, kendine ayırdığın zamanlar önemli olacak.



Oğlak Burcu

Ruhsal, zihinsel, bedensel anlamda tam anlamı ile bir arınma süreci olacak senin için.

Gerek duygusal, gerek fiziksel hayatın ile ilgili önemli değişimlere imza atabilirsin.

Evliliğin, ilişkin ile ilgili önemli kararlar alabilirsin öte yandan bekar bir Oğlak isen, ciddi bir ilişki gündeme gelebilir.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili emeklerinin karşılığını alacağın bir süreç olacak diyebilirim.



Kova Burcu

Kariyer, eğitim, finans hayatını ön plana çıkaran bu YeniAy, şehir dışı, yurt dışı bağlantıları gündeme getirebilir.

Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin, özel hayatın ile ilgili son derece alıngan, kırılgan olabilir, yüksek tepkiler verebilirsin.

Kaygılarını yönetmeli, karşılaştığın gerçekliklerle yüzleşmeli ve arınmaya niyet etmelisin bu YeniAy döneminde.

Spor, egzersiz, diyet adına, kronikleşmiş sorunları aşmak adına ideal bir YeniAy süreci.



Balık Burcu

Özellikle son 2 yıldır emek verdiğin alanlarla ilgili gelir kaynaklarının artış göstereceği bir süreç olacak diyebilirim.

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimler, yenilikler, dönüşümler gündeme gelebilir.

Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin ile ilgili nostalji yaşayacağın bu YeniAy döneminde, fazlası ile duygusal olabilirsin.

Yeni arkadaşlık ilişkileri, dostluk ilişkileri kurabilir, bekar bir Balık isen, resmi ilişki başlatabilirsin.



”YeniAy’ın ülkemize, dünyaya, bireysel hayatlarımıza şifa getirmesini dilerim.”

Sevgiyle -Astrolog Seda Turan
 
kk çiçekc.jpg

Hem güneş hem yükselen burcunuzu okuyun

KOÇ

Yeniay en çok sizlere iş hayatında güzellikler getirecektir. Kendinizi ispatlayacaksınız. Yeni teklifler gelebilir. Çalışmıyorsanız geleceğe dair adım atacaksanız yeni kapılar açılacaktır.

BOĞA

Yeniay sizlere akademik alanda yeni gelişmeler yaşatabilir. Bazılarınız ülke veya şehir değiştirebilir. Pozitif haberler gelmez derken sizi mutlu edecek yeni bir yola girebilirsiniz.


İKİZLER

Yeniay maddi olarak yeni kapılar açabilir. Özellikle borçlar, krediler varsa bunları kapatacak paralar elinize geçebilir. Miras davasında lehinize sonuçlar çıkabilir.

YENGEÇ

Yeniayda gergin etkiler olsa da sizler evlilik ve ilişki hayatınızda güçlenmeye başlayacaksınız. Kalıcı bir ilişkiye yol alabilirsiniz. Kariyerde stresli bir ay olsa da verdiğiniz savaşları kazanacaksınızdır.

ASLAN

Oğlak yeniayında negatiflikler olsa da sizler için çalışma hayatında yükseliş olacaktır. Maaşınız veya statünüz artabilir. Yönetici pozisyonuna gelebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz.

BAŞAK

Bu genel olarak sert olsa da size şansla gelecektir. Hem maddi hem manevi güçleneceksiniz. Aşkla ilgili yeni kapılar açılabilir. Çocukla ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz.


TERAZİ

Yeniayın çevresi sert olsa da sizlere aile hayatında yeni sayfalar açtırabilir. Ailede bir problem varsa tatlıya bağlanabilir. Gayrimenkul işlerinizde güzel haberler gelebilir.

AKREP

Yeniay genel olarak gergin olsa da sizler için yeni çevrelere dahil olma fırsatı yaratacak. Alacağınız davetleri değerlendirin. Bir iş kapısı olabilir. Eğitimde ise başarılar gelebilir.

