13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Akadaşlat bu gün 7. Günümüz maşallah 🙏🏻🥰
...
Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım 🙄.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif 🙏🏻🥰😍😘🌈
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken 😢😞.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin 🙏🏻😘🥰😍🌈
Çokkk sevindim bi an önce bebeğine kavuşursun inşallah darısı bize olsun 🙏🏻🥰🥰

Senin adına çok mutlu oldum, Allah seni evlatlarına onlarıda sana bağışlasın çooook mutlu olun bir ömür🙏🏻🥰
Darısı bizler için olsun, Allahım bizlerede o muhteşem duyguyu tattırsın sağlıkla inşallah... 🙏🏻🥰🌈
Bütün güzel dileklerin için çoookk teşekkür ederim AMİN :dua: Herzaman ama herzaman dualarımdasınız Rabbim inşallah sizlerede nasip edecek bu eşsiz duyguyu:KK200::emir_bebek:

...
Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım 🙄.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken 😢😞.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin 🙏🏻😘🥰😍🌈
Canımm iyi düşün ay çok sevindimm☺️☺️👏👏 bu sefer bebeğin seninle olacak inşallah içine hiç korku düşmesin 💕

...
Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah🙏👍.herhangi bi belirti hissettinmi. Benim 5. Gunum sanki tutmadi gibi hissediyorum😔

Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah🙏👍.herhangi bi belirti hissettinmi. Benim 5. Gunum sanki tutmadi gibi hissediyorum😔
Teşekkür ederim, hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah 🙏🏻🥰😘
Göğüslerim ağrıyor, hafif vücut ağrıları oluyor, akıntımda oluyor ama bunların hepsinin kullandığımız ilaçlardan olduğunu söylüyor doktorlar.

Dayanamadım 7.günde yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek

Eklentiler

• BB18FF66-8663-41DF-8358-0328A884ED61.webp
    BB18FF66-8663-41DF-8358-0328A884ED61.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 53
Back
X