13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

BENDE RAHİM DİNLENDİRME YAPTILAR 2AY SONRA TRANSFER OLDU,5 GÜN EMBRİYOSUYDU CANIM, 8,50 -18-65 DEĞERLERİM CUMA GÜNÜ TEKRAR YAPACAĞIM CANIM
Canım bende de durum tam olarak aynıydı neden böyle sonuçların olmuş bir şey demiyorlarmı? Çok şükür bir artışın var kalbini ferah tut😊 ama mutlaka sor sebebi neden olabilir diye ve sakın moralini bozma☺️

Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor, kimse yazmıyor, kese için gün verildi mi değerleriniz nasıl? Ağrı bulantı var mı? İnşallah herkesin yolundadır?
Merhaba ben geçtiğimiz salı günü keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdılar şükürler olsun ☺️ Sizin nasıl gidiyor süreç? Benim transfer 14 şubatta olmuştu şimdilik ilaç ve iğnelere devam ederek bekliyorum

Ya kızlar bende hiç belirti kalmadı artık pazartesi kese için gideceğim ama sıkıntı olacak diye korkuyorum migdem bulanirdi ama şimdi yok.gogusler agrirdi oda yok uykuya meyil halsizlik oda yok offff çok kafaya takıyorum

Ya kızlar bende hiç belirti kalmadı artık pazartesi kese için gideceğim ama sıkıntı olacak diye korkuyorum migdem bulanirdi ama şimdi yok.gogusler agrirdi oda yok uykuya meyil halsizlik oda yok offff çok kafaya takıyorum
Canıım hiiiiç dert etme biz gördük keseyi çok şükür ama inan benim de hiç belirtim olmadı, sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı. Doktorumun söylediği her hamilelik farklıdır iki kez hamile kalsan bile birinciyle kıyaslama dedi. Sende öyle yap gönlünü ferah tut bizimle de güzel sonuçlarını paylaş❤️☺️

Canım bende de durum tam olarak aynıydı neden böyle sonuçların olmuş bir şey demiyorlarmı? Çok şükür bir artışın var kalbini ferah tut😊 ama mutlaka sor sebebi neden olabilir diye ve sakın moralini bozma☺
henüz doktor bir şey demedi canım duruma göre bakacak,cuma günü 275 çıktı çarsamba tekrar yapacağım

Merhaba ben geçtiğimiz salı günü keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdılar şükürler olsun ☺ Sizin nasıl gidiyor süreç? Benim transfer 14 şubatta olmuştu şimdilik ilaç ve iğnelere devam ederek bekliyorum
Merhaba arkadaşım bende 15 şubatta transfer olmuştum bugün devlet hastanesinde kese gördük ama kendi doktorum daha cuma günü için çağırdı kese için biz dayanamadık erken gittik şükür kese göründü 2 hafta sonra için kalp atışı dedi devlet hastanesi doktoru bakalım kendi doktorum ne diyecek bu aeada bizim hamileöik hesaplama nasıl olacak yani kaç haftalığız bu durumda bi türlü bilemiyorum 🙈

• Beğen
Reactions: kcd
Merhaba arkadaşım bende 15 şubatta transfer olmuştum bugün devlet hastanesinde kese gördük ama kendi doktorum daha cuma günü için çağırdı kese için biz dayanamadık erken gittik şükür kese göründü 2 hafta sonra için kalp atışı dedi devlet hastanesi doktoru bakalım kendi doktorum ne diyecek bu aeada bizim hamileöik hesaplama nasıl olacak yani kaç haftalığız bu durumda bi türlü bilemiyorum 🙈
Merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözümüz aydın 🥰 Ben merkez ile görüştüm son adet tarihini transferden 2 hafta önce olarak hesaplayacaksınız dedi 😊

Back
X