YAY

Bu gergin etkiler barındırsa da sizlere maddi olarak güzel kapılar açacaktır. Gelirinizde artış yaşayabilirsiniz. Yatırımlar için kolları sıvayabilirsiniz.

OĞLAK

Sizin burcunuzda bir yeniay oluşuyor. Etrafı sert olsa da sizlere yeni adımlar için destek verecektir. Kendinizi her alanda ispatladığınız, gücünüzü kanıtladığınız bir yeniay olacak.


KOVA

Sert etkiler çevresinde var ama sizlere ruhen iyi gelecek bir yeniay olacak. Eskiyi silmek, zihninizi arındırmak için değerlendirebilirsiniz. Unutmayın bu sene size iyi gelecek yük olan her şeyi eleyin.

BALIK

Çevresi sert olsa da en çok Balık burçlarına yeni kapılar açan şanslı bir yeniay olacak. Yeni adımlarınız hangi konuda olursa olsun harekete geçin. Kendinize güvenin her şey olumlu olacaktır.





Astromeri
 
tumblr_dcf570443e30d509b45b7132384c4317_aedf6d0b_1280.jpg


Genel etkileri itibariyle değerlendirecek olursak, çok fazla toprak ve hava elementi etkisindeki bu YENİAY’ın elle tutulur gözle görülür başlangıçlara vesile olacağını söylemek mümkün;

  • Para piyasalarındaki yoğun kontrole daha fazla devam etmek mümkün olmayabilir.
  • Hükümette ya da iktidar partisinde bazı istifalar veya görev değişiklikleri olabilir.
  • Meclisin yapısı ile ilgili tartışmalar gündeme gelebilir.
  • Belirli bir liderin yıldızı parlayabilir.
  • Corona vakalarında düşüşler görülebilir.
  • Hava koşulları bir süre sertleşebilir.
  • Kanalizasyon, yol su, elektrik gibi altyapı hizmetlerinde problemler olabilir.
  • Bazı binalarda çökme, yıkıntı gibi vakalar meydana gelebilir. Ya da bazı yapıların yıkımına karar verilebilir.


Bireysel düzlemde üzerimizde aşırı baskı unsuru oluşturan konular bu YENİAY ile dönüm noktasına gelir.

  • Ne zamandır düzgün işlemeyen işler, kurgular ya da ilişkiler bir nedenle patlak verebilir. Kesin bitişler ya da büyük dönüşümler yaşanabilir.
  • Bizim üzerimizde aşırı baskı oluşturan ya da bizim aşırı baskı ve kontrol ile ayakta tutmaya çalıştığımız ama artık işlevini kaybetmiş olan bir süreç kendiliğinden çözülebilir.
  • Düzgün işlemeyen süreçler, yapısında bir hata olan düzenekler çökebilir, yıkım ve kökten yapılandırma gerekebilir. Bakım, inşaat, altyapı yenileme işleri için ideal bir zaman olabilir.
  • Ağır hastalıklarda kesin iyileşme ya da ölüm döngüsüne girilebilir.
  • Güçlü olma ve iktidar kurma şeklimizi elden geçirmemiz ya da bizim üzerimizde iktidar kuran kişilerle ilişkimizi dönüştürmemiz gerekebilir.
  • Kendimizi sabote ettiğimiz seçimler ve davranışların sonuçları, hayatımızda büyük tıkanıklıklara neden olan konular, kesin çözüm gerektirecek şekilde önümüze dökülebilir.

Yıkımlar yeniden yapılanma için kaçınılmazdır. Zemin temizliği yapılmadan hiç bir bina sıfırdan oluşturulamaz. Altyapısı yetersiz ya da kolonları sağlam olmayan binalara geçici tamiratlar yapılması, uzun vadede hiç bir işe yaramaz.

Hayatlarımız da böyledir… Günü kurtaran geçici çözümler süregiden düzeni devam ettirir ama bizi içeriden çökertirler. Son tahlilde yaşanacak olan yıkımı sadece ertelemiş ve zararı ya da maliyeti daha da büyütmüş oluruz. Bu maddi konulardan duygusal ilişkilere hatta sağlığa kadar her alanda geçerli bir kuraldır. Alttan çürüyen hiç bir yapı dış düzenlemelerle uzun süre dayanamaz ve ertelenen çöküşler daima daha büyük acılar doğurur.


Bu nedenle hayat bizi yol yakınken sağlam olmayan unsurları fark edip düzeltmeye teşvik eder. Gereğini yapamadığımız her şey, süreç içinde kaçınılmaz bir biçimde önümüze çıkar ve artık kontrol bizde değildir.

Hayatın bize verdiği asıl mesaj hep şudur:

Koşulları ve insanları kontrol edemezsiniz! Siz sadece kendinizi kontrol edebilirsiniz.


Manipülasyon, erteleme, ısrar, gözardı etme gibi yöntemlerle istediğimiz hale getirmeye ve öyle tutmaya çalıştığımız her şey bir patlama noktasına gelir ve yıkılır. Bizi de yıkar! Karşılıklı zaafların beslenmesine dayanan ya da alttan alta yapılan tehditler ve güç savaşları ile ayakta kalan her iş, her sistem, her ilişki, her akış, nihai bir kırılma noktasına gelir.

Böyle çıkmazlardan korunmanın tek yolu önce kendimize sonra da etrafımıza dürüst olmaktır.

İnsanın kendisine dürüst olması zordur. Tercihlerimize hoşumuza giden kılıflar bulmamak, olanı olduğu gibi görmek ve adını koymak, makyajımızdan, elbiselerimizden, yanılsama oluşturan bütün görünümlerimizden soyunmak anlamına gelir. Dünyadaki en zor ama en hafiflik veren şey: ”Ben bunu şu yüzden böyle yapıyorum!” diyebilmektir. Şık değil, hoş değil, romantik değil… Ama gerçek!

Gerçek bizi korku ve arzularımızla yüzleştirir. Korku ve arzularımızı gidermek için yaptığımız seçimleri süslemek yerine onların altında yatan temel duygu ve yönelimleri tariflemek bizi özgürleştirir. O zaman seçimlere bağımlı olmaktan kurtulur, meselenin kalbine iner ve oradaki sıkıntıyı gideririz.

Bizi zayıf kılan dış koşullar ve insanlar değil, kalbimizde bakmayı reddettiğimiz loş odalardır. O odalarda büyümemiş yanlarımızı saklar ve unutmak isteriz… Halbuki o yanlarımız güneşe çıkmak, hayata karışmak ve iyileşmek isterler.

Kendinden kaçan bir insan kadar zayıf hiç bir şey yoktur. Kendiyle yüzleşmekten korkmayan bir insan kadar güçlü hiç bir şey yoktur! Zayıflığı ve gücü başka yerde aramayın…







Junoastroloji
 

Yeni Ay ve Burçlara Etkileri (13 Ocak 2021)​

Geçmiş ile geleceğin tam ortasında durduğunuzu düşünün. Geleceğe doğru bakıyorsunuz ama tam göremiyorsunuz. Geriye dönüp bakıyorsunuz epey ilerlemişsiniz. Biraz yorgun gibisiniz. Yolunuzda ilerlerken zaman zaman bir sürü kişi eşlik etti ama geldiler ve gittiler… Kimisi ile güldünüz, eğlendiniz; kimisi ile tartıştınız, kimisinden ne çok şey öğrendiniz. Sevmeyi, aldanmayı, kahkaha atmayı, ağlamayı… Hepsi size bir şey hediye etti, karşılığında da sizden bir parça götürdü. Etrafınızı ne kadar kuşatsalar da içten içe o yolda yalnız yürüdüğünüzü biliyorsunuz, ama bir kere bu yola çıktınız. En önemli kural ise durmak yok. Duramıyorsunuz. Molalar verseniz de soluklanmak için, dinlenmek için yavaşlasanız da devam edeceksiniz. Belki de tek kural bu. Her ne olursa olsun devam etmek…
Şimdi ceplerinize bakın. Neler ile doldurdunuz onları? Sizi gülümsetecek anılar, ileride lazım olacak bilgi ve tecrübeler ile mi yoksa boşu boşuna yer kaplayan ‘keşke’lerle mi? O keşkeler en ağır kayadan da ağırdır. İlerledikçe daha da ağırlaşır ve peşinden başka başka keşkeleri de sürükler. En iyisi mi onları bırakın. Hafifleyin.

Güzel de bir haberim var. Yolculuğunuzun sıkıcı olup olmaması size bağlı. Dilerseniz yolunuzu renklendirebilir, güzelleştirebilirsiniz. Sonuna geldiğinizde “Şahane bir yolculuktu!” demek için gökyüzü size fırsatlar sunuyor.

Bu sabah Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor.
Hemen yanında ise Plüton. Ayağınıza batan çakıl taşlarını temizlemek için çok güzel bir dönem. Gelecek planlarınız ile ilgili düzenlemeleri hilal fazında, yani ayın 14’ünde atmanız daha uygun olacaktır.
Plüton orada bütün heybeti ile duruyor. Eğer siz yeniliklere açık olmazsanız kendisi devreye girmek için bekliyor. Anlayacağınız değişim, dönüşüm kaçınılmaz. 2021’in ilk Yeni Ay’ı adeta 2021’in nasıl bir sene olacağını anlatıyor. Bu sene eski ile yeni, geçmiş ile gelecek arasında mücadele olacak. Kimisi eline batan taşları tutmaya devam etmeye çalışacak kimisi de onları atıp eline çiçekler alacak.

tumblr_76d7ab91ec33c97f6e3db9536404314a_0cecae12_1280.jpg

Yeni Ay’ın burçlara etkileri:​



Koç burcu​

Geçtiğiniz son iki buçuk sene boyunca kariyer hayatınızda bir sürü zorlukla karşılaşmış olabilirsiniz. Bütün bu tecrübelerden elde ettiğiniz deneyimler ışığında, bundan sonra nasıl ilerleyeceğiniz ile ilgili karar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Uranüs’ün düz harekete geçmesi ile birlikte maddi açıdan yaşadığınız dalgalı değişimlere çözüm bulup, b ve c planlarını da tasarladığınız sürece bu alanda istediğiniz yöne gidebilir, hayalini kurduğunuz kariyere adım atabilirsiniz.

Boğa burcu​

Geçtiğiniz son iki buçuk sene boyunca eğitim hayatınızda; seyahatler, yayıncılık, uluslararası ilişkiler alanlarında zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bütün bu tecrübelerden elde ettiğiniz deneyimler ışığında, bundan sonra nasıl ilerleyeceğiniz ile ilgili karar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakma becerisini elde ettiniz. Hayatınızın amacını daha net görebilirsiniz. Uranüs’ün düz hareketi ile birlikte güzel sürprizlerle karşılaşabilir, ani kararlar alabilirsiniz.

İkizler burcu​

Son iki buçuk sene içerisinde çokça değiştiniz. Sizin için tam bir dönüşüm süreciydi. Şimdi geriye dönüp baktığınızda aynı yerde olmadığınızı göreceksiniz. Şimdi bu gelişiminizin meyvelerini alma zamanı. Ama son bir adım atmalı. İçinizde son bir değişim kırıntısı var ve onun için son bir cesaret göstermelisiniz. Bu anlamda bazı büyük, yaşlı ya da olgun kişilerden destek görebilirsiniz. Uranüs’ün düz hareketi ile bilinçaltınızdaki çalkantılar, bazı gizli düşmanlıklar sona erebilir.

Yengeç burcu​

Özel hayatınız son iki buçuk senedir gündeminizdeydi. Belki çokça çalkantılı oldu ama partnerinizden çok şey öğrendiniz. Siz ona, o size çok şey kattı. Artık bundan sonra birbirinizi daha iyi tanıyarak daha sağlıklı ilerleyebilirsiniz. Ya da anlaşamayacağınızı kabul edip yolları ayırdınız, ya da ayırmalısınız. Bu alanda atacağınız son bir adım kaldı. Sonrasında ise güzel bir ödül alacaksınız. Uranüs’ün düz harekete geçmesi ile birlikte muhalif yanlarınız törpülenecek, daha stabil bir ilişki içerisinde bulunabileceksiniz.

Aslan burcu​

Çalışma hayatınız son iki buçuk senedir oldukça yorucu olmuş olabilir. Gündelik işlerinizi bile yürütmekte zorlanmış olmanız muhtemel. Bunun yanı sıra evcil hayvanlarınız ile ilgili problemler de yaşamış olabilirsiniz. Neyse ki size iyi haberlerimiz var: Artık bu alanlarda rahat edebilirsiniz. İşiniz ile ilgili gerekli görev ve sorumlulukları aldığınızdan emin olun. Yarım kalan ya da ertelediğiniz bazı eksiklikleri de tamamladığınızda, bu alanda gelecek olan ödüle hazır olun. İş hayatınızda Uranüs’ün düz harekete geçmesi ile birlikte ani sürprizler yaşanabilir.

Başak burcu​

İlişkilerinizde son iki buçuk senedir bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili problemler gündeminize gelmiş olabilir. Bunların yanı sıra hayattan keyif aldığınız aktiviteleri de rafa kaldırmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Öyleyse size müjde! Bu dönemi geride bıraktınız. Özellikle bu hafta, size keyif veren ama ertelediğiniz etkinlikleri tekrar gündeminize almak için çok uygun bir dönem. Bununla ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Terazi burcu​

Ailede veya evde yaşadığınız iki buçuk yıllık zorlu bir dönem sona erdi. Bazı sorumluluklar almak durumunda kalmış olabilirsiniz. Belki de evliliğe adım atma kararı aldınız. 13 Ocak günü gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte özel hayatınız, aile ve ev konuları ile ilgili bazı yeni adımlar atabilirsiniz. Ev alımı için harekete geçebilirsiniz. Uranüs’ün düz harekete geçmesi ile birlikte yapılması gereken bazı değişimler için de fırsat yakalayabilirsiniz.

Akrep burcu​

Yakın çevreniz veya kardeşleriniz ile yaşadığınız problemlerin son bulduğu bir döneme girdiniz. Son iki buçuk sene içerisinde iletişim alanında bolca problemler yaşamış olabilirsiniz. Artık kendinizi nasıl ifade etmeniz gerektiğiniz daha iyi biliyorsunuz. Öğrenciyseniz eğitim hayatınız bundan sonra daha sağlıklı bir şekilde ilerleyecek. Hayatınızda bazı küslükler, uzaklaşmalar yaşandıysa, bunları çözüme kavuşturmak adına adımlar atmak için çok uygun bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde ani gelişmeler, hızlı başlangıçlar yaşanabilir.

Yay burcu​

Geçtiğimiz iki buçuk sene içerisinde yaşadığınız mali problemler, maddi kayıplar dönemi artık tamamlandı. Maddi kaynaklarınızı sağlıklı bir şekilde nasıl tutup nerelere ne kadar bütçe ayırmanız gerektiği ile ilgili bir sürü sınavlardan geçtiniz. Son olarak doğru bir yatırım yapmak için adım atabilir, beklediğiniz para varsa bu dönemde elde edebilirsiniz. Uranüs’ün düz harekete geçmesi ile birlikte çalışma hayatında bazı ani gelişmeler ve sürprizler ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak burcu​

Geçtiğimiz iki buçuk sene içerisinde kendinizi çok soyutlanmış, yalnız, hatta yetersiz hissetmiş olabilirsiniz. Aslında yaşadığınız onca olay kendinizi daha yakından tanıyabilmeniz içindi. Bu dönem oldukça zayıflamış da olabilirsiniz. Artık hayatınıza denge geliyor. Kendiniz ile ilgili atmanız gereken adımların ne olduğunu biliyorsunuz ve harekete geçmek için çok uygun bir dönem. Sadece maddi kayıplara dikkat etmenizde fayda var. Hızlı bir şekilde kendinizi bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz.

Kova burcu​

Geçtiğimiz iki buçuk sene içerisinde daha münzevi bir hayatı seçmiş olabilir, manevi öğretilere meyletmiş olabilirsiniz. Bazı ciddi sağlık problemleri ile tanışmış olabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte kendiniz ile ilgili sorumlulukları üstlenmelisiniz. Kendinizi daha fazla erteleyemezsiniz. Hayatınızı sıfırdan şekillendirebilirsiniz. Taşınma, ev alım-satımı konuları hızlıca hayatınıza girebilir.

Balık burcu​

Geçtiğimiz iki buçuk sene içerisinde sosyal çevrenizde değişiklikler yaşamış olabilirsiniz. Hayatınızdan bazı dostlarınız uzaklaşmış olabilir. Bununla beraber gelecek planlarınız ile ilgili yapmak istediğiniz bazı atılımlar geri tepmiş olabilir. İş ile ilgili beklediğiniz ve bu zamana kadar alamadığınız bir para varsa alabilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte gelecek planlaması yapmak için uygun bir dönem. Her şeyi sıfırdan ele alabilirsiniz. Sosyal çevreniz tekrar hareketlenecektir.



Astrolog Damla Güleç
 
tumblr_805a52c9ebfc63ad9b1d752901be5e9b_31bd7d06_1280.jpg


Koç burçları ve yükselen Koç​

Sevgili Koçlar, 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan Plütonik yeniayı sizler için kariyer alanında etkili olacak gözüküyor. Kariyerinizle ilgili bu süreçte bir sayfayı tamamen kapatıp yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Üst ve otorite figürleriniz ile birlikte kariyer hayatınızdaki aksaklıkları yeniden düzenlemek üzere görüşmeler yapabilirsiniz. Aynı zamanda arkanızdan çevrilen işlerden ve gizli düşmanlarınızdan da bu süreçte daha fazla emin olacağınız durumlar yaşanabilir.





Boğa burçları ve yükselen Boğa​

Sevgili Boğalar, 13 Ocak tarihinde sabah saat 08:00'de meydana gelecek olan Oğlak yeniayının etkilerini sizler daha çok yurtdışı, yabancılar, akademik ve yüksek öğretim, hukuksal konular üzerinden yaşıyor olacaksınız. Yabancılar ile iş, ticaret yapan bir yükselen Boğa iseniz işlerinizle ilgili ya yeni bir düzenleme ya da bir alandaki işlerinizi tamamen bitirip önemli bir yeniliğe imza atma şeklinde bir sürece geçebilirsiniz. Hukuksal alandaki işleriniz ile ilgili de birtakım düzenlemeler içerisinde olabilirsiniz.



İkizler burçları ve yükselen İkizler​

Sevgili İkizler, Oğlak yeniayı sizlerin krediler, borçlar, ortak kazanımlar alanınızda gerçekleşecek. Bir süredir almayı beklediğiniz bir kredi, borç alma gibi bir süreciniz varsa bu zaman diliminde gemileri tamamen yakıp yepyeni bir süreç başlatabilirsiniz. Ortaklarınızdan ya da eşinizden elde edeceğiniz paralarda da beklenmedik sonlar ve yeni başlangıçlar meydana gelebilir. Miras ya da nafaka gibi hakkınızı alamadığınız bir sorununuz varsa hukuksal anlamda önemli bir süreç başlatabilirsiniz. Bu anlamda gözü kara davranmaktan çekinmeyeceğiniz bir süreçtesiniz.



Yengeç burçları ve yükselen Yengeç​

Sevgili Yengeçler, Yeniay sizlerin eş, ortaklar, anlaşmalar, davalar evinizde gerçekleşiyor. Eşi ile arasında problem yaşayan yükselen Yengeçler bu yeniayda eşiniz ile aranızdaki problemleri kökten halletmek üzere harekete geçebilirsiniz. Aranızdaki buzlar eriyebilir veyahut tamamen bitirme kararı da alabilirsiniz. Evlenmeyi planlayan yükselen yengeçler evlilik adımları atabilirsiniz ancak öncesinde eskide kalmış olan her türlü konularınızı tamamen yıkmanız gerekecektir. Böyle köklü bir değişikliği iş anlamında da yapabilirsiniz zira burası aynı zamanda ortaklıklar ve anlaşmalar evidir.



Aslan burçları ve yükselen Aslan​

Sevgili Aslanlar, Oğlak yeniayı sizlerin iş ve çalışma koşullarınızda önemli bitirişler ve yeni başlangıçlar getirecek gözüküyor. Mevcut işinizden ayrılabilirsiniz ve yeni yılda yeni bir konumda çalışacak olabilirsiniz. Sağlık anlamında ise bu yeniay dikkatli olmanız gereken birtakım konuları öne çıkartıyor olacak. Bilhassa dizleriniz veya cilt sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa dikkatli olmanız bu süreçte önemli olacaktır.



Başak burçları ve yükselen Başak​

Sevgili Başaklar, Oğlak burcundaki yeniay sizlerin aşk, keyif, sanat, çocuklar, eğlenceli aktivitelerle ilgili konularınızı mercek altına alıyor olacak. Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamamış bir yükselen Başaksanız bu süreçte var olan tüm kontaklarınızı bitirerek yepyeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Aynı zamanda ne zamandır çocuk sahibi olmak isteyip sorun yaşayanlar ise bu süreçte eski ve işe yaramayan tedavi yöntemleri yerine yeni ve daha etkili yöntemler ile istediklerine ulaşabilirler.



Terazi burçları ve yükselen Terazi​

Sevgili Teraziler, Oğlak yeniayı sizlere bir süredir aklınızda olan evi almanız, satmanız, kiralamanız, ya da yeni bir eve taşınmanız adına önemli bir sürece imza atmanızı sağlayabilir. Sahip olduğunuz bir evin yıkılıp yenisinin yapılması gibi bir durum için bu zamanlarda bir imza süreciniz de olabilir. Aile büyükleri ya da babanızla ilişkilerinizde problem yaşayan bir yükselen Yengeç iseniz yine bu süreçte ilişkilerinizi iyileştirmek adına önemli adımlar atabilirsiniz ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz.



Akrep burçları ve yükselen Akrep​

Sevgili Akrepler, Oğlak yeniayını sizler kardeşlerinizin veya kuzenlerinizin hayatında önemli gelişmelerin meydana gelmesi şeklinde yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevre ve kuzenleriniz ile problemi olan yükselen Akrepler için eski konuları tamamen yıkıp yepyeni bir sürece adım atmaları söz konusu olabilir. Aynı zamanda aldığınız eğitimleriniz ile ilgili olarak da bir bitiş ve önemli bir başlangıçta yapabilirsiniz.



Yay burçları ve yükselen Yay​

Sevgili Yaylar, Oğlak burcunun 23 derecesindeki Plütonik yeniay sizlerin parasal kazanımlar evinizde gerçekleşiyor. Atacağınız önemli adımlar neticesinde gelirinizle ilgili önemli bir düzenleme ve yeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Kazancınızı önemli ölçüde etkileyecek ve olan bu yeni girişimleriniz için öncesinde eski uğraşlarınızı feda etmeniz gerekebilir. Bununla birlikte mevcut yatırımlarınızla ilgili birtakım düzenlemeler yapmanız gereken zoraki durumlar da meydana gelebilir.



Oğlak burçları ve yükselen Oğlak​

Sevgili Oğlaklar, 13 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Yeniay şüphesiz en çok sizleri etkiliyor olacak. Bu süreçte hayatınızı yeniden kurmak ve eskiyi tamamen hayatınızdan söküp atacağınız bir düzene adım atabilirsiniz. Bu dönüşüm başlarda size zorlu gelse de hayatınızla ilgili güzel başlangıçlara adım atıyor olacaksınız. Aynı zamanda fiziksel görüntünüzde de birtakım yenilikler yapabilirsiniz. Sağlık problemi yaşayanlarınız varsa tedavi sürecinizle ilgili tamamen bir süreci bitirip yepyeni bir tedavi sürecine başlayabilirsiniz.



Kova burçları ve yükselen Kova​

Sevgili Kovalar, daha çok bilinçaltınız, en izole alanınızda gerçekleşecek olan Oğlak Yeniayının etkileri sizde daha çok bir yıkım ve yepyeni bir düşünsel sisteme geçiş şeklinde yaşanabilir. Düşünsel anlamda bir tazelenme ve yenilik içerişimde olacaksınız. Bu dönemde bilinçaltı şifa çalışmaları ve meditasyonlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda arkanızdan çevrilen işlere de dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Yeniyi düzenlemek için eskiyi yıkmanız gerektiğini bu dönemde daha iyi fark edebileceksiniz.



Balık burçları ve yükselen Balık​

Sevgili Balıklar, Oğlak yeniayını sizler arkadaşlıklarınız ve sosyal gruplarınız alanında deneyimliyor olacaksınız. Bu süreçte artık size yararı dokunmayan ve hatta zararı dokunan arkadaş gruplarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Tamamen yeni bir çevreye girebilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili de birtakım önemli gelişmeler yeniayın etkili olacağı 15 günlük süreç içerisinde kendini gösterebilir.






Astrolog Ceylin Çelebi
 
aa (1).jpg

Bu sabah, yani 13 Ocak sabahı Oğlak burcunda bir yeni ay yaşadık dostlar 🤗
2021 hedeflerimize başlamamak için artık hiçbir bahanemiz kalmadi. "Pazartesi rejimleri" artık hayata geçmeli."Bugun olmaz ama belki yarın" lar tam da bugün olmalı (Bugün derken işte hilal fazi bekleyelim de)

🌟
Size çok bilinen bir hikaye anlatacağım.
Bir adam, hayatı boyunca zengin olmak istemiş, bunun için Tanrı'ya hep dua etmiş fakat duası kabul olmadan, hayatının sonuna gelmiş.
Nihayetinde Tanrı huzuruna çıktığında demiş ki, "Ben senin bana yardım edeceğinden asla şüphe duymamıştım, duamı kabul edeceğinden emindim, neden beni duymadın?"
Tanrı da (hikaye bu ya) demiş ki "ben sana yardım etmeyi, seni zengin etmeyi istedim... keşke... bir piyango bileti alsaydın."



Evet, inceyi anladık değil mi?

Oğlak yeni ayi ağlayana da ağlamayana da meme vermeyecek dostlar. Kalkıp biberonu alacağız. Bir yetişkin gibi kalkalim, hedeflerimizi önümüze boncuk gibi dizelim; boncukları ipe dizmeye başlayalım


2021 hayalleri gerçeklestirme açılışı başlasınnnn 🎉🎉



Kaynak: kahvesek
 
🌙 Bugün yaşadığımız Yeni Ay bize mesajı;

✨ Cesaret bazen seçtiklerin değil, vazgeçtiklerindir. Çünkü vazgeçmek bazen zaferdir, kurtuluştur. Ve yeni başlangıçlara sebeptir..




Elif Okcu
 
X